FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi ba jeste gledali Bordo sedmicu? Niko nije komentariso nista vidim? Ovaj ceh fino djeluje, korektan skroz, sve je odgovorio sto je mogao pa cak i sto nije mogo si skontat sta ce bit....iznimno mi je drago za stadion al moramo iskoristit dole na ilidzi momentum dok imamo nagodnog nacelnika i ljude dole da se kamp pokrene sa mrtve tacke...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Prošle godine nam je raspored za treci krug bio baš gadan 

Historicar je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Prošle godine nam je raspored za treci krug bio baš gadan![]()

- f0rest1946
- Kontakt:
Pogotovo ona tekma poslije Borca uf kako je bila teškaHistoricar je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Prošle godine nam je raspored za treci krug bio baš gadan![]()

Samo mi je zao sto nismo imali vise pokusaja van 16, jedna bi sigurno prosla s obzirom kakvu rupu imaju na golu. Ocekivao sam takve pokusaje od Mesanovica.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bili su komentari i na toDenchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Ljudi ba jeste gledali Bordo sedmicu? Niko nije komentariso nista vidim? Ovaj ceh fino djeluje, korektan skroz, sve je odgovorio sto je mogao pa cak i sto nije mogo si skontat sta ce bit....iznimno mi je drago za stadion al moramo iskoristit dole na ilidzi momentum dok imamo nagodnog nacelnika i ljude dole da se kamp pokrene sa mrtve tacke...

Svi smo otprilike zadovoljni pitanjima, a jos zadovoljniji odgovorima. Daje nadu intervju

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jasan je put kojim klub planira ici, od stvari koje su materijalnog oblika i gradnje i rekonstrukcije, neophodne su 2 stvariDenchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Ljudi ba jeste gledali Bordo sedmicu? Niko nije komentariso nista vidim? Ovaj ceh fino djeluje, korektan skroz, sve je odgovorio sto je mogao pa cak i sto nije mogo si skontat sta ce bit....iznimno mi je drago za stadion al moramo iskoristit dole na ilidzi momentum dok imamo nagodnog nacelnika i ljude dole da se kamp pokrene sa mrtve tacke...
- pristupni put u Butmiru, da se to fino sredi, neki parking u sklopu toga isto, ulazna kapija, a sa strane i hortikulturu srediti, vegetaciju, drvece, borici, cvijece, trava a ne blato, i ja bih do kampa sve postavio zastave nesto slicno kao na Kosevu na jugozapadu. To se da uz minimalna ulaganja srediti da svjetski izgleda
- sto se Koseva tice, tu je jasno da se ne planira ici u rekonstrukciju kakvu neki zamisljaju. Tu ce se ici na 3 glavne stvari, zamjena travnjaka, sredjivanje press soba i loza, te prosirenje parking kapaciteta u skladu sa kategorijom. Tek u nekoj malo daljoj buducnosti se moze ocekivati zamjena stolica, natkrivanje, sredjivanje prostorija, svlacionica, fasade i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ćelava ubleho, kone dovele kapitalnog veznog iz AEK-a, a mi ništa.Nadam se da ce do veceras otkaz dobiti

