Posebno prvo poluvrijeme na nasoj polovini. Prije utakmice su bas zalili taj dio terena, izgleda da nismo bili spremni za tako brz i klizav teren.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Susic je danas bio nas daleko najbolji igrac.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ne vidis ga buraz nakon dva ipol mjeseca pauze. Ionako je dosao diskutabilan sa povredama i sa spremom. Ako je sad prosao pripreme sa ekipom ne znaci da je Iniesta. Ali da je klasa vise za ovu ligu to sigurno jest. I pokazat ce ako Bog da. Dao je neke naznake ( tekma protiv Radnika). Treba covjeku utakmica u nogama, treba mu ritma, kao i cijeloj ekipi jer smo svi veceras izgledali lose.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:11Ja to ne vidim, on je majstor nema tu price zna zadrzati loptu, okrenuti stranu, miran u igri. Ali spor je, ne vrsi presing, nije prodoran, ne ubacuje se iz drugog plana sve je to recimo Rahmanovic imao. Sušic mi nije za desetke i igre prema naprijed, u Hajduku je to odlicno radio al bio je puno eksplozivni sad ga vidim kao centralnog veznog u paru s Djokanovicem.ajdohordas je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:57Covjek ti bolan protiv Celtica ubrza loptu, ubrza igru za 20%, jednim pasom izbaci 2-3 igraca... dajem primjer Celtica jer je to pokazatelj koliko on moze... i mi i dalje nismo zadovoljni.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:43
Ma on je najbolji na terenu bio isto kod njih Štilic al dok su nam takvi igraci najbolji na terenu u europi nema napredka. Jednostavno sad se igra brzo, okomito s puno ponavljanja prošlo je vrijeme valjanja i meljanja lopte. Sad se trazi eksplozivnost, brzina, pokretljivost zato i ne mozemo u europi nista sto igramo kilavo.
Dva i pol mjseca je bilo pauze... lud je ko god misli da ta pauza na njega nije ostavila traga.
Kako na njeg tako i na cijelu ekipu.
Dobre stvari nakon derbija:
-bodovono smo se osjetno odvojili od konkurenata, poraz bi dosta toga dobro u neizvjesnost
- nismo primili gol
- posjed lopte više nego dominantan u utakmici protiv glavnog konkurenta kojem je samo pobjeda davala tračak nade da osvoje najdražu titulu za 100.god postojanja kluba
Loše strane:
- užasne kretnje igrača bez lopte, posebno prvo poluvrijeme. Pejović je najzavaljeniji igrač, imam dojam da su gledali samo kako da je njemu dodaju i sakriju se iza njega.
- vidjelo se da je Vinko ograničio kretnje bekovima, Pidro i Mirko nisu ušli u treću trećinu terena za 90.min
- Vinko po ko zna koji put neobjašnjivo kasni sa izmjenama, da nije hitna uletila ne bi oni ni tu prinudnu uveo. Moglo se pokušati sa malo rizika i faktički ovjeriti titulu u drugom poluvremenu smo ih imali na tacni .
- puno će Miljacke proteći a nećemo imati napadača Mersine kvalitete
Ova ekipa je dovoljna za titulu, ako Bog da, treću u nizu, ali realno nemamo nekih šansi za iskoraka u evropi..
-bodovono smo se osjetno odvojili od konkurenata, poraz bi dosta toga dobro u neizvjesnost
- nismo primili gol
- posjed lopte više nego dominantan u utakmici protiv glavnog konkurenta kojem je samo pobjeda davala tračak nade da osvoje najdražu titulu za 100.god postojanja kluba
Loše strane:
- užasne kretnje igrača bez lopte, posebno prvo poluvrijeme. Pejović je najzavaljeniji igrač, imam dojam da su gledali samo kako da je njemu dodaju i sakriju se iza njega.
- vidjelo se da je Vinko ograničio kretnje bekovima, Pidro i Mirko nisu ušli u treću trećinu terena za 90.min
- Vinko po ko zna koji put neobjašnjivo kasni sa izmjenama, da nije hitna uletila ne bi oni ni tu prinudnu uveo. Moglo se pokušati sa malo rizika i faktički ovjeriti titulu u drugom poluvremenu smo ih imali na tacni .
- puno će Miljacke proteći a nećemo imati napadača Mersine kvalitete
Ova ekipa je dovoljna za titulu, ako Bog da, treću u nizu, ali realno nemamo nekih šansi za iskoraka u evropi..
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- siroliver69
- Kontakt:
Jaooo Vinkec, Vinkec alaj si nam se naigrao po živcima veceras sa izmjenama. Pa yebo te, šta misliš vjecno da ce biti da ne uđe kakva frljoka frljava i pocne nas pišati sve redom.
S bodom prezadovoljan i sa Tinom.
Sa Zrinjskim ce yebeno biti.
Sampioni smo!!!
S bodom prezadovoljan i sa Tinom.
