FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realno, ovi nisu dobri u glavu ili je svaki lijevi bek lige pravio 150 grešaka. Pidro je jučer bio ispod nule.
On jedino može biti propast kola.
Ja sam s namjerom ovo uradio da se tacno vidi koliko odudara gol aut od peterca, jer se mitomani vode linijom peterca i tu prave paralelu iako se Kosoric tacno nalazi izmedju peterca i gol auta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:41Ne možete povlačiti linije paralelno sa gol aut linijom zato jer se ista ne vidi cijela zbog ugla kamere. Mjerodavnije je povući paralelno sa čeonom linijom peterca i ovo je vjerovatno regularna pozicija i čist gol.

Ovo je najrealnije iako ni se ni ovo rucno ne moze tacno nacrtati bez nekog programa koji bi odredio srednju liniju, ali ako jeste tacno opet ne znaci nista noga vec i polozak tijela kojeg je teze ocitati
90!
Yebemo ligu trecu godinu u nizu. Meni i vise nego dovoljno

Ne razumijem toliku negativu kod pojedinaca fakat. Sve dok smo i bod ispred drugog ja prezadovoljan. Pljuni me ako nas je 5% ovdje prije tri-cetiri godine ocekivalo da cemo tri sezone u nizu biti prvaci. A bicemo i vise, sada mi je vec u redu da to ocekujemo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Realno vi ste propast simpatizeri jbt pljujete tako naseg.omladinca a npr Oremus nista bolji nije bio.Ali ni sekunde,Pidri jeste pobjegao igrac 2 puta ali je zato Pidro gore bar centrirao par.puta dok Oremus je presao centar par puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno, nije imao neke velike greske, u napadu je imao par losijih odluka. I da, igrao je ispod nivoa kojeg zna odigrat, ali nije ni njegova najgora partija. On nije ofanzivni bek kao sto je to Oremus, Hebib, Radovic, vise je taj defanzivno orijentisani bek, koji ce pomoci srednjem bloku u napadu, a ukoliko se otvori prostor neki uci ce i centrirat i to je to od njega.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kao da nisu gledali utakmicu. Selmir je stvarno tanak igrač. Hajd makar da je mrcina u odbrani, da ne može muha proći kraj njega pa bih mu halalio što ne zna hodati u napadu.
Više bih volio Salčina gledati na beku nego Selmira.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tako je. Ova crvena i zelena linija bi završile dole u korner zastavici kad bi se vidjela. Ova druga slika je najrealnija, ali što kažeš trebao bi i program koji će položaj Kosorićevog ramena pod ispravnim uglom "spustiti na teren". Sve u svemu teška situacija i ne bi pogriješili ni da su priznali gol kad već nemamo VAR. A savez ima svoje kamere koje nisu dio TV prenosa, tako da će i oni vjerovatno objaviti zahvalniju poziciju.Cora1946 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:56Ja sam s namjerom ovo uradio da se tacno vidi koliko odudara gol aut od peterca, jer se mitomani vode linijom peterca i tu prave paralelu iako se Kosoric tacno nalazi izmedju peterca i gol auta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:41Ne možete povlačiti linije paralelno sa gol aut linijom zato jer se ista ne vidi cijela zbog ugla kamere. Mjerodavnije je povući paralelno sa čeonom linijom peterca i ovo je vjerovatno regularna pozicija i čist gol.
Ovo je najrealnije iako ni se ni ovo rucno ne moze tacno nacrtati bez nekog programa koji bi odredio srednju liniju, ali ako jeste tacno opet ne znaci nista noga vec i polozak tijela kojeg je teze ocitati
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mislim da je Fanimo trenerici pokazao fizičku spremu poslije emisije.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pojmovi "ofanzivni bek" ili "defanzivni bek" ne postoje. Danas i krilo i bek moraju igrati u oba pravca.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:58Realno, nije imao neke velike greske, u napadu je imao par losijih odluka. I da, igrao je ispod nivoa kojeg zna odigrat, ali nije ni njegova najgora partija. On nije ofanzivni bek kao sto je to Oremus, Hebib, Radovic, vise je taj defanzivno orijentisani bek, koji ce pomoci srednjem bloku u napadu, a ukoliko se otvori prostor neki uci ce i centrirat i to je to od njega.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Koliko se vi zamarate tim golom, kao da bi nesta promjenilo jel cisto il nije...
Samo jako, punaa podrska klubu...
Imamo najjaceg stratega na klupi, lik nije budala nego realan. Zna sta trebamo raditi da titulu uzmemo. Titula je korak blize...
To sto neki misle da moramo svaku utakmicu dobijati, taj je previse igro igrica...
Eto, mi imamo +9 i mi kao treba da jurisamo na pobjedu
Jel mozete bar malo biti realni prema ekipi koja je tek izasla iz priprema i odigrala derbi, kakav god da je on donosi pritisak i nije jednostavno igrati...
Samo jako, punaa podrska klubu...
Imamo najjaceg stratega na klupi, lik nije budala nego realan. Zna sta trebamo raditi da titulu uzmemo. Titula je korak blize...
To sto neki misle da moramo svaku utakmicu dobijati, taj je previse igro igrica...
Eto, mi imamo +9 i mi kao treba da jurisamo na pobjedu

