Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la killafrommanilla » 02 mar 2021, 00:13

Jedno je sigurno: Sarajevo ce se dobro muciti i prosipati bodove jer su i Rahmanovic i Tatar igraci koji potezom, trkom, kretnjom odlucuju utakmice. Ali, +9 je vjerovatno prevelika prednost da se ispusti, posebno kad bas niko drugi ne moze garantovat da ce pobjedjivati sve redom.

Ljetni prelazni rok za Sarajevo je kljucni: ukoliko dovedu dobre pojedince, rijese se skarta(ala Velkoski koji ne moze ozbiljan fudbal vise igrati), iskorak u Evropi je itekako moguc, a samim tim i konstantnost u osvajanju trofeja
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

hababb
Kontakt:

Post Postao/la hababb » 02 mar 2021, 00:15

Zoran28 je napisao/la:
01 mar 2021, 23:11
DETEKTOVAN UZROK SVIH ZELJKANOVIH PROBLEMA :

slika
:rol: :rol: :rol:
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 mar 2021, 00:20

killafrommanilla je napisao/la:
02 mar 2021, 00:13
Jedno je sigurno: Sarajevo ce se dobro muciti i prosipati bodove jer su i Rahmanovic i Tatar igraci koji potezom, trkom, kretnjom odlucuju utakmice. Ali, +9 je vjerovatno prevelika prednost da se ispusti, posebno kad bas niko drugi ne moze garantovat da ce pobjedjivati sve redom.

Ljetni prelazni rok za Sarajevo je kljucni: ukoliko dovedu dobre pojedince, rijese se skarta(ala Velkoski koji ne moze ozbiljan fudbal vise igrati), iskorak u Evropi je itekako moguc, a samim tim i konstantnost u osvajanju trofeja

Mi ulazimo u fazu tempiranja forme, mi smo sada odlucili skroz drigaciji fudbal igrati bez rahmanovica i tatara i ahmetovica nece vise sidrasa u ekipi biti, treba koje kolo da se sve ukonponuje... bit ce to bolje sa cmiljanicem... mi smo dosli da uzmemo bod uzeli smo i otisli... tek slijede ove dvije utakmice gdje ce proraditi nasi igraci ako uzimemo ove dvije preostale ako bog da i one dvije zaredom sto kuci igramo sa zadnjim i drugim... to bi bilo to za ovu sezonu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hababb
Kontakt:

Post Postao/la hababb » 02 mar 2021, 00:24

dejavu je napisao/la:
01 mar 2021, 20:40
jel bio offside?

slika
Ako velkoskog racunas kao naseg igraca, onda nije.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 mar 2021, 00:26

slika
slika
Jedine dvije stvari vrijedne sa derbija :thumbup: :bih:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 mar 2021, 00:30

hababb je napisao/la:
02 mar 2021, 00:24
dejavu je napisao/la:
jel bio offside?

slika

Ma ofsajd ko kuca... bilo negdje na netu usporeni snimak kosoric je za pola metra noge bio u ofsajdu u odnosu na krstu... on vas je i zajebo. Da je nije dirao gol bi bio...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 mar 2021, 00:33

Rule_hz je napisao/la:
02 mar 2021, 00:20

Mi ulazimo u fazu tempiranja forme, mi smo sada odlucili skroz drigaciji fudbal igrati bez rahmanovica i tatara i ahmetovica nece vise sidrasa u ekipi biti, treba koje kolo da se sve ukonponuje... bit ce to bolje sa cmiljanicem... mi smo dosli da uzmemo bod uzeli smo i otisli... tek slijede ove dvije utakmice gdje ce proraditi nasi igraci ako uzimemo ove dvije preostale ako bog da i one dvije zaredom sto kuci igramo sa zadnjim i drugim... to bi bilo to za ovu sezonu...
ovo su bas price za laku noc. jednostavno, derbi prije ovoga, prvo poluvrijeme je bilo karanje od strane fks, jer ste bili jaci za ta dva igraca i Zeljo je prezivio samo pukom srecom.

