FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica786
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica786 » 02 mar 2021, 00:05

LjoZee je napisao/la:
02 mar 2021, 00:02
Grbavica786 je napisao/la:
01 mar 2021, 23:57
Vi svi znate koliko ja “volim” Samketa i da fakat najgore pisem o liku otkad se saznalo za njega ali postom zivim u Engleskoj, mogu samo reci da je maltene nemoguce izaci iz Engleske jedino ako nije bolest neka pa moras na operaciju negdje vani ili nesto poslovno. E sad pitanje spada li utakmica kluba kojem je on na celu “poslovno putovanje” ili ne, stvarno ne znam.
Mislim da ne jer on nije uposlenik kluba. Dosao bih ovdje kao u posjetu. On je i rekao da ce doci ukoliko popuste mjere u Engleskoj u vezi putovanja. Nije bas striktno obecao da ce doci iako je to tako preneseno ovdje.
1921ba je napisao/la:
02 mar 2021, 00:00
Tooo, znaci nastavlja se i ove polusezone "Iza mreze". :opaopa: :D

Ma bas su Englezi uveli teske mjere, evo u zadnji mjesec dana Klopp izgubio majku, nije mogao da putuje na sahranu u Njemacku, Alisson izgubio oca, nije mogao u Brazil na sahranu. Kazem ti... samo zdravlje operacija itd ili nesto poslovno i opet moras dati dokaz o tome. Hahahah ispade sada da branim onog hostaplera 🤣

GBBP
Kontakt:

Post Postao/la GBBP » 02 mar 2021, 00:38

Mahalac1987 je napisao/la:
01 mar 2021, 23:16
Mozete mi yebat sve po spisku i razapinjat me, ali meni je vise pun ku*ac parola o republici bosni, citiranja rijeci generala ili prvog predsjednika drzave po tribini... i ovo danas na jugu mi je bilo suvisno. Ok, drzavni je praznik, sve postujem, al po meni je dovoljna cestitka na klubskoj stranici... Uostalom za Zelju navijamo, dan ga yebo... Daj nam plavetnila sto vise, Zeljinih zastava itd... Dosta vise laznog patriotizma i vaza o ocuvanju tradicije bosnjaka... Zeljo je bio i ostat ce Klub svih naroda i nacija...
Zna se što je ovo postavljeno,01.03. je praznik,neradni dan je li tako?
Da nije Bosne ne bi bilo ni nas!
1921

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 02 mar 2021, 03:59

Malo postaje ovo sve monotono, tačno znaš da ništa nećemo napraviti s lažnim krilom poput Boje,momak nek vidi šta će kako će, nek ganja DiF, nešto, za fudbala nije iako je momak za 10. Tačno znaš da će Siniša nabit loptu u prostor nikome a naših 6 igrača u 16m, i obrnuto da će je bubnut u 16 kad nema nikog našeg :urnebes:
Tačno znaš da će se štoperi makar jednu situaciju sudariti pa promašiti loptu, dati je njima u noge. Tačno znaš da ćeš biti bezopasan iz prekida, da će biti neke nelogične izmjene itd do sutra migu nabrajati.
Derbi onako Osimovski,zatvori a gore ako, ali samo ako šta uđe.Ono to i ne bi bilo loše da smo u 3 boda a ne u 9, pa povuci potegni do kraja. Ovako mlohavo, traljavo, mrljavo, što bi i sam on rekao. Piqkasto, jer ti je kona došla u goste namjestila se na zicer a ti uđeš ovako piqkasto i luzerski,mentalitet 0. Ali za nadat se da će i sarajevo ovako ostati jer su oni 50% slabiji bez Rahmana i Tatara.
I da, hvala Piskutavom što nije mogao pogodit gol od 7 metara s 10 merara, na ziceru. :urnebes: :rol: :facepalm: :damn:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 mar 2021, 06:16

