Vidiš da nema Aston Martina, i to se pika kao promjena.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Vidiš da nema Aston Martina, i to se pika kao promjena.
- AshburtonG
- Kontakt:
Bio neki dan na Podkast Inkubatoru test vozac Mclarena Martin Kordic. Momak je bas svasta ispricao, milion nekih zanimljivih i skakljivih situacija. Dan nakon toga, neki nas debilcic i kreten bukvalno izvadi sve negativne stvari iz konteksta(koje su btw. uglavnom bile pricane u nekom humoristickom tonu i kroz neke situacije) i objavi na redditu kao teze, koje bukvalno odaju sliku kao da je mali svrsavao po svim ostalim kolegama. Bukvalno je reddit gorio od negativnih komentara prema momku, a skinut i taj podcast s njihovog kanala. Nadam se da momak nece imat vecih problema u ekipi zbog nekog maloumnika.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ljudi bi guzice dali za šaku reddit karme koja bukvalno ništa ne znači.AshburtonG je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:52Bio neki dan na Podkast Inkubatoru test vozac Mclarena Martin Kordic. Momak je bas svasta ispricao, milion nekih zanimljivih i skakljivih situacija. Dan nakon toga, neki nas debilcic i kreten bukvalno izvadi sve negativne stvari iz konteksta(koje su btw. uglavnom bile pricane u nekom humoristickom tonu i kroz neke situacije) i objavi na redditu kao teze, koje bukvalno odaju sliku kao da je mali svrsavao po svim ostalim kolegama. Bukvalno je reddit gorio od negativnih komentara prema momku, a skinut i taj podcast s njihovog kanala. Nadam se da momak nece imat vecih problema u ekipi zbog nekog maloumnika.
Sad mi je krivo što nisam uspio pogledat podcast, bookmarkovan mi, nisam ni skonto da su ga skinuli.
- AshburtonG
- Kontakt:
Vratit ce ga izgleda, ali vjerovatno ce bit isjeceno dosta toga. Mislim i decko je malo bio preiskren, ali fkt koji moras bit moron da na ovakav nacin predstavis taj interview i decka kao nezahvalnog negativca. Jos gore idiot namjerno napomene da je dobar prijatelj sa Landom i dole izlista par stvari koje realno i ne idu uz tu cinjenicu, a sve iz konteksta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dovoljno bi bilo samo da vrate sa engleskim titlovima.
Nešto skrivaju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Najveći gospodin ikad što je vozio F1. Dino Rađa je objavio jednom da je po pitlaneu kupio smeće.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogli su jos koji AMG sticker ubaciti.
naprijed izgleda dobro, pozadi kao da se dijete igralo s ovim AMG spamom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uživo na streamu je izgledao 10 puta bolje nego na renderu. I taj zadnji dio izgleda ok uživo, mada zvjezdice su bile daleko bolje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Predobro izgleda. Osvježenje na gridu.
Baš moćno. Sviđa mi se što je nešto svjetlija plava. Ili mi barem tako izgleda.
Vamos 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Na autosport.com unlimited access za premium sadržaj u sljedećem periodu 
Pojašnjenje za ulogu Brivija:
Pojašnjenje za ulogu Brivija:
Brivio is set to jointly run the team with executive director Marcin Budkowski, with the pair taking over following the departure of long-serving Renault F1 chief Cyril Abiteboul.
"I will be in charge of the track operations and activities, so everything happens on the circuit," Brivio said.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bilo je mnogo plavih bolida, i bolida sa plavom bojom, al baš mnogo, i ne sjećam se mnogo timova, ako ijednog, da su koristili ovakvu plavu. Meni je top. Bas osvježenje.
Nisam nikad bio fan crno-žutog Renaulta iz zadnjih 4 godine. Kad su bili skroz žuti bilo mi je mnogo bolje.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Oba dizajna mi se svidjaju a Alpine ce se uklopiti u Paul Ricard samo tako 
Don't believe the hype.
Leak.
Izgleda perverzno.
Izgleda perverzno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.