uglavnom, sve ce se vidjeti, ja tipujem da necete dobiti niti Zrinjskog niti Sirokog, puno ce vama trebati adaptacije na fudbal bez Rahmanovica posebno, a i Tatara. A tu ce se i vidjeti koliko je Vinko zapravo limitiran (ne kacite se bezveze za ovo, nije provokacija nego moje misljenje), sto je u sustini i pokazao u reprezentaciji. Za ovaj niz bez poraza su zasluzni iskljucivo igraci uz dozu srece koju su, ruku na srce, i zasluzili jer su apsolutno svi bili u odlicnoj formi i igrali odlicno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 02 mar 2021, 00:39

Rule_hz je napisao/la:
02 mar 2021, 00:30
hababb je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
jel bio offside?

slika

Ma ofsajd ko kuca... bilo negdje na netu usporeni snimak kosoric je za pola metra noge bio u ofsajdu u odnosu na krstu... on vas je i zajebo. Da je nije dirao gol bi bio...
Hvala Aco glupane! :wave: :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

hababb
Kontakt:

Post Postao/la hababb » 02 mar 2021, 00:47

Kakav ba rahmanovic i tatar. Potpuno nebitni igraci za nas. A doveo je nas SD dvojicu 100 puta boljih igraca od njih; kanurica i cmiljanica.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 02 mar 2021, 00:51

Miljacka je napisao/la:
02 mar 2021, 00:39
Rule_hz je napisao/la:
hababb je napisao/la:

Na stranu sto je Kosoric diro (da nije i da je pogodila npr stativu pricalo bi se jos gore), ali ovo nije ofsajd! Zanima me misljenje neutralnih navijaca drugih klubova :kafa:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 mar 2021, 00:57

Pa ugao kamere na ovoj slici je sve nego dobar. Mi cemo govorit da je ofsajd a vi da nije. Neutralni da je tesko odluciti :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 mar 2021, 01:00

Evo ja sam neutralan, ovo nije bio offside :!:
AL U KU.RCU :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 02 mar 2021, 01:06

dejavu je napisao/la:
02 mar 2021, 00:51
Miljacka je napisao/la:
02 mar 2021, 00:39
Rule_hz je napisao/la:

Na stranu sto je Kosoric diro (da nije i da je pogodila npr stativu pricalo bi se jos gore), ali ovo nije ofsajd! Zanima me misljenje neutralnih navijaca drugih klubova :kafa:
Ma tišu, da su vam ga priznali tek bi se onda naljutili i strpali vam tri komada za bezobrazluk. :kafa:
Ko zna zašto je to dobro :tralala:
Zajebavam se, ne mozes nikako sa sigurnoscu tvrditi da je ofsajd ili nije jer se fakat ne vidi, ali nas je Aco definitivno spasio u ovoj situaciji, siguran sam da bi usla. Hvala mu jos jednom :bow:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 mar 2021, 01:36

ultras94mostar je napisao/la:
01 mar 2021, 19:30
rodjak je napisao/la:
01 mar 2021, 03:58
ultras94mostar je napisao/la:
01 mar 2021, 01:35

Kojeg to je igraca izbacio Velez poslje rata? Ah da, zaboravio sam, to nije isti Velez kao prije rata, ovo je sada jedna politicka tvorevina... Jedina zajednicka stvar koju dijeli sa prijeratnim Velezom je ime i nista vise.
izbacio je velez nekoliko reprezentativaca poslije rata u najgorom periodu njegove istorije kad se doslovno borio za zivot i protiv unistenja koju ste mu vi iz vaseg fasitickog kluba namjenili .Srecom proslo je najgore i sad ce Velez ici samo krivuljom prema gore i to vise niko nece zaustaviti

Vladavic,Merzic,Obad pa i Skaljic koji je imo jedan nastup za reprezentaciju,a znam vi imate Pehara mladog reprezentativca vaseg ponosa koji ponosno jurisao sa huliganima da ubije protivnickog igraca`,a usa sta se javljas,bolje ti je poklopi se i suti ,nikom niste bitni.Napravite sebi stadion lopovi jedni
Nek ide Velez gdje hoce, boli me kura. Ali da razjasnimo jednu stvar. Velezu je ponudjeno poslje rata da dijeli stadion sa Zrinjskim ili da dobije pare za novi stadion, tadasnja uprava Veleza je izabrala pare, to sto su pare pokrali ti ,,vasi" tadasnji ratni pofiteri to nije stvar Zrinjskog. Prrma tome nitko nije ukrao niciji stadion jer je stadion gradski, i ne glumite vise zrtve i ne lazite narod kako si vas Hrvati pokrali!
Pokrali su vas vasi ljudi i u njima trazite krivce a ne u nama!
Stadion je gradski i na njemu trenutno igra Zrinjski!

