FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 03 mar 2021, 12:54

Dragan Petrović nam sudi sljedeće kolo protiv TC.
Željezničar za život cijeli!

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 03 mar 2021, 13:06

Udjem na forum sad, i saznam da je Boccaccini bio prevara od igraca, da se Sinisa pljuje jer je izjavio nesto protiv forumske elite (gdje ces to grom te ne ubio, onaj sin od nekakvog propalog Zeljinog fudbalera, onaj otisao tri puta na utakmicu, onaj konta da je gol-aut zapravo onaj gol sto stoji kod zapada pored aut linije, a jedan je cak dva puta gledao Zelju na TV-u), onda je Memija odron (u narednom postu ide daj mlade igrace), Sipovic je bio Van Dajk (ako se ne varam jeb.ali ste mu od do ovdje, mozete se zaroviti po mojim postovima ako mi ne vjerujete), Amar je ku.rcina i da nam je opet neki Kostic, Petrovic, Adzem, Odovic, trenercine jebote (eh da, isti ti su postavljali kojekakve slike Vukomanovica kad je trebao Zelju preuzeti pa je covjek rekao ne hvala), hocemo mlade, ali je Bojo ku.rac, Hrelja alkoholicar, Sehic odron, Subasic krme, Sabanadzovic kloc... kad bi Eljifa Elmasa doveli bar... Bekric i Stilic su gerijatrija ali je jedan bio magija citavu proslu sezonu a na drugog je svrsavano do derbija, daj mlade pa kad budemo u borbi za opstanak bit ce kuku majko trener ne valja, niko nije Zeljo, ni Dimitrije ni Ivica ni Skija, ali bi Abdul bin Khaleed bio Zeljo ako kupi klub, svi na forumu su zakleti, do smrti odani, zive Zeljeznicar, jednom Z uvijek Z, a marke vas pola u klub nije unijelo.

Eh da, daj Zeljinu djecu, pa pljuju Nedu Turkovica. Al vam se dobro Nedo nagovorio mene bi bilo stid ikad vise ista napisati poslije toga.

Edit: Izdrzi Manijace!!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 mar 2021, 13:11

Ko sve danas ima pristup internetu..
:facepalm: :damn: :facepalm:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 03 mar 2021, 13:19

Pa normalno da je Boccaccini bio prevara od igraca, a to pokazuje cinjenica da je 7 klubova promjenio od kad je bio kod nas, i to svake sezone novi klub, free transfer. Sto li? Ali bi se slozio sa cinjenicom, da ljudi koji komentarisu na zvanicnoj FB stranici su generalno liminitiranog znanja, ne samo vezano za fudbal, nego opcenito o zivotu. Ljudi su toliko bijesni da im sve smeta, najradije bi sami sebe pojeli da mogu, ne mogu, ali onda im dobro dodje pljuvanje. Nego ne znam sto se ne objavi koliki su prihodi bili od prodaje karata za derbi, pa da vidimo koliko smo uz klub.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 03 mar 2021, 13:29, ukupno mijenjano 2 puta.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 03 mar 2021, 13:23

SudoHusika je napisao/la:
03 mar 2021, 12:54
Dragan Petrović nam sudi sljedeće kolo protiv TC.
Evo ovako odmah da mu yebem sve zensko sto ima. Vazda kad nam sudi, zakine nas.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 03 mar 2021, 13:39

