A doduse, u pravu si, nista od anamonjih ne cudi.Vanja8 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 20:20Kad je željkan u pitanju, nema glupih pitanja...BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 20:02Kakvo je to glupo pitanje, pa AEK je njima prosljedio njegovu polugodisnju platu i oni ce ga platiti 400km mjesecno i to neredovno pa ti vidi.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Shategabri
- Kontakt:
Rano je još po bodove.
Po bod i svi sretni.
U kupu ćemo se pobiti.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑04 mar 2021, 09:19Rano je još po bodove.
Po bod i svi sretni.
U kupu ćemo se pobiti.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
I takvi postovi dolaze pretezno od navijaca ovih klubova koji godinama životare u ovoj našoj ligi, nista im se ne svidja sve je to "kukuruz, miki maus liga" ili kako je vec nazivaju, a njihovi klubovi i u takvoj ligi smijurija, pa onda neke teorije zavjera konstruisu, a guzice bi dali da njihov klub je osvoji bar jednom.Steven11 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 23:38'Liga odron..bh kukuruz liga...derbi odron...nema igraca za repku...nikad necemo biti kao srbijanska liga..nikad necemo biti kao hrvatska liga...'
Samo vas citam.
Iskreno, odyebite u skokovima kome se ne prati ova liga, i kome sve smeta, i kome nista ne valja. Gledajte Istra vs Osijek i Zvezda vs Cukaricki, a ostavite nas koji cemo traziti pozitivu, adrenalin i neku radost u svemu ovome u BH ligi.
Sto se zadnjeg sarajevskog derbija tice, istina, losa utakmica bas, uz par sansi oba tima pa mi zato nije jasno ono horsko pisanje na pdf Želje kako smo mi bili spremni kao za tri gola minimum, nidze veze.
Ali nakon onih silnih derbija u zadnje vrijeme na kojima je bilo dobre igre, a i golova, vrijeme je bilo za jedan losiji, cak sam na našem pdf i rezultat najavio.
-
- Kontakt:
Oprosticete ali po svim parametrima liga nam JE odron 
ne znam sta tu nije jasno tacno.
volio bi i ja da mi je klub ko psg al nije, nece nikad ni bit, niti ce nam liga ikad biti bar drugi rang liga, treci, a ne zadnji, sto opet ne znaci da je ne pratim takvu kakva je, ali je odron realno hehe

volio bi i ja da mi je klub ko psg al nije, nece nikad ni bit, niti ce nam liga ikad biti bar drugi rang liga, treci, a ne zadnji, sto opet ne znaci da je ne pratim takvu kakva je, ali je odron realno hehe
Jhebeno je kad si u toj takvoj ligi medju losijimSariel1987 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:02Oprosticete ali po svim parametrima liga nam JE odron
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
kako nije, sreca pa ima vlahov i ostala aparatura 
strahujes od olimpika hoŠ li bod uzet

strahujes od olimpika hoŠ li bod uzet

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:25kako nije, sreca pa ima vlahov i ostala aparatura
strahujes od olimpika hoŠ li bod uzet![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Evo danas idu ostrije mjere
I Seranic najavljuje novi lockdown
Koji je Borac na tabeli

Koji je Borac na tabeli

- svrakino1921
- Kontakt:
Opet 4svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:56Evo danas idu ostrije mjere
Koji je Borac na tabeli
![]()
![]()

Ma treba ovo prekidat jos ove 2 tekme zavrsit, stanje se pogorsalo...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:56Evo danas idu ostrije mjere
Koji je Borac na tabeli
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
O prekidu će se razmišljati tek poslije sutrašnjeg meča. Ako pobijedi, Velež je četvrti. Tada je prekid praktično nemoguć.Denchi je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:59Ma treba ovo prekidat jos ove 2 tekme zavrsit, stanje se pogorsalo...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:56Evo danas idu ostrije mjere
Koji je Borac na tabeli
![]()
![]()
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ako plodjeni izgube i ovu utakmicu, Sir Fedja ce opet plakat.Jadnimi je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:07O prekidu će se razmišljati tek poslije sutrašnjeg meča. Ako pobijedi, Velež je četvrti. Tada je prekid praktično nemoguć.Denchi je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:59Ma treba ovo prekidat jos ove 2 tekme zavrsit, stanje se pogorsalo...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:56Evo danas idu ostrije mjere
Koji je Borac na tabeli
![]()
![]()
PSPHM
Što je neko ljubomoran na Velež i njihovog trenera?
Prpa Pitari,šta ne štima?Nestalo para,braćo?
Prpa Pitari,šta ne štima?Nestalo para,braćo?
Opet u opticaju prekid takmičenja u oba entiteta.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:45Hoce li vam to opet titulu ukrast bezobraznici jedni ?

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
E jesi vidio gadova moj moreteme, na korak do titule i razmisljaju o prekidu, stvarno nema smisla

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.