Sa Zrinjskim ce yebeno biti.
Sampioni smo!!!
-
- Kontakt:
Ma to je moje opcenito mišljenje nevezano za danasnju utakmicu, mislim da on fizickim i motorickim karakteristikama tesko moze na desetku.ajdohordas je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:16Ne vidis ga buraz nakon dva ipol mjeseca pauze. Ionako je dosao diskutabilan sa povredama i sa spremom. Ako je sad prosao pripreme sa ekipom ne znaci da je Iniesta. Ali da je klasa vise za ovu ligu to sigurno jest. I pokazat ce ako Bog da. Dao je neke naznake ( tekma protiv Radnika). Treba covjeku utakmica u nogama, treba mu ritma, kao i cijeloj ekipi jer smo svi veceras izgledali lose.bordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:11Ja to ne vidim, on je majstor nema tu price zna zadrzati loptu, okrenuti stranu, miran u igri. Ali spor je, ne vrsi presing, nije prodoran, ne ubacuje se iz drugog plana sve je to recimo Rahmanovic imao. Sušic mi nije za desetke i igre prema naprijed, u Hajduku je to odlicno radio al bio je puno eksplozivni sad ga vidim kao centralnog veznog u paru s Djokanovicem.ajdohordas je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:57
Covjek ti bolan protiv Celtica ubrza loptu, ubrza igru za 20%, jednim pasom izbaci 2-3 igraca... dajem primjer Celtica jer je to pokazatelj koliko on moze... i mi i dalje nismo zadovoljni.
Dva i pol mjseca je bilo pauze... lud je ko god misli da ta pauza na njega nije ostavila traga.
Kako na njeg tako i na cijelu ekipu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozda Zrinjski izadje u izmjenjenom sastavu u srijedu jer mi se cini, da nikad kup ne uzimaju za ozbiljno. Fokusirat ce se na ligu. Opet mozda da grijesim ali mi se tako cini.
Ja bi kod nas volio vidjeti u prvih 11 Dala, Salcina, Adukora, Jukica (i Cmiljanic ako se uspije registrirati). Taman, da odmorimo par vaznih igraca i da vidimo sta ovi mogu.
Ja bi kod nas volio vidjeti u prvih 11 Dala, Salcina, Adukora, Jukica (i Cmiljanic ako se uspije registrirati). Taman, da odmorimo par vaznih igraca i da vidimo sta ovi mogu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
To kup sad u srijedu ?ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:31Mozda Zrinjski izadje u izmjenjenom sastavu u srijedu jer mi se cini, da nikad kup ne uzimaju za ozbiljno. Fokusirat ce se na ligu. Opet mozda da grijesim ali mi se tako cini.
nebordobijeli je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:34To kup sad u srijedu ?ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:31Mozda Zrinjski izadje u izmjenjenom sastavu u srijedu jer mi se cini, da nikad kup ne uzimaju za ozbiljno. Fokusirat ce se na ligu. Opet mozda da grijesim ali mi se tako cini.
06.03. subota - svinjski kući - liga
10.03. srijeda - svinjski kući - kup
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 01 mar 2021, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kup je za 10 dana, tj narednu srijedu, ne ovu. Prvo ide liga, pa kup..ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:31Mozda Zrinjski izadje u izmjenjenom sastavu u srijedu jer mi se cini, da nikad kup ne uzimaju za ozbiljno. Fokusirat ce se na ligu. Opet mozda da grijesim ali mi se tako cini.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Brate šta ćemo ih odmarat nisu igrali 3-4 mjesecaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:31Mozda Zrinjski izadje u izmjenjenom sastavu u srijedu jer mi se cini, da nikad kup ne uzimaju za ozbiljno. Fokusirat ce se na ligu. Opet mozda da grijesim ali mi se tako cini.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U subotu smo mi u 19:00 ovi sto nas prate su svi prije nas,i svi gostuju,i realno moze se desiti da niko ne pobjedi. Siroki ide Krupi,Zeljeznicar ide Tuzli,Borac ide Velezu(oni u petak igraju).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U kupu bih definitivno na teren poslao igrace koji manje igraju, Dusan, Hebib, Zinedin, Dal, Aduktor, Cmiljanic, Handzic, Jukic...
Maksimalmo odmoriti prvotimce.
Maksimalmo odmoriti prvotimce.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja kontao, da je kup sad u srijedu 

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci bez Milicevica i Oremuša protiv Zrinjskog u ligi zbog kartona. Odbrana ce biti bas odron.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jos pet dana do...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Oremuš može igrati ovo mu je bio drugi kartonElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:57Znaci bez Milicevica i Oremuša protiv Zrinjskog u ligi zbog kartona. Odbrana ce biti bas odron.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, Hajdeee, hazarder, Kyle88, MaroonBjelave, N3R3D, Napapijri, umrobihzbogtebe1946 i 74 gosta.