Mislim da tu najvise zavisi od tog ugovora koji se zakljuci sa centrom, ali opet laicki gledajuci ohrabruje dosta postavljanje ove dvojice na celo klubaJavierBosnia je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:22Jasan je put kojim klub planira ici, od stvari koje su materijalnog oblika i gradnje i rekonstrukcije, neophodne su 2 stvariDenchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Ljudi ba jeste gledali Bordo sedmicu? Niko nije komentariso nista vidim? Ovaj ceh fino djeluje, korektan skroz, sve je odgovorio sto je mogao pa cak i sto nije mogo si skontat sta ce bit....iznimno mi je drago za stadion al moramo iskoristit dole na ilidzi momentum dok imamo nagodnog nacelnika i ljude dole da se kamp pokrene sa mrtve tacke...
- pristupni put u Butmiru, da se to fino sredi, neki parking u sklopu toga isto, ulazna kapija, a sa strane i hortikulturu srediti, vegetaciju, drvece, borici, cvijece, trava a ne blato, i ja bih do kampa sve postavio zastave nesto slicno kao na Kosevu na jugozapadu. To se da uz minimalna ulaganja srediti da svjetski izgleda
- sto se Koseva tice, tu je jasno da se ne planira ici u rekonstrukciju kakvu neki zamisljaju. Tu ce se ici na 3 glavne stvari, zamjena travnjaka, sredjivanje press soba i loza, te prosirenje parking kapaciteta u skladu sa kategorijom. Tek u nekoj malo daljoj buducnosti se moze ocekivati zamjena stolica, natkrivanje, sredjivanje prostorija, svlacionica, fasade i sl
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
To ruganje bi ti imalo smisla da ti nisi jedan od onih sto je prizivao kapitalce i pljuvao po SD
PSPHM
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nek' fino naostre nozeveHistoricar je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:34Bit će teško klanje za mjesta koja vode u Konferencijsku ligu![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dabogda se isjekliHistoricar je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:34Bit će teško klanje za mjesta koja vode u Konferencijsku ligu![]()

Pobijediti narednih 5 tekmi i onda u preostalih 8 moglo bi se šta i trgovati, valja i dogodine titulu uzeti. Lijepo je imati dužnike na današnjem vaktu 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Koliko je derbi bio vazan, toliko je iduce kolo zaista najvaznije. Ovo govorim u smislu cinjenice da Zeljeznicar gostuje TC, a mi docekujemo Zrinjski. Sa dvije domace pobjede smo, slobodno mogu reci, 90% osigurali titulu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisali par stranica o tome, kasnišDenchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Ljudi ba jeste gledali Bordo sedmicu? Niko nije komentariso nista vidim? Ovaj ceh fino djeluje, korektan skroz, sve je odgovorio sto je mogao pa cak i sto nije mogo si skontat sta ce bit....iznimno mi je drago za stadion al moramo iskoristit dole na ilidzi momentum dok imamo nagodnog nacelnika i ljude dole da se kamp pokrene sa mrtve tacke...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ih kad saznate da nam napadac dolazi is skole PSV-a...MortemHz je napisao/la: ↑02 mar 2021, 15:16Napisali par stranica o tome, kasnišDenchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Ljudi ba jeste gledali Bordo sedmicu? Niko nije komentariso nista vidim? Ovaj ceh fino djeluje, korektan skroz, sve je odgovorio sto je mogao pa cak i sto nije mogo si skontat sta ce bit....iznimno mi je drago za stadion al moramo iskoristit dole na ilidzi momentum dok imamo nagodnog nacelnika i ljude dole da se kamp pokrene sa mrtve tacke...![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrati se ako ti nije mrsko a ako jeste ukratko svi smo zadovoljni sa pitanjima ali i sa odgovorima, Damir Kasum je to fino odradio nema šta.Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 15:19Ih kad saznate da nam napadac dolazi is skole PSV-a...MortemHz je napisao/la: ↑02 mar 2021, 15:16Napisali par stranica o tome, kasnišDenchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:09Ljudi ba jeste gledali Bordo sedmicu? Niko nije komentariso nista vidim? Ovaj ceh fino djeluje, korektan skroz, sve je odgovorio sto je mogao pa cak i sto nije mogo si skontat sta ce bit....iznimno mi je drago za stadion al moramo iskoristit dole na ilidzi momentum dok imamo nagodnog nacelnika i ljude dole da se kamp pokrene sa mrtve tacke...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
99% jer svi konkurenti igraju između sebe u grčevitoj borbi za Evropu a mi samo lagano skupljati bodove i gledati kako se kolju
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Haksss, laznokrilo, miguelramos, riki46, robertkosar i 58 gostiju.