FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoces reci da smo u prvom imali kontrolu utakmice?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jedino mjerilo da vidiš kakav je neko jeste da odgledaš nekoliko takmičarskih utakmica te ekipe. Tako da nemaš uporišta to da tvrdiš jer su odigrali jednu utakmicu. Jedino što je tačno je to da je vrlo vrlo upitno možemo li ih dobiti ako budemo onakvi kao juče iako smo imali sve konce 70 minuta.Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 06:33Jeste zizovicuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:59Tom duplo jačem protivniku Željo je uzeo 6 bodova.
Dramaticno su bolja ekipa sad
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Gledam zrinjski redovno na pripremama, znam o cemu pricam, puno laganije i brze igraju jer im nisu Zlomislic i Arezina u prvih 11...nadam se da ih stavi u kupu pa da tu ih uzmemo...Govedarica je isto koristen u sredini zbog cega su ranjivi skroz...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 07:58Jedino mjerilo da vidiš kakav je neko jeste da odgledaš nekoliko takmičarskih utakmica te ekipe. Tako da nemaš uporišta to da tvrdiš jer su odigrali jednu utakmicu. Jedino što je tačno je to da je vrlo vrlo upitno možemo li ih dobiti ako budemo onakvi kao juče iako smo imali sve konce 70 minuta.Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 06:33Jeste zizovicuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:59
Tom duplo jačem protivniku Željo je uzeo 6 bodova.
Dramaticno su bolja ekipa sad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A pripremne su mjerilo? Naglasio sam fino takmičarske utakmice.Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:03Gledam zrinjski redovno na pripremama, znam o cemu pricam, puno laganije i brze igraju jer im nisu Zlomislic i Arezina u prvih 11...nadam se da ih stavi u kupu pa da tu ih uzmemo...Govedarica je isto koristen u sredini zbog cega su ranjivi skroz...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 07:58Jedino mjerilo da vidiš kakav je neko jeste da odgledaš nekoliko takmičarskih utakmica te ekipe. Tako da nemaš uporišta to da tvrdiš jer su odigrali jednu utakmicu. Jedino što je tačno je to da je vrlo vrlo upitno možemo li ih dobiti ako budemo onakvi kao juče iako smo imali sve konce 70 minuta.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Od 20-25 minute smo imali kontrolu i bili sve stabilniji kako je utakmica odmicala.
Čudna mi je brate cijela utakmica,jedva sam čekao da počne a ne sjećam se da sam ikad u životu neku goru gledao pa me to asociralo na Alegrija jer je on znao umrtviti utakmicu kao niko. Ali eto rezultat je dobar i tu ne treba tražiti manu.
ISTINA ZA VEDRANA!
Fino zapažanje

Max Allegri
-
- Kontakt:
Ne znam odakle izmisliše Hebiboviću i trecu utakmicu da ne igra, jasno pisalo nakon crvenog kartona u Banja Luci da nece igrati naredne dvije utakmice, protiv Slobode i Želje.Kakva nepismena gamad sjedi u tim komisijama, to je za ne povjerovati.
Hebib moj zeko kad proradi,ima da deremo sve redom. Sjecam se 16/17 sve akcije preko zeke išle 

-
- Kontakt:
Ma rezultat odlican bitno je da je razlika ostala na +9
Prvo je dobio 3. žuti a onda direktni crveniHistoricar je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:35Ne znam odakle izmisliše Hebiboviću i trecu utakmicu da ne igra, jasno pisalo nakon crvenog kartona u Banja Luci da nece igrati naredne dvije utakmice, protiv Slobode i Želje.Kakva nepismena gamad sjedi u tim komisijama, to je za ne povjerovati.
