Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja ne znam ko je ocekivao na derbiju bolju igru?
Veliki ulog, sarajevu koje je objektivno kvalitetnije dosta bod i dosli su po njega.
Takodjer tek pauza prosla teske noge, a i dosta novih igraca.
Sto ne spominjete derbije prije ovoga?
Veliki ulog, sarajevu koje je objektivno kvalitetnije dosta bod i dosli su po njega.
Takodjer tek pauza prosla teske noge, a i dosta novih igraca.
Sto ne spominjete derbije prije ovoga?
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
necemo mijesati babe i zabe, prije cu pratit nasu kokuruz ligu kakva god da je , nasa je druge nemamo, negoli englesku i ostale. no necemo se zajebavat druze momire, igra nam je odron u komplet lig/zi.Miljacka je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:52Dobro tebra, onda fino Sport Klub i drzi se liga petica. Ta konstatacija koju si naveo je aktuelna zadnjih 20-25 godina. Ne znam gdje zivis ti.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:50samo konstatacija ko i ona par dana prije derbija, kako ono neko rece pravi seljacki fudbal, sto sad smeta?
i odmah dosadi prica jelte
p.s daleko je bh derbi od beogradskoj jos uvijek, godinama...
Gdje si bio nakon derbija 2:2, 2:1, 0:3, 5:2, 1:3, cak i proslog na Hasetu 1:1? Nisu tako davno bili. Radi se o zadnje dvije sezone. Takodje, odlicnih utakmica je bilo u prvom dijelu sezone. Borac-Zeljeznicar 4:3, Sarajevo-Borac 4:2, Zrinjski-Sarajevo 2:3, listica-Zrinjski 2:1, Borac-Sarajevo 2:2, Zrinjski-Zeljeznicar 1:2...Da ne nabrajam sada. Ali bosnjo k'o bosnjo, uhvati se onog najgoreg pljuj, kukaj i to je ta formula.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:56necemo mijesati babe i zabe, prije cu pratit nasu kokuruz ligu kakva god da je , nasa je druge nemamo, negoli englesku i ostale. no necemo se zajebavat druze momire, igra nam je odron u komplet lig/zi.Miljacka je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:52Dobro tebra, onda fino Sport Klub i drzi se liga petica. Ta konstatacija koju si naveo je aktuelna zadnjih 20-25 godina. Ne znam gdje zivis ti.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:50samo konstatacija ko i ona par dana prije derbija, kako ono neko rece pravi seljacki fudbal, sto sad smeta?
p.s daleko je bh derbi od beogradskoj jos uvijek, godinama...
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 03 mar 2021, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
vise je bilo ko sto rekoh, replika na komentar na utakmice par dana prije derbija.
I obavezna zalopojka na ligu koja je odron odrona, sa sto vise pljuvacine po istoj. Znas nas, yebo nas.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:09vise je bilo ko sto rekoh, replika na komentar na utakmice par dana prije derbija.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Super, al gledaš sarajevski derbi, a onaj bg te ne zanima jel tako?!Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:50samo konstatacija ko i ona par dana prije derbija, kako ono neko rece pravi seljacki fudbal, sto sad smeta?
p.s daleko je bh derbi od beogradskoj jos uvijek, godinama, sto kazes sta nije jasno?...![]()
Onda ššš...takvi smo kakvi smo.
Ako je i seljačka tvoja/moja je, džabe ta priča.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Opet ne, ispravka krivog navoda. pljuvacina po zadnjem derbiju...Miljacka je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:11I obavezna zalopojka na ligu koja je odron odrona, sa sto vise pljuvacine po istoj. Znas nas, yebo nas.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:09vise je bilo ko sto rekoh, replika na komentar na utakmice par dana prije derbija.