balkanika je napisao/la:
03 mar 2021, 13:06
Udjem na forum sad, i saznam da je Boccaccini bio prevara od igraca, da se Sinisa pljuje jer je izjavio nesto protiv forumske elite (gdje ces to grom te ne ubio, onaj sin od nekakvog propalog Zeljinog fudbalera, onaj otisao tri puta na utakmicu, onaj konta da je gol-aut zapravo onaj gol sto stoji kod zapada pored aut linije, a jedan je cak dva puta gledao Zelju na TV-u), onda je Memija odron (u narednom postu ide daj mlade igrace), Sipovic je bio Van Dajk (ako se ne varam jeb.ali ste mu od do ovdje, mozete se zaroviti po mojim postovima ako mi ne vjerujete), Amar je ku.rcina i da nam je opet neki Kostic, Petrovic, Adzem, Odovic, trenercine jebote (eh da, isti ti su postavljali kojekakve slike Vukomanovica kad je trebao Zelju preuzeti pa je covjek rekao ne hvala), hocemo mlade, ali je Bojo ku.rac, Hrelja alkoholicar, Sehic odron, Subasic krme, Sabanadzovic kloc... kad bi Eljifa Elmasa doveli bar... Bekric i Stilic su gerijatrija ali je jedan bio magija citavu proslu sezonu a na drugog je svrsavano do derbija, daj mlade pa kad budemo u borbi za opstanak bit ce kuku majko trener ne valja, niko nije Zeljo, ni Dimitrije ni Ivica ni Skija, ali bi Abdul bin Khaleed bio Zeljo ako kupi klub, svi na forumu su zakleti, do smrti odani, zive Zeljeznicar, jednom Z uvijek Z, a marke vas pola u klub nije unijelo.

Eh da, daj Zeljinu djecu, pa pljuju Nedu Turkovica. Al vam se dobro Nedo nagovorio mene bi bilo stid ikad vise ista napisati poslije toga.

Post u kome si iznio jako puno pametnih i realnih stvari ali isto toliko gluposti.
Svako ima pravo na svoje vidjenje stvari.
Evo konkretno mene prozivas za Memiju,nemas pojma o cemu je rijec. Bilo je rijec o covjeku koju je pametovao po forumu i branio Memiju kad je ovaj igrao ispod svih ocekivanja. Pa meni bilo smijesno ovo sto je Sinisa ispricao.
Jer mu je Memija rekao da tu moze svasta pametno procitati.ili kako vec.
Ali ne bitno.
Kazem ti ima stvari za koje si upravu sa ovim postom,ali ga usra sa ovim Nedom.
Postujem Nedu kao navijaca Zelje,postujem i da je sam sebi nalazio angazmane vani i uzeo fine pare,svaka mu cast na tome. To je stvarno za ogroman respekt. Jer niko ziv pa ni on sam nezna na osnovu cega.
Ne znam sta pise,ali ako vec hoce biti realan,nek krene od sebe,i bude surovo iskren da nikad nije bio igrac za Zelju.
Ja nikad nisam rijeci ruzne protiv njega napisao,i dok je igrao. Da ne bude zabune.
Kao sto sam kazes onaj ko pise nesto,to ima odredjenu tezinu.
Forum sto pise moze a i ne mora imati neku ulogu.
Ako pisanje ide u pravcu nekog nezadovoljstva nekim stvarima koje navijac osjeti isfrustriran losim rezultatima,to je ok. To je navijacki.
Ali ako navijac pljuje jednog Amara i govori da je izlapio onda to nema veze sa mozgom. Jer iza njega stoje neki rezultati od prije .
Ali ako pljuje Nedu ili nekog slicnog,onda ne zajebaji.
Znam da mislis pa on je dijete Zelje,i jeste i mnogi su,ali nije ni prvi ni zadnji od nase djece koji je popljuvan.
Nazalost takvi smo.
Mozda se i navijaci i igraci u svom mentalitetu i odnosu prema klubu trebaju porpaviti.
Pa bi se vise medjusobno cijenili.
I svako to dijete Zelje bilo dobro ili lose i bilo koji igrac kluba,mora postovati navijaca i ne nazivati ih svakakvim imenima i smatrat ih nebitnim.
Imas ti svega i svacega po forumu,to si dobro napisao,od onih koji su tu ciljano i puno zuje a malo meda daju,ali imas i onih koji vole klub vise od vecine tih igraca.
Znam ja da te frustrira kad ljudi pisu svasta,ali nije sve crno ili bijelo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2021, 13:49

