Bilo koja startna postava sa Handžićem vodi naš klub u neizvjesnost, a pitarski narod možda u konačni nestanak.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:15..........Handzic Mesanovic
.................Velkoski
...Djokanovic Susic Pejovic
Pidro Dupovac Milicevic Oremus
..............Kovacevic
Ovo ubija vjerujte![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tesko ce biti igrati na posjed u ovoj ligi na grbavici je to dobro islo al to je jedan od boljih terena.
Samo do kraja odograti pametno nije sramota ici na bod tamo gdje nam odgovara tako.
Samo do kraja odograti pametno nije sramota ici na bod tamo gdje nam odgovara tako.
You are someone else I am still right here
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma dobar je Handze, rovitSabinho je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:16Bilo koja startna postava sa Handžićem vodi naš klub u neizvjesnost, a pitarski narod možda u konačni nestanak.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:15..........Handzic Mesanovic
..............Kovacevic
Ovo ubija vjerujte![]()

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Forsiranjem Handžića bi Vinko krenuo istom onom autostradom pakla kojom je krenuo Husref.Sabinho je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:16Bilo koja startna postava sa Handžićem vodi naš klub u neizvjesnost, a pitarski narod možda u konačni nestanak.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:15..........Handzic Mesanovic
..............Kovacevic
Ovo ubija vjerujte![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Naša utakmica u kupu protiv Zrinjskog će biti treca na terenu Koševa u pet dana 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Na Handzica zaboravite. Lik je svoje zavrsio kad i Derac dresa, samo sto je handza plakao i molio upravu da se za njega ne objavi na zvanicnoj, kao za firgosa.
PSPHM
-
- Kontakt:
Pa šta je Handžić uradio ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:58Na Handzica zaboravite. Lik je svoje zavrsio kad i Derac dresa, samo sto je handza plakao i molio upravu da se za njega ne objavi na zvanicnoj, kao za firgosa.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Stao na tatarovu stranu otvoreno, protiv apsolutno svih igraca i clanova strucnog staba.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:11Pa šta je Handžić uradio ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:58Na Handzica zaboravite. Lik je svoje zavrsio kad i Derac dresa, samo sto je handza plakao i molio upravu da se za njega ne objavi na zvanicnoj, kao za firgosa.
Dakle svi kad su stali u odbranu malca kojeg je derac davio, debeli se nasao oraviti pametan.
PSPHM
Ma nije bolan on se malo u koljeno udario protiv levskog.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:13Stao na tatarovu stranu otvoreno, protiv apsolutno svih igraca i clanova strucnog staba.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:11Pa šta je Handžić uradio ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:58Na Handzica zaboravite. Lik je svoje zavrsio kad i Derac dresa, samo sto je handza plakao i molio upravu da se za njega ne objavi na zvanicnoj, kao za firgosa.
Dakle svi kad su stali u odbranu malca kojeg je derac davio, debeli se nasao oraviti pametan.
Fino nama ovi cimera natovariše pa cemo uskoro na domacim utakmicama moci samo nabijati loptu i bunariti bice teren oranica do kraja mjeseca.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobro je pa vegetacija krece, bar ce se koliko toliko brze teren obnavaljat, za razliku da je u pitanju prvi dio sezone.fera je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:16Ma nije bolan on se malo u koljeno udario protiv levskog.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:13Stao na tatarovu stranu otvoreno, protiv apsolutno svih igraca i clanova strucnog staba.
Fino nama ovi cimera natovariše pa cemo uskoro na domacim utakmicama moci samo nabijati loptu i bunariti bice teren oranica do kraja mjeseca.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
ovaj mjesec ce biti zeznuto a kasnije se nadam da ce vremenske prilike odradito svoje kao sto i ti kazes. Sreca jedino pa je vrijeme super za ovo doba godine.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:18Dobro je pa vegetacija krece, bar ce se koliko toliko brze teren obnavaljat, za razliku da je u pitanju prvi dio sezone.fera je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:16Ma nije bolan on se malo u koljeno udario protiv levskog.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:13
Stao na tatarovu stranu otvoreno, protiv apsolutno svih igraca i clanova strucnog staba.
Otkud ti to druže?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:13Stao na tatarovu stranu otvoreno, protiv apsolutno svih igraca i clanova strucnog staba.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:11Pa šta je Handžić uradio ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:58Na Handzica zaboravite. Lik je svoje zavrsio kad i Derac dresa, samo sto je handza plakao i molio upravu da se za njega ne objavi na zvanicnoj, kao za firgosa.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
fera je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:24ovaj mjesec ce biti zeznuto a kasnije se nadam da ce vremenske prilike odradito svoje kao sto i ti kazes. Sreca jedino pa je vrijeme super za ovo doba godine.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:18Dobro je pa vegetacija krece, bar ce se koliko toliko brze teren obnavaljat, za razliku da je u pitanju prvi dio sezone.
Zadnje dvije igramo na dobrim terenima(Kosevo,Pecara),pa onda i treći krug opet Kosevo.
Luka Bilbija sudi u subotu. Mahači su Smiljanić i Kačavenda, a 4. je Njegomirović.
Dosad nam je skor 5p-3n-0i. Sudio je i prvu u Mostaru, a najviše nas je oštetio na Tušnju protiv Slobode kad nije dosudio penal.
Dosad nam je skor 5p-3n-0i. Sudio je i prvu u Mostaru, a najviše nas je oštetio na Tušnju protiv Slobode kad nije dosudio penal.
- f0rest1946
- Kontakt:
ApsolutnoSabinho je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:16Bilo koja startna postava sa Handžićem vodi naš klub u neizvjesnost, a pitarski narod možda u konačni nestanak.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:15..........Handzic Mesanovic
..............Kovacevic
Ovo ubija vjerujte![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hadzija ako citas forum dovedi Suareza iz DK, Kvesica i Mehanovica. Slobodno, ja sam aminovao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sto ce nam Suarez brate, imamo 4 napadača..Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:35Hadzija ako citas forum dovedi Suareza iz DK, Kvesica i Mehanovica. Slobodno, ja sam aminovao
A Kvesic ili Mehanovic bi nam valjali pravo

-
- Kontakt:
Radije nek dovede Pidri neku konkurenciju, da ga malo trzneBosniacum Lilium je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:35Hadzija ako citas forum dovedi Suareza iz DK, Kvesica i Mehanovica. Slobodno, ja sam aminovao

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Armija1987, AuroraBorealis, bhfanatic14, broj6, Dave, Gomis99, Haksss, laznokrilo, mma_hz, muhamedhulk, Posejdon, propoklopac, SamoDaKazeem, ShofaII, skoJaa, stokastoka23, Tatamata1946 i 175 gostiju.