-
- Kontakt:
pa naravno da cu gledat ovaj derbi a ne bg, gdje sam tvrdio drukcije?Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:13Super, al gledaš sarajevski derbi, a onaj bg te ne zanima jel tako?!Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:50samo konstatacija ko i ona par dana prije derbija, kako ono neko rece pravi seljacki fudbal, sto sad smeta?
p.s daleko je bh derbi od beogradskoj jos uvijek, godinama, sto kazes sta nije jasno?...![]()
Onda ššš...takvi smo kakvi smo.
Ako je i seljačka tvoja/moja je, džabe ta priča.
realno ocekivali smo svi vise.
i ponavljam se, samo je bila replika na konstataciju o tekmama par dana prije...
Citiram: "ovo je sve ko fudbal od prije 30ak godina, apsolutno nijedna ekipa nije odskocila." Kraj citata.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:14Opet ne, ispravka krivog navoda. pljuvacina po zadnjem derbiju...Miljacka je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:11I obavezna zalopojka na ligu koja je odron odrona, sa sto vise pljuvacine po istoj. Znas nas, yebo nas.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:09vise je bilo ko sto rekoh, replika na komentar na utakmice par dana prije derbija.![]()
Citiram: "no necemo se zajebavat druze momire, igra nam je odron u komplet lig/zi." Kraj citata.
Toliko...
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
s osvrtom na igru u derbiju, a povodom repliciranja na seljacki fudbal par dana ranije, apsolutno ispravan stav, da je i igra na derbiju ko prije 30ak godina. totalno mrtva, usporena, bezidejna igra. i nijedna ekipa nije odskocila, e sad sto se bas vi upalili jer ste ocekivali da ce sarajevo odskocit od prosjeka bh kokuruz lige, opravdano ili neopravdano to je vasa stvar...po vidjenom na zadnjem derbiju, ne odskacete od ostatka lige u toj mjeri ama bas ni najmanje.
Pa beogradski su odigrali prosle sezone najuzasniju utakmicu koju sam gledao u zivotu. Jesu li i oni to sto tvrdis za nas na osnovu JEDNE utakmice? Cinjenica da ce Sarajevo postati treci put sampion u tri sezone i osvojiti minimalno cetiri trofeja za iste te tri sezone je dovoljna da kazemo da smo odskocili u odnosu na ono sto smo bili prije 6-7 godina.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:22s osvrtom na igru u derbiju, a povodom repliciranja na seljacki fudbal par dana ranije, apsolutno ispravan stav, da je i igra na derbiju ko prije 30ak godina. totalno mrtva, usporena, bezidejna igra. i nijedna ekipa nije odskocila, e sad sto se bas vi upalili jer ste ocekivali da ce sarajevo odskocit od prosjeka bh kokuruz lige, opravdano ili neopravdano to je vasa stvar...po vidjenom na zadnjem derbiju, ne odskacete od ostatka lige u toj mjeri ama bas ni najmanje.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
bg derbi me ne interesuje ni najmanje. znam sta gledam. ovo sto sam vidio tino susic ko rivaldo, al samo po razlokanim kukovima, krije loptu ko da su osamdesete, nekakva odbijenica 5 metara od njega, samo je pogledom isprati ni ne pokusa ispratit il zaletit se na nju
za titule kapa dole, nema govora, meni jedna treba do kraja zivota da me zelja mine...

za titule kapa dole, nema govora, meni jedna treba do kraja zivota da me zelja mine...
Za ovaj derbi se slazemo sve, utakmica je bila losa i tu nema price (s tim da je Susic bio nas najbolji pojedinac po mom misljenju), ali necemo sada kuditi sve do sada zbog derbija, jer kako rekoh bilo je super kvalitetnih utakmica do sada. Jos 13 kola do kraja, bice iskupljenje.Sariel1987 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:29bg derbi me ne interesuje ni najmanje. znam sta gledam. ovo sto sam vidio tino susic ko rivaldo, al samo po razlokanim kukovima, krije loptu ko da su osamdesete, nekakva odbijenica 5 metara od njega, samo je pogledom isprati ni ne pokusa ispratit il zaletit se na nju![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Ma olovne noge, pa 6 golova u 6 utakmica, gdje to ima
Dok malo uđu u kondiciju, kad krene treći krug biće to bolje.

Dok malo uđu u kondiciju, kad krene treći krug biće to bolje.
Koševo Zapad
Sta su neki mislili nakon 3 mjeseca pauze i 9 + kod direktnog konkurenta da ce Sarajevo igrat napadacki 90 min? Zelji je trebala pobjeda nisu zeljeli da napadnu kontali mi cemo se otvoriti al malo morgen
Rekoh vec jednom, Vinko uzeo papka u tramvaju

Dosao po bod, zamalo sva tri.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Najbolji tuzlanski derbi ovo kolo realno, najviše golova 

Koševo Zapad
Bilbija sudi Bilbiji. Vico, Vicooo

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Iskusni 32-godišnji fudbaler je u finišu meča protiv Željezničara na Grbavici imao težak sudar sa Mustafom Mujezinovićem, te je na nosilima iznesen sa terena.
Oremuš je zadobio blaži potres mozga, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, on bi mogao biti u kombinaciji za meč protiv Zrinjskog na Koševo.
Njegovo zdravstveno stanje je dobro. Nema nikakvih problema i poteškoća i velika je mogućnost da će biti na raspolaganju Vinku Marinoviću za subotnji meč.
E moj Peljto
Oremuš je zadobio blaži potres mozga, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, on bi mogao biti u kombinaciji za meč protiv Zrinjskog na Koševo.
Njegovo zdravstveno stanje je dobro. Nema nikakvih problema i poteškoća i velika je mogućnost da će biti na raspolaganju Vinku Marinoviću za subotnji meč.
E moj Peljto
- Shategabri
- Kontakt:
Ja bi od Peljte tražio ispisnicu iz kluba. I da preda člansku.
Onako pokrasti klub za koji navijaš
Onako pokrasti klub za koji navijaš

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.