Brkooo je napisao/la:
03 mar 2021, 13:11
Ko sve danas ima pristup internetu..
:facepalm: :damn: :facepalm:
bas :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 mar 2021, 13:51

jes nam se nedo nagovorio bas ako ikad dodje u klub ja cu cekati na trolejbuskoj kod makijata kad prebaci loptta njegova sjever treba mi za termina jbg :urnebes: :urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2021, 13:58

Robust je napisao/la:
03 mar 2021, 13:51
jes nam se nedo nagovorio bas ako ikad dodje u klub ja cu cekati na trolejbuskoj kod makijata kad prebaci loptta njegova sjever treba mi za termina jbg :urnebes: :urnebes:
Ma to su ti oni likovi koji se ulizuju na instagramu da dobiju od igraca dres,lajk ili nesto,navija bolan za Sinisu vise nego za Zelju :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 mar 2021, 14:12

delinjo je napisao/la:
03 mar 2021, 13:58
Robust je napisao/la:
Ma to su ti oni likovi koji se ulizuju na instagramu da dobiju od igraca dres,lajk ili nesto,navija bolan za Sinisu vise nego za Zelju :urnebes:
to mi nikad nece biti jasno da postaneš neciji dickrider zbog jedne male sa mlijekom hahahhaha :rol: :rol:
a da ga pitas da navede početnih 11 zastao bi kod golmana hahahhahahahaha 😅😅

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2021, 14:14

Robust je napisao/la:
03 mar 2021, 14:12
delinjo je napisao/la:
Robust je napisao/la:
to mi nikad nece biti jasno da postaneš neciji dickrider zbog jedne male sa mlijekom hahahhaha :rol: :rol:
a da ga pitas da navede početnih 11 zastao bi kod golmana hahahhahahahaha 😅😅
Ma djecija posla,ti da su gledali kako Dzelo igra pali bi u trans :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 03 mar 2021, 14:21

Dejan1921 je napisao/la:
03 mar 2021, 10:27
Amar Osim je mogao biti puno bolji trener nego je sada da se samo tome posvetio. Adžem, kojeg ja smatram najkvalitetnijim trenerom u periodu između dva Amara je uzeo kup sa 45 godina, i dalje ga smatramo mlađim stručnjakom. Amar je sa 34 osvojio duplu krunu, sa 35 je doveo ekipu do trećeg pretkola lige prvaka gdje se u dvomeču sa Newcastleom, koji je tada bio treća ekipa Engleske iza Uniteda i Arsenala, nije obrukao, na Koševu smo čak bili i više nego ravnopravni. Šteta što se više nije posvetio edukaciji, unapređivanju i ostalom, a ne oslanjao se na sirovi talenat i urođeni osjećaj za fudbal. Vjerujem da bi, uz poznavanje više stranih jezika, uveliko radio u jačim evropskim ligama. Imao je sve preduslove da napravi ogromne stvari, ali nije uspio. Uz sve velike stvari i trofeje koje nam je donio, mislim da je Amarov trenerski talenat protraćen.
:clap: Upravo tako.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 mar 2021, 14:25

03 mar 2021, 09:50
Ne opterećujem se Boga mi. Imam valjda dovoljno klikera da saberem 2 i 2 i donesem neki vlastiti sud o trenutnoj situaciji. Pišemo normalno, niko nikoga ne vrijeđa, što je, na kraju krajeva, i ideja jednog foruma.

Ne želim niti mislim da trebam nekome promijeniti mišljenje, svako ima pravo da formira vlastito na osnovu dostupnih informacija. Na kraju krajeva, valjda nas ista stvar spaja - ono što nas čini jednom velikom porodicom. Svakome treba da bude primarna stvar da idemo naprijed i da zajedno pomažemo klubu, samo se meni čini da ima jako puno raje koja iznosi maliciozne i nerealne stavove u datom momentu.

Moramo i možemo bolje od ovoga trenutno sigurno, ali je potrebno da svi veslamo u istom pravcu. Podjele su nas i dovele do ovog statusa quo.
Ma Husika svaka ti je zlatna Belme mi

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2021, 14:27

KANA je napisao/la:
03 mar 2021, 14:25
03 mar 2021, 09:50
Ne opterećujem se Boga mi. Imam valjda dovoljno klikera da saberem 2 i 2 i donesem neki vlastiti sud o trenutnoj situaciji. Pišemo normalno, niko nikoga ne vrijeđa, što je, na kraju krajeva, i ideja jednog foruma.

