Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
I najzaduzeniji klub u ligi, respket to mogu samo najveci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Osttribine
- Kontakt:
A gdje im je mašnica i onaj pravi i ovaj sa foruma
, onaj pravi reče 2:0 ovo ono, juce sve kontam da nece sa bolidom formule E na Grbavicu, medjutim ne dodje, valjda zauzet oko sponzora iz Engleske i Azije sta li.

Gdje su velezovi trofeji prvaka federacije? Ili ček...to se ipak ne računa

HŠKZ
GDJE JE OVDJE NA LISTI NAŠ LIGA KUP JUGOSLAVIJE YEBO VI OBITELJ?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znači naš željkan nije siromašan nego je pametanBeHighirly je napisao/la: ↑02 mar 2021, 15:55Neko je manje inteligentan pa to smatra nekim uspjehom za ovu nasu limitiranu ligu, a neko pametno odradi pa mu velikani placaju![]()
Mi sto smo spominjali, to smo i doveli![]()

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
rodjak je napisao/la: ↑02 mar 2021, 01:36To je prica koja je vama predocena iz zrinjskog da bi lakse primili kradju stadiona.ultras94mostar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:30Nek ide Velez gdje hoce, boli me kura. Ali da razjasnimo jednu stvar. Velezu je ponudjeno poslje rata da dijeli stadion sa Zrinjskim ili da dobije pare za novi stadion, tadasnja uprava Veleza je izabrala pare, to sto su pare pokrali ti ,,vasi" tadasnji ratni pofiteri to nije stvar Zrinjskog. Prrma tome nitko nije ukrao niciji stadion jer je stadion gradski, i ne glumite vise zrtve i ne lazite narod kako si vas Hrvati pokrali!rodjak je napisao/la: ↑01 mar 2021, 03:58
izbacio je velez nekoliko reprezentativaca poslije rata u najgorom periodu njegove istorije kad se doslovno borio za zivot i protiv unistenja koju ste mu vi iz vaseg fasitickog kluba namjenili .Srecom proslo je najgore i sad ce Velez ici samo krivuljom prema gore i to vise niko nece zaustaviti
Vladavic,Merzic,Obad pa i Skaljic koji je imo jedan nastup za reprezentaciju,a znam vi imate Pehara mladog reprezentativca vaseg ponosa koji ponosno jurisao sa huliganima da ubije protivnickog igraca`,a usa sta se javljas,bolje ti je poklopi se i suti ,nikom niste bitni.Napravite sebi stadion lopovi jedni
Pokrali su vas vasi ljudi i u njima trazite krivce a ne u nama!
Stadion je gradski i na njemu trenutno igra Zrinjski!
Sportski pozdrav svim normalnim navijacima.
Pokazi mi neki dokument (a ne floskule) gdje je to neko od predstavnika Veleza odbio povratak i rekao da ce radije uzeti pare.Bola dosta lazi vise ,ti i sam znas da je to laz . To jeste gradski stadion ali je i Velez ulago u njega,recimo citave gornje tribine je Velez napravio od svojih paraa i reflektori su u dobra doba napravljeni i Velezovim parama(uz savez i grad).Moj otac i mnogi mostarci su volonterski radili na tom stadionu ne za grad nego za Velez i to je stadion dio i mostarske raje koja je navijala za Velez.Nisu ga pravili da bi sada na njemu igro zrinjski .Ali posto sam ja za suzivot meni ne bi smetalo da se dijelio sa zrinjskim,cak bi mozda iso gledati i njihove domace utakmice da je to sve "normalno" sto ne bi,pa gledam i sad kad mogu sve klubove.
Da skratim,nikad niko Velezu (clanovima uprave kluba) nije ponudio povratak pod BB,a to sto vi pricate to je samo da bi utjesili sebe i da se ne osjecate odgovornim,Mi sigurno nikad necemo odustati od tog stadiona,i kad se bude ta zemlja prodavala Velez ce morati najmanje pola para dobiti,eto vama pola iako ga niste gradili.Otom potom.
Vi ne zelite istu skolu djeliti sa bosnjacima niti bilo sta drugo a ne stadion,to je jasna politika koju i sam znas,i bilo bi ti pametnije da ne lazes sam sebe.Kad i ako ikad neko potpise na papiru da odustaje od povratka na svoj stadion onda cu to postovati,a do tada su ovo sve nabuloze sto pisete.
Ja nisam protiv hrvata(imam dosta prijatelja hrvata,cak neke smatram ko familijom )niti sam protiv vaseg kluba kao kluba,Ja sam (odnosno bolje receno mi smo )protiv lazi,podvala,okupacije,otimacine,podjela i segregacije a to je sve vezano za vas klub i ljude koji se vrte oko vaseg kluba. Cak sta vise drago bi mi bilo da imamo jos jedan "normalan" klub u gradu i da imamo normalan gradski derby ,ali kako je zrinjski neprijateljski nastrojen od samog nastanka prema Velezu i njegovim navijacima taj klub kod nas izaziva gadjenje i odbojnost ,a kako drugacije da osjecas nekoga ko ti je usao nasilno u tvoj dom i radi sve da ga prisvoji
Imam ja prijatelja hrvata(bivsih navijaca Hajduka ili Dinama) koji sada navijaju za zrinjski i nemam nista protiv toga,nek navijaju imaju pravo,ali i nima sam reko sve ovo isto ovako,i oni kazu politika jbga,
I na kraju i ja kazem pozdrav za sve "normalne" navijace
Ajde prilozi ti meni dokument u kojem je dokazano da tadasnja gradska upraca nije ponudila Velezu dijeljenje stadiona i pare?
Ako je stadion gradski onda ,,tadasnji" Velez nije imao nikakve veze ni sa tribinom ni sa reflektorima.
Ne pricaj gluposti za dijeljenje skola u Mostaru jer je zajednicka Prometna skola i Stara Gimnazija na Spanjolskom trgu, ako to ne znas onda ocito raspravljam a nekim tko nije iz Mostara.
Treca stvar daj jedan dokaz po kojem je Zrinjski prijateljski nastrojen prema Velezu?
Vise puta je slao javne poruke navijacima s obe strane da smire strasti kako bi gradski derbiji prosli u sto boljoj atmosferi.
I na kraju ja nemam nista protiv ikoga, i ja imam prijatelja i kolega i Bosnjaka i muslimana, ali nemojte citav zivot glumiti zrtve i jadnike jer vam Zrinjski i Hrvati nisu toliko krivi koliko vas je s***ala vasa politika, Pika, SDP i ostali lopovi koji vas godinama unazadjuju..
- forza_juve
- Kontakt:
Čuj slao javne poruke da navijači ne prave probleme i da smire strasti i to dokaz nekog prijateljstva. Pa šta je trebao reći pobijte ih sve, zakoljite, zapalite stadion i neka sve izgori, šta sve čovjek neće pročitati
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Zašto bi snosio? Ukoliko je došlo do greške, za to je odgovoran prvi mahač Beljo. Peljto bio je za izrazito visoku ocjenu.
Uostalom, sinoćnja trojka će suditi na U21 Euru