Bice ovo napeto do kraja, jer mi smo dosta slabiji nego prije zime. Doveden Mesanovic, ali sad je (uglavnom ovu utakmicu protiv sugavaca, i druge jace tekme) pitanje, kako da dodje lopta do njeg. Izgubio si malo cigance, koje je znalo probiti po krilu i Rahmanovica sa protokom kroz sredinu i tako da je u to doba Handzic imao dosta vise upotrebljivih/laksi lopti. Sad ako gurnes Susica naprijed na Amf, nema ko da iznese loptu ni pod mini pritiskom i cesto izadje na pumpanje lopti na pamet, tako da je bolje da Susic ostane povucen ko organizator sa Djokanovicem. Onda ostaje pitanje koga na amf poziciju i jedno krilo, upravo gdje su ova dva navedena igrali. Kao sto vidim neki spominju Cmilju da igra to krilo, mozda to i bude resenje, ali definitivno tu smo na gubitku za sad. Na poziciji Amf nam isto tako fali jedan brz i lucidan igrac, trenutno u rosteru nemamo takvog, ali ipak je veci gubitak staviti tu Susica nego npr. Zinedina na tu poziciju.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zrinjski je imao mnogo lakseg protivnika pobjedio ga nije dobio kartone i imace 2 dana vise odmora..
Zrinjski je izgubio u zadnjim minutama od nas i zelje a prvi je poveo..i to sve dok ih je zizovic vodio..
Hebibovic
Milicevic
Oremus
Uz slabu prestavu pidre
Uz ne uigranog Mesanovica bice veoma zajebano protivv zrinjskog jer oni ce sigurno dat vise nego ikad da nas pobjede jer su vidjeli da nismo ubitacni i uvjerljivi bili protiv zelje trebaju im bodovi i takodje sace svak pokusat da prekine nasu seriju ne porazenosti, Takodje potajno se nadaju ako bi nas tukli da bi imali dobre sanse da se bore za titulu jer velez sb zeljo su slabi od njih
Zrinjski je izgubio u zadnjim minutama od nas i zelje a prvi je poveo..i to sve dok ih je zizovic vodio..
Hebibovic
Milicevic
Oremus
Uz slabu prestavu pidre
Uz ne uigranog Mesanovica bice veoma zajebano protivv zrinjskog jer oni ce sigurno dat vise nego ikad da nas pobjede jer su vidjeli da nismo ubitacni i uvjerljivi bili protiv zelje trebaju im bodovi i takodje sace svak pokusat da prekine nasu seriju ne porazenosti, Takodje potajno se nadaju ako bi nas tukli da bi imali dobre sanse da se bore za titulu jer velez sb zeljo su slabi od njih
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da li je realno očekivati Zinedina uskoro u startnih 11?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ja kad citam sta pisu pojedinci, tacno imam osjecaj da se radi o klubu nivoa Krupe, Zvijezda 09....
Ista prica se ponavlja stalno...
Početkom Prvenstva sve se zivo yebalo i Jeleskovicu i Marinovica i Upravi...
Nama vise fali sistem koji smo imali sa Tatarom i Rahmanovicem nego sto nam nedostaju pojedinci...
Ali apsolutno ne sumnjam da je novi sistem sa pokretnim napadacem vrlo brzo dovesti stvari na svoje mjesto...
Ista prica se ponavlja stalno...
Početkom Prvenstva sve se zivo yebalo i Jeleskovicu i Marinovica i Upravi...
Nama vise fali sistem koji smo imali sa Tatarom i Rahmanovicem nego sto nam nedostaju pojedinci...
Ali apsolutno ne sumnjam da je novi sistem sa pokretnim napadacem vrlo brzo dovesti stvari na svoje mjesto...
- Shategabri
- Kontakt:
Neki bi da Rahman i Tatar igraju do nas do penzije.
Ne ide to tako.
Bolje da su otišli sad na zimu, a da se uigrava ekipa za Evropu.
Prostora hB imamo.
Ne ide to tako.
Bolje da su otišli sad na zimu, a da se uigrava ekipa za Evropu.
Prostora hB imamo.
Koševo Zapad
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tesko. Kako ja vidim, njemu je pedala nakon isteka ugovora.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑02 mar 2021, 09:12Da li je realno očekivati Zinedina uskoro u startnih 11?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jedino ako bude baš kartona i povrijeđenih, možda u kupu sad..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Majestic-12 [Bot], miguelramos, Tatamata1946 i 43 gosta.