Ne želim niti mislim da trebam nekome promijeniti mišljenje, svako ima pravo da formira vlastito na osnovu dostupnih informacija. Na kraju krajeva, valjda nas ista stvar spaja - ono što nas čini jednom velikom porodicom. Svakome treba da bude primarna stvar da idemo naprijed i da zajedno pomažemo klubu, samo se meni čini da ima jako puno raje koja iznosi maliciozne i nerealne stavove u datom momentu.

Moramo i možemo bolje od ovoga trenutno sigurno, ali je potrebno da svi veslamo u istom pravcu. Podjele su nas i dovele do ovog statusa quo.
Ma Husika svaka ti je zlatna Belme mi
emotivna curica
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 mar 2021, 14:31

Dejan1921 je napisao/la:
Amar Osim je mogao biti puno bolji trener nego je sada da se samo tome posvetio. Adžem, kojeg ja smatram najkvalitetnijim trenerom u periodu između dva Amara je uzeo kup sa 45 godina, i dalje ga smatramo mlađim stručnjakom. Amar je sa 34 osvojio duplu krunu, sa 35 je doveo ekipu do trećeg pretkola lige prvaka gdje se u dvomeču sa Newcastleom, koji je tada bio treća ekipa Engleske iza Uniteda i Arsenala, nije obrukao, na Koševu smo čak bili i više nego ravnopravni. Šteta što se više nije posvetio edukaciji, unapređivanju i ostalom, a ne oslanjao se na sirovi talenat i urođeni osjećaj za fudbal. Vjerujem da bi, uz poznavanje više stranih jezika, uveliko radio u jačim evropskim ligama. Imao je sve preduslove da napravi ogromne stvari, ali nije uspio. Uz sve velike stvari i trofeje koje nam je donio, mislim da je Amarov trenerski talenat protraćen.
Da su neki ljudi u tebi prepoznali talenat za tenis I znojnike kao brat Delinjo ( jos ti znas ove strane jezike) ti bi bio nas Nole :plac:

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 mar 2021, 14:32

delinjo je napisao/la:
Robust je napisao/la:
Zalosno u sta su se mnogi navijaci pretvorili. Za kaficu, lajk, dres, itd bi i najveceg panja branili. I takvi se onda smatraju nekim navijacima. U biti, jesu navijaci ali ne kluba..

Kad se sjetim lika koji je 2015 poceo da navija za Zelju. Dosao na istocnu tribinu i misli on glavni, on neki vodja. Nakon sto je Petrovic dobio otkaz pozvao ga da bude u njegovom strucnom stabu u Slobodi,( da bude trener golmana :urnebes: )da mu se valjda oduzi za podrsku a ovaj lola zbog lafo ljubavi prema Zelji to odbio. U tv duelu ga pocijepao ko papir, otac od onog pitara Zilica. Nije lik znao osnovne stvari iz povijesti Zelje, pitar ga javno, ucio o tome. :damn: I nakon toga izadje u javnost sa transparentom vratite nam Asima Zeca. Debilizam koji se ne moze rijecima opisati..

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 03 mar 2021, 14:37

Brkooo je napisao/la:
03 mar 2021, 14:32
delinjo je napisao/la:
Robust je napisao/la:
Zalosno u sta su se mnogi navijaci pretvorili. Za kaficu, lajk, dres, itd bi i najveceg panja branili. I takvi se onda smatraju nekim navijacima. U biti, jesu navijaci ali ne kluba..

