FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Doce kad ga posalju.
imajte srca mozda je covjek mislio na kinesku il hidzretsku godinu i mjesece pa jos ga mi normalni nismo sustigli

- dubioza144
- Kontakt:
Obeco je covjek
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ne znam zasto se spominje taj covjek.
Nekad je tjerao Misketa,zvao na Lasko,cestitao Kozaricu,proteste pravio prvog maja.. ubleha.
Kuca mu daleko od Zelje i ovog foruma.
Nekad je tjerao Misketa,zvao na Lasko,cestitao Kozaricu,proteste pravio prvog maja.. ubleha.
Kuca mu daleko od Zelje i ovog foruma.
Barem je pošten

Ako Ikic nece imati pravo nastupa, treba momka pustit da ide gdje moze
Trebalo bi ubrzo biti ok,kao još neke stvari
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Klub treba iznijeti javno koliko je novca potrebno da se dobije licenca za Evropu a koliko za PL sljedece godine .Bojim se da ova uprava bez pomoci navijaca nece moci skupiti pa treba akciju pokrenuti na vrijeme.
Ako se to riješi barem do sljedećeg kola,dobili smo najveće "pojačanje" onda.

1921
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
No, ali cim je @UBIPITAR napisao ovo gore znaci gledat cemo ga jos ove sezone na terenu. Ako Bog da uskoro.

Ova je za Veselinovica:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Najbitnije je da Ikic nije izgubljen za citavu sezonu. Nece najvjerovatnije igrati ni protiv Tuzle, al bolje da propusti 2 nego 20. Logicno 

Lijepe vijest.Štila probudi se vrijeme je ti voliš Tušanj
Štila ove sezone i one prosle nebo i zemlja iskreno
Štila je po meni sasvim korektno odigrao derbi.
Još mi se vrti onaj pas kad je gurnuo Boji čini mi se,ali nije on kriv što mora Boju i Boji slične gurati u gol šanse.
Još mi se vrti onaj pas kad je gurnuo Boji čini mi se,ali nije on kriv što mora Boju i Boji slične gurati u gol šanse.
1921
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, Levin, Napaceni87, sassari i 60 gostiju.