Tvrdi neko ili?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda u kupu da počne?Denchi je napisao/la: ↑03 mar 2021, 10:09Ne bi ga trebali rizikovat, ipak je glava toMortemHz je napisao/la: ↑03 mar 2021, 09:09Mirko Oremuš bi mogao biti u timu za meč protiv Zrinjskog
Oremuš je zadobio blaži potres mozga, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, on bi mogao biti u kombinaciji za meč protiv Zrinjskog na Koševo.
Njegovo zdravstveno stanje je dobro. Nema nikakvih problema i poteškoća i velika je mogućnost da će biti na raspolaganju Vinku Marinoviću za subotnji meč.
Susret Sarajevo - Zrinjski igra se u subotu od 19 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ja, da preskoci jednu, mislim imamo mi doktore dobre znaju oni najbolje...MortemHz je napisao/la: ↑03 mar 2021, 10:16Možda u kupu da počne?Denchi je napisao/la: ↑03 mar 2021, 10:09Ne bi ga trebali rizikovat, ipak je glava toMortemHz je napisao/la: ↑03 mar 2021, 09:09Mirko Oremuš bi mogao biti u timu za meč protiv Zrinjskog
Oremuš je zadobio blaži potres mozga, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, on bi mogao biti u kombinaciji za meč protiv Zrinjskog na Koševo.
Njegovo zdravstveno stanje je dobro. Nema nikakvih problema i poteškoća i velika je mogućnost da će biti na raspolaganju Vinku Marinoviću za subotnji meč.
Susret Sarajevo - Zrinjski igra se u subotu od 19 sati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ima li ista za papire od Cmiljanica hoce li biti registrovan za Zrinjski ?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vlado Jagodić: Sarajevo je na Grbavici igralo onoliko koliko im je bilo potrebno da utakmicu drže pod kontrolom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedva ima ikakvog fudbala u nogama prema svim relevantnim izvorima statistike, no dobro mozda je Liverpool nebitan mali klub pa se ne prati toliko....Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 10:43Momak ima 20 godina, nema minutu seniorskog fudbala u nogama.Sa njim treba polako i oprezno, dozirati mu minutažu.
Naravno svu srecu svijeta i da podere ako ikad zaigra za nas...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sretan rođendan Vinku uz želju da nastavi sa ovakvim rezultatima i da sa ekipom uzme duplu krunu.
Sretan rođendan i Pidri, uz želju da se popravi.
Sretan rođendan i Pidri, uz želju da se popravi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Drug navija za Liverpool i gledao ga je nekoliko utakmica, tacnije prati sve te Liverpoolove selekcija, pa zna za njega. Upisao je 4 nastupa u toj Premier league 2, ali tu vecinom nastupaju igraci od 20+ godina, tj. oni koji izadju iz juniorskih kategorija, a nisu za prvi tim ili igraci iz prve ekipe koji su suspendovani itd. Dal vise igrao na Premier League International Cupu, koji je to neko juniorsko takmicenje. Pa moze se i na onom videu njegovom vidjeti da je nastupio u vise od 4 utakmice.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 mar 2021, 10:11Dal je odigrao mnogo vise od te 4 utakmiceDenchi je napisao/la: ↑03 mar 2021, 07:27Dal je igrao 4 tekme u totalu za Liverpool u23, ako je Cmiljanic nakon 2 sezone i 40-tak tekmi u psv 2 idalje **** i neiskusan onda ne znam kakva prica se pravi za Dala koji ni kod nas nije igrao u akademiji i ima 16 tekmi u totalu u zivotu...NisamInSajder je napisao/la: ↑03 mar 2021, 00:31
Slazem se za Krleta da je on poluspic, SS. Kad je to igrao u Sarajevo davao je glat 10tak golova po sezoni. Takodjer, i za Mesanovica i Cmiljanica da su oni napadaci. Zinedin mi nije za krila, on je klasicna desetka, moze osutat, moze odglumiti plejmejkera u tom dijelu itd, a i dobar je izvodjac prekida, kako slobodnih, tako i kornera (za koje nikako da nadjemo stalno rjesenje (Pidro, Pejovic, Krste, Fanimo itd... Nije izvodio samo onaj sto je zurio na voz). Dal je igrao u Liverpoolu krilo dosta puta. A ja vjerujem i u Jukica. Pokazao se dobro prije povrede kasnije mu Fanimo uzeo mjesto, predkraj Krste odigrao solidno i izgubio se tu spletom okolnosti. Roster za ovu sezonu je dovoljan, i kvantitetom i kvalitetom, svako dovodjenje bi bilo trosenje para bezveze. Na ljeto ipak ocekujem jednog lijevog beka, stopera, veznog i krilo. A to ce biti dovoljno da igramo grupu Konferencije lige.
Eto sad bi doveo jedino Stanojevica.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Prvih 30 min smo bili izgubljeni ili su kone jednostavno furiozno ušle u tekmu i zeljele sto prije zabiti pa da se brane posle. U drugom poluvremenu smo im prakticki sakrivali loptu samo steta sto nismo bili efikasni u napadu.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 03 mar 2021, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
This time next year, we'll be millionaires!
Apsolutno. Vidim a su neki razočarani, ali ja sam i prije tekme rekao da je bod dovoljan. Vjerovatno je Vinko očekivao i da će se oni malo više otvoriti u nastavku jer su bili pod imperativom pobjede, ali nekako sam stekao dojam da oni za to otvaranje i ofanzivu nisu bili ni sposobni. Sve u svemu, odlična situacija.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Dakle, ako Oremuš bude spreman za Zrinjski, jedina izmjena u odnosu na derbi će biti Adukor umjesto Miličevića.Imam osječaj da Velkoskog ni Coman da dođe, ne bi istisnuo sa lijevog krila.
Akb sa novom titulom definitivno postajemo najtrofejni klub u državi, ako šta kone ne ospore. 

Vinko ako vidi da to ne ide, neće dalje forsirati. Nije tvrdoglav kao prethodni trener.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:06Dakle, ako Oremuš bude spreman za Zrinjski, jedina izmjena u odnosu na derbi će biti Adukor umjesto Miličevića.Imam osječaj da Velkoskog ni Coman da dođe, ne bi istisnuo sa lijevog krila.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Mitomani kakvi su izmislice jos 3 samo da mi ne budemo najtrofejniji

Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
Svi hvataju formu pa tako i Krste, ako se Boris ne registruje nema potrebe mjenjati naprijed bilo sta...logicno je da je doslo do pada kondicije pred kraj tekme kada su zelji usla 3-4 svjeza igraca...Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:06Dakle, ako Oremuš bude spreman za Zrinjski, jedina izmjena u odnosu na derbi će biti Adukor umjesto Miličevića.Imam osječaj da Velkoskog ni Coman da dođe, ne bi istisnuo sa lijevog krila.
- JavierBosnia
- Kontakt:
..........Handzic Mesanovic
.................Velkoski
...Djokanovic Susic Pejovic
Pidro Dupovac Milicevic Oremus
..............Kovacevic
Ovo ubija vjerujte
.................Velkoski
...Djokanovic Susic Pejovic
Pidro Dupovac Milicevic Oremus
..............Kovacevic
Ovo ubija vjerujte

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.