Jel mozete bar malo biti realni prema ekipi koja je tek izasla iz priprema i odigrala derbi, kakav god da je on donosi pritisak i nije jednostavno igrati...
Marinović bi morao razmisliti o promijeni formacije. Mi više nemamo igrače da igramo onu klasičnu 4-2-3-1 jer nemamo adekvatne desetke koja će raditi ono što je radio Rahmanović. TSS se previše limitira i nema loptu kod sebe koliko bi morao imati, ne vidim smisao zašto ga derati na desetki.
4-3-3 se nameće kao bolja opcija. Trojka na sredini Djokanović - Pejović - Sušić gdje će Pejović biti najbliži odbrani i počinjati napade a ova dvojica imati malo veću slobodu.
4-3-3 se nameće kao bolja opcija. Trojka na sredini Djokanović - Pejović - Sušić gdje će Pejović biti najbliži odbrani i počinjati napade a ova dvojica imati malo veću slobodu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa lik ima tacno godinu dana bez poraza, o cem pricamo ?bodi123 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:17Marinović bi morao razmisliti o promijeni formacije. Mi više nemamo igrače da igramo onu klasičnu 4-2-3-1 jer nemamo adekvatne desetke koja će raditi ono što je radio Rahmanović. TSS se previše limitira i nema loptu kod sebe koliko bi morao imati, ne vidim smisao zašto ga derati na desetki.
Izgleda, doci ce vrijeme kad nam rezultati nece biti mjerilo nego ljepota u igri...
-
- Kontakt:
Ne kontam sto je Pidro podbacio u odnosu na ostale??
Svi imaju opravdanje pocetak sezone, trazimo se, nije se drugo igralo itd itd. Jedino Pidro loš i za njeg nema opravdanja. Daj malo realnosti Pidro je nas i treba mu podrska i kad loše odigra.
Svi imaju opravdanje pocetak sezone, trazimo se, nije se drugo igralo itd itd. Jedino Pidro loš i za njeg nema opravdanja. Daj malo realnosti Pidro je nas i treba mu podrska i kad loše odigra.
S tim sto bi po meni Djokanovic bio taj koji bi bio blize odbrani, a Pejovic imao nesto vecu slobodu u napadu. Cini mi se da je on ipak nesto kreativniji, a Andrej sigurniji na lopti u posljednjoj trecini terena, sto smo vidjeli i sinoc u par navrata.bodi123 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:17Marinović bi morao razmisliti o promijeni formacije. Mi više nemamo igrače da igramo onu klasičnu 4-2-3-1 jer nemamo adekvatne desetke koja će raditi ono što je radio Rahmanović. TSS se previše limitira i nema loptu kod sebe koliko bi morao imati, ne vidim smisao zašto ga derati na desetki.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Mislim da je sinoc u drugom poluvremenu i bilo nesto slicno, Sušić je isao po loptu na nasu polovinu a Krste je ulazio u sredinu i imali smo trojku naprijed Mesanovic, Fanimo, Velkoskibodi123 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:17Marinović bi morao razmisliti o promijeni formacije. Mi više nemamo igrače da igramo onu klasičnu 4-2-3-1 jer nemamo adekvatne desetke koja će raditi ono što je radio Rahmanović. TSS se previše limitira i nema loptu kod sebe koliko bi morao imati, ne vidim smisao zašto ga derati na desetki.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi su naši ali ja njega podržavam isto što i Tinu podržavam ali ono jučer je partija za zaborav koliko god se mi tražili i sl.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:26Ne kontam sto je Pidro podbacio u odnosu na ostale??
Nije to vezano za moju/našu podršku koja je neupitna. Krste je isto bio slab jučer mada svi znamo da ne zna dobro odigrati na krilnoj poziciji.
Fakat dosta puta ne razumijem pojedince sta hoce ovdje da kazu...?
Napise post, eto nista mi ili za nijansu smo kvalitetniji od kona, a onda slijedeci post losi smo jer im nismo uvalili tricu...
Pa ako smo za nijansu kvalitetniji kako neko ocekuje da spucas 3 komada klubu koji je eto u pet deka s tobom...
Ono sto mene raduje,jeste da i pored odlazaka Rahmanovica i Tatara nije se nesto drastično promijenilo na terenu...
Njima tekma Prvenstva, a u drugom poluvremenu pola sata loptu nisu mogli dodirnuti...
Jedino da se taj novi sistem igre uhoda u sta uopste ne sumnjam da ce se desiti za par kola.
Vinko odlicno postavio taktiku i nonsalantno ugasio strumfovima svaku nadu za sampionskim ambicijama...
Napise post, eto nista mi ili za nijansu smo kvalitetniji od kona, a onda slijedeci post losi smo jer im nismo uvalili tricu...
Pa ako smo za nijansu kvalitetniji kako neko ocekuje da spucas 3 komada klubu koji je eto u pet deka s tobom...
Ono sto mene raduje,jeste da i pored odlazaka Rahmanovica i Tatara nije se nesto drastično promijenilo na terenu...
Njima tekma Prvenstva, a u drugom poluvremenu pola sata loptu nisu mogli dodirnuti...
Jedino da se taj novi sistem igre uhoda u sta uopste ne sumnjam da ce se desiti za par kola.
Vinko odlicno postavio taktiku i nonsalantno ugasio strumfovima svaku nadu za sampionskim ambicijama...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni nemaju šampionske ambicije već 8 godina.Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:32Fakat dosta puta ne razumijem pojedince sta hoce ovdje da kazu...?

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Anex, Beli98, Dadox, Dave, fera, Hajdeee, HordeSaSjevera, johntravolta123, Kaunas, keli, Kyle88, meecko, misstianopenaldo, mosarajvosa83, Oerde, ristagrad, samoFKS, siroliver69 i 227 gostiju.