Kad se sjetim lika koji je 2015 poceo da navija za Zelju. Dosao na istocnu tribinu i misli on glavni, on neki vodja. Nakon sto je Petrovic dobio otkaz pozvao ga da bude u njegovom strucnom stabu u Slobodi,( da bude trener golmana :urnebes: )da mu se valjda oduzi za podrsku a ovaj lola zbog lafo ljubavi prema Zelji to odbio. U tv duelu ga pocijepao ko papir, otac od onog pitara Zilica. Nije lik znao osnovne stvari iz povijesti Zelje, pitar ga javno, ucio o tome. :damn: I nakon toga izadje u javnost sa transparentom vratite nam Asima Zeca. Debilizam koji se ne moze rijecima opisati..
nemoj tako na legendu svih tribina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2021, 14:38

KANA je napisao/la:
03 mar 2021, 14:31
Dejan1921 je napisao/la:
Da su neki ljudi u tebi prepoznali talenat za tenis I znojnike kao brat Delinjo ( jos ti znas ove strane jezike) ti bi bio nas Nole :plac:
Deki voli parove.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 03 mar 2021, 14:53

Mi svi zajedno moramo shvatiti da naš problem uopšte nije trener. Naš problem su upravljačke strukture kluba. Nekada davno 80-tih Željo je imao vrhunsku upravu, koju na žalost ekipa nije mogla pratiti, a poslije rata je imao nekoliko vrhunskih ekipa koje uprava nije mogla pratiti. Dakle stvari ne mogu da nam se poklope. A sve je vrlo jednostavno. Treba nam "GLAVA" neko ko zna donijeti pare, ili će investirati svoje, ali u svakom slučaju će se pitati, i odlučivati sa saradnicima koje on odabere. Tada nam se ne bi mogle dešavati situacije kao zadnjih godina, da kao imamo kvalitetnu upravu i sistem, a nakon njihovog odlaska sve se sruši za par mjeseci. Toliko od uprave i sistema. Ili da imamo situaciju u kojoj se trener pita za sve. Od tog da umjesto treninga i vremena sa ekipom on ide na sastanke UO ili na pregovore sa sponzorima. Ako i kada budemo imali tu "GLAVU" trener može biti samo trener. Odrede se ciljevi, obezbjedi se budget, i prihvati, ili idi, a ako prihvatiš ostvari ciljeve, ili noga. Vrlo jednostavno. E da mi je to dočekati, rodio bi se ponovo čini mi se.

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 03 mar 2021, 15:01

BarbareZeljin je napisao/la:
03 mar 2021, 13:39
balkanika je napisao/la:
03 mar 2021, 13:06

Post u kome si iznio jako puno pametnih i realnih stvari ali isto toliko gluposti.
Svako ima pravo na svoje vidjenje stvari.
Evo konkretno mene prozivas za Memiju,nemas pojma o cemu je rijec. Bilo je rijec o covjeku koju je pametovao po forumu i branio Memiju kad je ovaj igrao ispod svih ocekivanja. Pa meni bilo smijesno ovo sto je Sinisa ispricao.
Jer mu je Memija rekao da tu moze svasta pametno procitati.ili kako vec.
Ali ne bitno.
Kazem ti ima stvari za koje si upravu sa ovim postom,ali ga usra sa ovim Nedom.
Postujem Nedu kao navijaca Zelje,postujem i da je sam sebi nalazio angazmane vani i uzeo fine pare,svaka mu cast na tome. To je stvarno za ogroman respekt. Jer niko ziv pa ni on sam nezna na osnovu cega.
Ne znam sta pise,ali ako vec hoce biti realan,nek krene od sebe,i bude surovo iskren da nikad nije bio igrac za Zelju.
Ja nikad nisam rijeci ruzne protiv njega napisao,i dok je igrao. Da ne bude zabune.
Kao sto sam kazes onaj ko pise nesto,to ima odredjenu tezinu.
Forum sto pise moze a i ne mora imati neku ulogu.
Ako pisanje ide u pravcu nekog nezadovoljstva nekim stvarima koje navijac osjeti isfrustriran losim rezultatima,to je ok. To je navijacki.
Ali ako navijac pljuje jednog Amara i govori da je izlapio onda to nema veze sa mozgom. Jer iza njega stoje neki rezultati od prije .
Ali ako pljuje Nedu ili nekog slicnog,onda ne zajebaji.
Znam da mislis pa on je dijete Zelje,i jeste i mnogi su,ali nije ni prvi ni zadnji od nase djece koji je popljuvan.
Nazalost takvi smo.
Mozda se i navijaci i igraci u svom mentalitetu i odnosu prema klubu trebaju porpaviti.
Pa bi se vise medjusobno cijenili.
I svako to dijete Zelje bilo dobro ili lose i bilo koji igrac kluba,mora postovati navijaca i ne nazivati ih svakakvim imenima i smatrat ih nebitnim.
Imas ti svega i svacega po forumu,to si dobro napisao,od onih koji su tu ciljano i puno zuje a malo meda daju,ali imas i onih koji vole klub vise od vecine tih igraca.
Znam ja da te frustrira kad ljudi pisu svasta,ali nije sve crno ili bijelo.
Evo tebi cu odgovoriti i Tristanu, ovom dzumhuru propalom koji samo kmeci po forumu i ima 3 normalna, zrela posta od milijardu i slicnima sa nekim djecijim pokusajima provaljivanja gdje se samo brukaju i zacrvenili bi se (nadam se) da znaju istinu, ne pada mi na pamet.