Sportski pozdrav svim normalnim navijacima.
To je prica koja je vama predocena iz zrinjskog da bi lakse primili kradju stadiona.
Pokazi mi neki dokument (a ne floskule) gdje je to neko od predstavnika Veleza odbio povratak i rekao da ce radije uzeti pare.Bola dosta lazi vise ,ti i sam znas da je to laz . To jeste gradski stadion ali je i Velez ulago u njega,recimo citave gornje tribine je Velez napravio od svojih paraa i reflektori su u dobra doba napravljeni i Velezovim parama(uz savez i grad).Moj otac i mnogi mostarci su volonterski radili na tom stadionu ne za grad nego za Velez i to je stadion dio i mostarske raje koja je navijala za Velez.Nisu ga pravili da bi sada na njemu igro zrinjski .Ali posto sam ja za suzivot meni ne bi smetalo da se dijelio sa zrinjskim,cak bi mozda iso gledati i njihove domace utakmice da je to sve "normalno" sto ne bi,pa gledam i sad kad mogu sve klubove.
Da skratim,nikad niko Velezu (clanovima uprave kluba) nije ponudio povratak pod BB,a to sto vi pricate to je samo da bi utjesili sebe i da se ne osjecate odgovornim,Mi sigurno nikad necemo odustati od tog stadiona,i kad se bude ta zemlja prodavala Velez ce morati najmanje pola para dobiti,eto vama pola iako ga niste gradili.Otom potom.
Vi ne zelite istu skolu djeliti sa bosnjacima niti bilo sta drugo a ne stadion,to je jasna politika koju i sam znas,i bilo bi ti pametnije da ne lazes sam sebe.Kad i ako ikad neko potpise na papiru da odustaje od povratka na svoj stadion onda cu to postovati,a do tada su ovo sve nabuloze sto pisete.

Ja nisam protiv hrvata(imam dosta prijatelja hrvata,cak neke smatram ko familijom )niti sam protiv vaseg kluba kao kluba,Ja sam (odnosno bolje receno mi smo )protiv lazi,podvala,okupacije,otimacine,podjela i segregacije a to je sve vezano za vas klub i ljude koji se vrte oko vaseg kluba. Cak sta vise drago bi mi bilo da imamo jos jedan "normalan" klub u gradu i da imamo normalan gradski derby ,ali kako je zrinjski neprijateljski nastrojen od samog nastanka prema Velezu i njegovim navijacima taj klub kod nas izaziva gadjenje i odbojnost ,a kako drugacije da osjecas nekoga ko ti je usao nasilno u tvoj dom i radi sve da ga prisvoji

Imam ja prijatelja hrvata(bivsih navijaca Hajduka ili Dinama) koji sada navijaju za zrinjski i nemam nista protiv toga,nek navijaju imaju pravo,ali i nima sam reko sve ovo isto ovako,i oni kazu politika jbga,

I na kraju i ja kazem pozdrav za sve "normalne" navijace
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 mar 2021, 01:37

Divevi standardno slave bod.

Kakvi jadinci.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 02 mar 2021, 01:44

Tekashi je napisao/la:
02 mar 2021, 01:37

Kakvi jadinci.
Slavimo, crkni keru. :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Dobri u dobru
Zli u zlu

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 02 mar 2021, 01:46

:mrgreen:
slika
ORIGINAL 1987

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 mar 2021, 01:51

Miljacka je napisao/la:
02 mar 2021, 01:44
Tekashi je napisao/la:

Kakvi jadinci.
Slavimo, crkni keru. :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Znam.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 mar 2021, 02:09

Tekashi je napisao/la:

Kakvi jadinci.
Bod je kao kuća na gostovanju kod našeg stalnog doprvaka. Iako i jeste malo jadno uzeti bod, kad odatle ekipe poput Mladosti, Krupe, Zvijezde 09, putuju sa sva 3 boda.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 mar 2021, 02:10

Znate scenario. Ubit cemo vas na Lavoru.

Neminovno.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 02 mar 2021, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46, tutankamon1905, Vanja8 i 34 gosta.