Davno su raskinuli suradnju, a nije nemoguće da Face angažira Lanu Stanišić za tekme koje idu na MojaTV

LAZES!!!svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 17:32
Damir Hrelja novi član kluba.
FK Željezničar danas predstavio još jedno pojačanje
Devetnaestogodišnji krilni nogometaš dolazi iz Goražda, a potpisao je ugovor do ljeta 2023. godine uz opciju produženja na još godinu dana.

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Može Lana! Kad smo kod nje, ima li neko ovdje da je slušao DJ Feru, Adu i nju na BH Radiu prije nekih 10 godina? Emisija četvrtkom navečer. Pišanje od smijeha bilo.tm01hzne je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:38Zašto bi snosio? Ukoliko je došlo do greške, za to je odgovoran prvi mahač Beljo. Peljto bio je za izrazito visoku ocjenu.
Uostalom, sinoćnja trojka će suditi na U21 Euru
Davno su raskinuli suradnju, a nije nemoguće da Face angažira Lanu Stanišić za tekme koje idu na MojaTV![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nidje onog @ SSR, pojavi se lik izbomba o nekim sponzorima, o velikim parama koje trebaju da stignu konama i ispari se lik...
Neko iz Uprave ga je izgleda placao da hajca raju i kad pocese izlaziti na vidjelo da nema nista od svega nabrojanog Hadzo razguli...

Neko iz Uprave ga je izgleda placao da hajca raju i kad pocese izlaziti na vidjelo da nema nista od svega nabrojanog Hadzo razguli...

Apelujemo na pijačare da prestanu gradit nove stadione da nebi opet kasnije bilo...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ono ruglo nebi ni mi ukrali beli im ni BB nije ljepsi ali oni stubovi su neoprostivi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nisu ni oni bas toliko naivni, namjerno su ga poružniliAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:01Ono ruglo nebi ni mi ukrali beli im ni BB nije ljepsi ali oni stubovi su neoprostivi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ne mozete vi ukrasti, koliko mi mozemo izgraditi

Ovo je nama samo pomocni, novi stadion gradimo na Balinovcu kraj katedrale, za 10-tak godina, kad se svi vi iselite u Irsku.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:01Ono ruglo nebi ni mi ukrali beli im ni BB nije ljepsi ali oni stubovi su neoprostivi.
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 02 mar 2021, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:03Nisu ni oni bas toliko naivni, namjerno su ga poružniliAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:01Ono ruglo nebi ni mi ukrali beli im ni BB nije ljepsi ali oni stubovi su neoprostivi.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Škutorki humorRigoletto je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:03Nisu ni oni bas toliko naivni, namjerno su ga poružniliAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:01Ono ruglo nebi ni mi ukrali beli im ni BB nije ljepsi ali oni stubovi su neoprostivi.