Vezano za Boccu, da, puno transfera, nije nigdje nista uspio, ali nemoj zajebavati, u Zelji je bio odlican. Znas i sam da u danasnjem fudbalu vecu ulogu igraju menadzeri nego kvalitet igraca, ali evo, ne znam bgm kako je igrao u Perugi i bilo gdje drugo pa da mogu tvrditi je li dobar ili nije, ali u Zelji je bio odlican. I Stila je promijenio 7-8 klubova pa je igracina bio i ostao, a za nasu ligu je nenadjebiv.

Barba, da prozvao sam i sebe u nekim od ovih gore navoda ako ces iskreno. I da, svako ima pravo na svoje vidjenje stvari ali kad procitas 3 stranice na kojima pise sve ovo gore sto sam naveo, da ga ****, kome ugoditi?

Ja se tog lika za Memiju ne sjecam, nebitan mi je. Mozda sam i ja subjektivan za Memiju jer mi je drug ali sta evo da mislim ako ne valja Memija, ne valja Sinisa, ne valja Blazevic, niko ne valja, ali bi radije istrpili nasu djecu nego srpskog polovnjaka, ali opet ne valja Memija. Isto sa Osmankovicem citam neki dan. Svi ga pljuvali nakon povrede, tjerali ga, jos kad je otisao kako je otisai drvlje i kamenje, i procitam nedavno “Radije bi da nas Osmankovic kosta gola nego Kosoric”. Evo ne znam, ti mi reci je li to za poluditi? Ti nisi glup lik, dobro kazes, ovo sto je Sinisa izjavio je bilo smijesno ali i istinito, to sto mu je Memija rekao je bilo ironicno, a ovdje ga (sam procitaj) neki zbog toga odma popljuvase.

Za Nedu ne znam kako si me shvatio, ali je poenta opet bila na tom zahtjevanju Zeljine djece i pljuvanju po njima, a onda naleti Nedo na objavu na forumu pa ih bas spusti. Udarate na momka koji je zakleti Zeljovac, koji ruznu rijec o Zelji nije rekao, koji je pomogao klubu kako god je znao i kad god je trebalo. Taj momak nikad nije rekao za sebe da je igracina, da je bolji od nekoga ko trenutno igra u Zelji, tako da, to sto kazes nek bude iskren prema sebi, on to jeste. Problem je u ovim koji ga ne znaju a pricaju. I ne znam sta sam tu usrao, nisam rekao da je dobar igrac samo da su ljudi kontradiktorni. Cak naprotiv, za razliku od pojedinih forumskih miseva ja sam mu te stvari rekao u lice i oci u oci sam otvoreno pricao s njim o mnogim stvarima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, b00t, ELDIABLO20, Hrasno15, MrkiMedo, NazorUso, ristagrad, Skojevska, TigerWoods i 76 gostiju.