Ako riknem prije 60 znate razlog.A kako je krenulo sve je moguce.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 mar 2021, 06:52

Mahalac1987 je napisao/la:
02 mar 2021, 00:04
Svako ima pravo na svoje misljenje i svoje tumacenje. Ja tacno znam sta sam htio reci svojim postom i mirne sam duse. Nit negiram, nit zaboravljam, nit bih to ikad sebi dozvolio. Radije bih u zemlju propao... Igrom slucaja pripadnik sam islamske vjeroispovjesti i jako mi smeta kada se sa juga zacuje "jug je nasa sveta strana, po islamu odabrana". Nekom je mozda simpaticno i smijesno, meni nije. Prvo mi je to u neku ruku ismijavanje s vjerom, a drugo, na toj istoj tribini u tom istom kopu stoje momci koji su drugih vjeroispovjesti, a zivot bi svoj za Zelju i drzavu dali i trebaju pjevati stihove neceg sto je po mom skromnom misljenju potpuno bespotrebno i nakaradno. Ne bih dalje da palamudim oko ovog, uostalom na kraju je i skroz nebitno...
Imas pravo na svoje misljenje ali neki drugi ljudi misle da treba jos vise.
Svi drugi podrzavaju svoje samo mi eto da kao zaboravimo na to.

Niposto, barem 10 puta zadati jace, kome smeta nek mu smeta jbga desava se :)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 mar 2021, 07:28

Traziti suspenziju sudijske trojke, ovo je najveca kradja godinama unazad na Grbavici.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 mar 2021, 07:55

Katastrofa.

Što se tiče derbija, trebali smo dobiti i nije nedostižno ovo 9 bodova, Sarajevo je 30 posto slabije.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 mar 2021, 08:37

evo nam i sabana koji smo mi vrag u životu zgriješili pa nas samo bezmudi igraci kace

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 02 mar 2021, 09:03

Cuj pojacanje stize haha
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 02 mar 2021, 09:06

Još jedan igrač u timu koji nema muda i koji štedi nogice
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 09:09

Garant ga zbog Refika dovode. Ne vidim, ako bude sve realno, kako on pored Celikovica moze i 10 minuta upisati ako ovaj je zdrav i bez kartona. Alispahica da i ne spominjem. Postujem ja Refika, ali neka ga vodi negdje drugo. Radije cu Boju gledati u slucaju kartona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 mar 2021, 09:15

Nema razloga da se Bojo kritikuje. Momak je zadnji vezni, trkač, razbijač, bez neke posebne tehnike i maštovitosti u igri. Ovo što on igra, može ga samo dušman uvalit. Umjesto da Čeliković igra stopera (što mu je primarna pozicija) Bojo zadnjeg veznog (ne znam je li tekme odigrao na toj poziciji od dolaska u Želju) da na krilo gurneš malog Gasala, ti nas kazniš Amare da Boju moramo gledati na krilu, Kosorića na stoperu (da nas srce spuca) i Gasala na klupi....stručnjak...

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 02 mar 2021, 09:20

Isto ko da namjerno ide da se Bojo sjebe s tim sto mu dajes neke pozicije koje covjek nikad nije igrao
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 mar 2021, 09:25

Moze Anel dati ruke.Dobro je i sto je prosao pripreme u Grckoj i doci ce fizicki spreman.. I Dadi smo nekad govorili da je mekan i da cuva noge, pa nam je prije nego sto je otisao nosio sredinu..
Pročepit će negdje.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 mar 2021, 09:31

VeteranSA je napisao/la:
02 mar 2021, 09:15
Nema razloga da se Bojo kritikuje. Momak je zadnji vezni, trkač, razbijač, bez neke posebne tehnike i maštovitosti u igri. Ovo što on igra, može ga samo dušman uvalit. Umjesto da Čeliković igra stopera (što mu je primarna pozicija) Bojo zadnjeg veznog (ne znam je li tekme odigrao na toj poziciji od dolaska u Želju) da na krilo gurneš malog Gasala, ti nas kazniš Amare da Boju moramo gledati na krilu, Kosorića na stoperu (da nas srce spuca) i Gasala na klupi....stručnjak...
Amar je zakovo u nekom periodu iz svog proslog mandata i konta da ce mu iste fore i danas prolaziti.. I onomad je zavaljivao igrace iz veze na krilnim pozicijama krenuvsi od Zebe, preko Bekrica, Svrake.. Umjesto da mu ekipa bude prirodna, tako kako si ti otprilike poredao, on je osakati svojim "vizijama"..

