FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tek na ozbiljnim tekmama vidis koliko su Sinisa i Bojo ograniceni fudbaleri..
Daj ba koji vam je q

Kome ovo može smetati ?
Normalna parola kojom se cestita Dan Nezavisnosti. Manijaci su uvijek pokazivali patriotizam na tribini sa simbolima države, decenijama unazad, tako ce i dalje biti.
Cemu sad neko cudjenje ?

Kome ovo može smetati ?
Normalna parola kojom se cestita Dan Nezavisnosti. Manijaci su uvijek pokazivali patriotizam na tribini sa simbolima države, decenijama unazad, tako ce i dalje biti.
Cemu sad neko cudjenje ?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 mar 2021, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije da smeta ali uvijek bi mi bio drazi trans o zelji nego o laznom patriotizmu,da me neko ne shvati pogresno i to je samo moje misljenje ,ne moramo se slagati u svemu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ja ba, treba doći u plavom dresu, nema veze što je Interov.Mahalac1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:27Vala i to forsiranje kodeksa oblacenja svi u crnom je bespotrebno. Znaju se zvanicne boje Kluba...PointBlank je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:20Sve i da izbace to, ostade opet crnilo kad se navijaci vrate.Mahalac1987 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:16Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...
Bio sam dijete kad sam gledao momke iz ulice kako idu na utakmice, u plavo-bijelim majicama, dresovima, onim pufnastim sesirima.. tad je to bilo regularno.
Sad samo crne dukserice, sorcevi/trenerke i naocale..
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ja u postavljanju zastava, ljiljana, parola slicnog sadržaja i sl. ne vidim nikakav lažni patriotizam, cak naprotiv... ali dobro, svak ima svoje mišljenje, treba poštovati 

- Mahalac1987
- Kontakt:
Volim plavo, pa makar i ispod oka
Salu na stranu, danima bih se mogo divit Dortmundovom zutom zidu, a opet cisto sumnjam da bi me toliko dojmio da su obuceni u neke druge nijanse od onih na grbu i dresovima

Salu na stranu, danima bih se mogo divit Dortmundovom zutom zidu, a opet cisto sumnjam da bi me toliko dojmio da su obuceni u neke druge nijanse od onih na grbu i dresovima
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
- PointBlank
- Kontakt:
Nema tu lažnog patriotizma! Mnogi su živote dali i patnju prošli, da bi mi danas gledali Želju...
Ne boj se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje!
Ne boj se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Jedva cekam petak i da nam Amar svima kaze kako se trebamo zadovoljiti bodom iz Tuzle
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Jedina veca greska sudije je sto nije Veselinovicu dao zuti makar izmisljeni da ga ne gledamo u subotu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Da smo ih mlatnuli, ne bi niko parole spomenuo, da nije bilo Atifa i skupine oko njega, ne bi ovo danas ličilo na Bosnu ovakva kakva jeste, zamisli kakva bi tek bila.
General je dva korpusa razbio i zaslužio je makar parolu, dok onaj hinjo od kapitena se igra na Grbavici, dobija zute da ne ide u goste pa majce s njegovim likom klub štampa, dajte molim vas.
Srebrenica, narodni heroji, oni koji su srušili naš dom, to su stvari koje treba pamtiti dok god postoji klub.
Ja da sam u klubu, postavio bih tablu sa slikom srušene Grbavice i napisao, srušeno od strane srpskog agresora dana tog i tog, a ne da se stidimo, zaboravljamo, možda čak i izvinjavamo u doglednoj budućnosti.
General je dva korpusa razbio i zaslužio je makar parolu, dok onaj hinjo od kapitena se igra na Grbavici, dobija zute da ne ide u goste pa majce s njegovim likom klub štampa, dajte molim vas.
Srebrenica, narodni heroji, oni koji su srušili naš dom, to su stvari koje treba pamtiti dok god postoji klub.
Ja da sam u klubu, postavio bih tablu sa slikom srušene Grbavice i napisao, srušeno od strane srpskog agresora dana tog i tog, a ne da se stidimo, zaboravljamo, možda čak i izvinjavamo u doglednoj budućnosti.
Stani sad malo,okrenuli ste ovo u nekom losem pravcu i trpate momku rijeci u usta,nije rekao da se stidi toga nego da umjesto tih parola ljepse bilo da su parole o Zelji,jer je ovo fudbal i nas klub ,patriotizam se pokazuje negdje drugo i decko ima po meni pravo...Nije uopste napisao da se stidi toga i bilo sta,nemoj tako hinjski da mu trpate rijeci u usta.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Vi svi znate koliko ja “volim” Samketa i da fakat najgore pisem o liku otkad se saznalo za njega ali postom zivim u Engleskoj, mogu samo reci da je maltene nemoguce izaci iz Engleske jedino ako nije bolest neka pa moras na operaciju negdje vani ili nesto poslovno. E sad pitanje spada li utakmica kluba kojem je on na celu “poslovno putovanje” ili ne, stvarno ne znam.
-
- Kontakt:
Nisam mislio na druga koji je to spomenuo, nego uopšteno govorim, ako se odnosilo na moj post.
Nemojte pogrešno tumačiti namjere, post je pisan u množini.
Ahaa ,izvinjavam se onda brate ,nije zlonamjerno nego onako mi zao bilo da bude da je decko napisao da se stidi toga,jer nije fkt...sve superManijakdolopate je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:58Nisam mislio na druga koji je to spomenuo, nego uopšteno govorim, ako se odnosilo na moj post.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mislim da ne jer on nije uposlenik kluba. Dosao bih ovdje kao u posjetu. On je i rekao da ce doci ukoliko popuste mjere u Engleskoj u vezi putovanja. Nije bas striktno obecao da ce doci iako je to tako preneseno ovdje.Grbavica786 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:57Vi svi znate koliko ja “volim” Samketa i da fakat najgore pisem o liku otkad se saznalo za njega ali postom zivim u Engleskoj, mogu samo reci da je maltene nemoguce izaci iz Engleske jedino ako nije bolest neka pa moras na operaciju negdje vani ili nesto poslovno. E sad pitanje spada li utakmica kluba kojem je on na celu “poslovno putovanje” ili ne, stvarno ne znam.
Tooo, znaci nastavlja se i ove polusezone "Iza mreze".

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Mahalac1987
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje i svoje tumacenje. Ja tacno znam sta sam htio reci svojim postom i mirne sam duse. Nit negiram, nit zaboravljam, nit bih to ikad sebi dozvolio. Radije bih u zemlju propao... Igrom slucaja pripadnik sam islamske vjeroispovjesti i jako mi smeta kada se sa juga zacuje "jug je nasa sveta strana, po islamu odabrana". Nekom je mozda simpaticno i smijesno, meni nije. Prvo mi je to u neku ruku ismijavanje s vjerom, a drugo, na toj istoj tribini u tom istom kopu stoje momci koji su drugih vjeroispovjesti, a zivot bi svoj za Zelju i drzavu dali i trebaju pjevati stihove neceg sto je po mom skromnom misljenju potpuno bespotrebno i nakaradno. Ne bih dalje da palamudim oko ovog, uostalom na kraju je i skroz nebitno...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.