Ivaylo Petev
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Da je rezultat bio 4-3 , svi bi pričali o "fudbalskoj ljepotici na Grbavici", a barem četiri, pet igrača bi istaklo kandidaturu za reprezentaciju.
Guslalo bi se kako smo u 5 deka sa HNl, bla,bla, a ista stvar - bilo 0-0 ili 8 golova, ovo je liga amatera.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svakako. Čak i da se srede uslovi i smanji liga na 8 ili 10 klubova, opet nemaš neke koristi od ove lige.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:03Još je smješnije da su raja nakon ove tekme, ko biva skontali da nema kvaliteta.
Da je rezultat bio 4-3 , svi bi pričali o "fudbalskoj ljepotici na Grbavici", a barem četiri, pet igrača bi istaklo kandidaturu za reprezentaciju.
Guslalo bi se kako smo u 5 deka sa HNl, bla,bla, a ista stvar - bilo 0-0 ili 8 golova, ovo je liga amatera.
Teren na Grbavici je san snova, a naši novinari svršavaju na 10 pasova bez greške koje samoprozvani fudbaleri uspiju napraviti.
Jucerasnja objava sportsport.ba prije pocetka „ derbi del amatere“.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:03Još je smješnije da su raja nakon ove tekme, ko biva skontali da nema kvaliteta.
Petev među rijetkim sretnicima koji su danas na tribinama Grbavice
Tuta Petrov
Maestro je napisao/la: ↑02 mar 2021, 09:43Jucerasnja objava sportsport.ba prije pocetka „ derbi del amatere“.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:03Još je smješnije da su raja nakon ove tekme, ko biva skontali da nema kvaliteta.
![]()
E moj Doktore i sta da mi ocekujemo pokraj ovakvi novinara, struke itd. Moze samo potop biti.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:07Maestro je napisao/la: ↑02 mar 2021, 09:43Jucerasnja objava sportsport.ba prije pocetka „ derbi del amatere“.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:03Još je smješnije da su raja nakon ove tekme, ko biva skontali da nema kvaliteta.
![]()
![]()
Jos na to nam zele prodati maglu kako Lazio zeli Pidru. I jos slicni naslova koji smo se nacitali.
Tuta Petrov
Pa štaš očekivat od naroda kojem je SDA ugradio operativni sistem.
Kao sve je u redu, samo pozitivno...a svaki dan veći odron.
Samo nek ne puca. 30 godina poslje rata isti slogan.
To sto je normalan svijet u ti drideset godina napravio iskorak nije bitno.
Nas narod zna sve bolje.
SaDakA nacija.
Tuta Petrov
Nemoj tako, evo mene na portalu napade lik jer sam rekao istinu : )
To je taj SDA sistem.
Decenijama samo toneš, uvijek je drugi neko kriv i ako kažeš nešto protiv, izdajnik si. Odgojili su armiju ispranih mozgova, koji preziru sve što je normalno.
Isti ti svrsavaju vec na Luku Jovica, Jovo Lukica ili kako se vec zove onaj lik iz Borca.
Tuta Petrov
Zato im njihov drug Vucic donosi danas vakcine. SaDakA nacija.
Dno dna evrope. Slika i prilika ljudske fekalije su Bakirovi fekalci.
Tuta Petrov
Saće nam uvalit Pidru, Lukića, Kovačevića...a znamo da im je domet možda Lokomotiva ili Pistacijaspor, pa nazad.
A sjećaš se da je bio pozvan u reprezentaciju doduše nije igrao, ali mogli su i mene onda pozvati, da moje ime bude na spisku i zapisniku
Svrsavat ce ovdje dan i noc o tim igracima a isti nece dalje od ti navedeni klubova dogurati.
Pa ono jucer je sramota bilo nazvati utakmicom.
Tuta Petrov
Kako mozes tako. Njega je veliki strucnjak Cviko skautirao.
Tuta Petrov
- invincible1921
- Kontakt:
najbolji igrac sarajeva nije igrao juce a on je ujedno i jedini trebao da bude na spisku. Ja mislkm da ce u buducnosti biti standardan medju 16 igraca(Rahmanovic)
Takodjer drugi igrac koji je dobio poziv kao nagradu i realno nije se ni ocekivalo da odigra vise od par utakmica nije jucer igrao (Tatar)
Sto se tice Zelje u kontekst reprezentacije je se dovodio Stilic ali prosle sezone kad je dominirao...ove svakako ne.
Ne znam stvarno da je iko gurao npr Boju u rep
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako neslužbeno saznajemo u stručnom štabu će biti Slaven Musa, Eldin Jelešković i Goran Brašnić, te će kako stvari stoje biti izabran i još jedan član.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Admin?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:05Kako neslužbeno saznajemo u stručnom štabu će biti Slaven Musa, Eldin Jelešković i Goran Brašnić, te će kako stvari stoje biti izabran i još jedan član.
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, Balorda, bavariapivo, Beduin, boki86, CudanLik, Cwirek, denza, DjaniTarik, enobarca, ErosViverosViv, feniksptica, General505, Gomis99, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hansbosna, HariTz, harko35, hujdur007, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, invincible1921, inzomni, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, lakilone, legendarnadruga, Lekqqq1921, LenyYoro15, Maestro^^, meecko, Micron, miguelramos, mirza_it, MostarNeretva, Muumii, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, Objektivac, PingoFTW, rishovski, SanaBosna, Saurman, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, Tihi, Truba1905burazeru, unavita, USB, Venom, VolimBiH96, Wilshere10, Zagor, zaostrog, Zglavkar, zikerrz21 i 484 gosta.