Ono sto je dobro je dolazak Sinana.. Valjda je dovoljno spreman i valjda ce brzo biti u konkurenciji. Sinan j emanja egzibicija na krilu od Boje..
Pročepit će negdje.

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 02 mar 2021, 09:32

Jos da uslov posudbe bude da mora igrati i sve super... cc

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 02 mar 2021, 09:33

Anel,naše dijete,jedan od rijetkih veznjaka u novijoj historiji koji znaju odigrat dupli pas,zna i udarit.
Dobrodošao!
Nadam se štoperskom tandemu Ikić-Čeliković, al daBogda.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 mar 2021, 09:37

Vjerovatno bi Sabanadzovic vise pokazao kod nas da je imao nesto kvalitetnije igrace oko sebe, jer mislim da je igrao u teskom periodu, pogotovo ona sezona pred sami transfer je bila turbulentna, nije se znalo ko pije ko placa. Da je neki extra talenat nije, jer bi i ostao u AEKu, ali za nasu ligu ok.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 02 mar 2021, 09:43

Subota 16:00 protiv Tuzle.
Dobra stvar je sto njima nema Karjasevica i Morisa, a mi cemo biti jaci za Ramovica i mozda Ikica. Da mi je dozivjeti stoperski par bez Kosorica. Ikic-Celikovic/Miletic, a Bojo u sredini sa Mesom. Bojo je odigrao mozda dvije utakmice na svojoj poziciji kako je dosao kod nas, ovo ostalo sve nesto krpi na krilu. Nema smisla fkt
Zadnja izmjena: MrkiMedo, dana/u 02 mar 2021, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 02 mar 2021, 09:55

Nije Amar ostao u proslosti niti koristi iste fore,nego jednostavno je igrao na siguricu. Bez rizika i bez nekog napadackog potencijala.
Mi necemo da se pomirimo sa cinjenicom,na smo poprilocno tanki prema naprijed,da nemamo ni trke ni probojnosti.
Nama ako u ekipi nisu Stlic,Zec i sad Ramovic,mi nemamo sta puno ofanzivno za ponuditi. Juricic je isto neupotrebljiv ako nemas igrace koji ce ga ispratiti.
I na kraju covjek igra na sigurno,uz neku jaku odbranu,a naprijed sta se napravi.Ako Stila.sta izmajmunjse,ili neki prekid. To svaki navijac moze vidjeti,cim vidi nasu ekipu.
Ja bi iskreno volio vidjeti Gasala,pa i po cijenu rizika,da bude los. Sto je i realno da bi bio svaku drugu tekmu,ali ono sto je ovaj momak pokazao u onoj jednoj jedinoj tekmi,je dovoljno da mozes ocekivati da ce prema naprijed nesto iskobeljat,da ce probit . Ali opet protiv Sarajeva ne mozes ocekivati da to zaista i bude tako. Najgore od svega sto ne dobiva sansu ni protiv slabijih.
Evo i ovaj Saban ako dodje,isti **** jos jedan igrac neupotrebljiv prema naprijed.
Samo se nadam da se onaj Zec opet nije povrijedio. Nesta se drzao za lozu.
Spala ekipa na 3 slova.i na Bekrica kao rijesenje sa klupe. Sto je najgore ,pokretljiviji je od cijele nase vezne linije i krila.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 35 gostiju.