Bjezi ba, trznu me, kontam nesto novo hahNisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:03https://reprezentacija.b.a/28650-foto-p ... k-sarajevo
Izbriste tacku izmedju ba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- NisamInSajder
- Kontakt:
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:05Bjezi ba, trznu me, kontam nesto novo hahNisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:03https://reprezentacija.b.a/28650-foto-p ... k-sarajevo
Izbriste tacku izmedju ba

A neki dan je bila prica kako bi to trebalo izgledat, pa eto sad naletio trazeci tog Alagica, pa reko da posaljem.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:35Zoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:27'ta ti znas, on je svjeCki cojk. Prico mu jedan sto je bio u Poljskoj.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:22
Ja zadnji put kad sam provjeravao Prag je bio u Ceskoj, a ne Slovackoj.![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
da te pitam, kad smo vec kod toga, jel rovinj jos u hrvatskoj?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:22Ja zadnji put kad sam provjeravao Prag je bio u Ceskoj, a ne Slovackoj.Denchi je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:20Koliko je Kanuric prije Borisa dosao toliko cemo cekati jos izgleda? Obojica slobodni igraci....kako smo Mustafica zavrsili uopste odnosno Mustedanagica?NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 10:34
Znaci nista od Borisa ni protiv Zrinjskog. Ako se cekalo 2-3 mjeseca za papire Kanurica, koliko ce za Borisa. Izgleda i u Slovackoj papirologija ide brzo![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evi gospoda iz kriznih stabova razmisljaju o novom potpunom zatvaranju u nasoj drzavi. Dakle, ponovni rad od kuce (u velikom dijelu drzave bi ponovo djeca presla na online nastavu, zatvaranje kafica itd.), takodjer, sad definitvno nema govora o publici na tribinama u narednih mjesec dana, mozda cak i vise.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa malo i nema, ali Naser i Ibrakovic imaju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma završiti sezonu odmah..NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:38Evi gospoda iz kriznih stabova razmisljaju o novom potpunom zatvaranju u nasoj drzavi. Dakle, ponovni rad od kuce (u velikom dijelu drzave bi ponovo djeca presla na online nastavu, zatvaranje kafica itd.), takodjer, sad definitvno nema govora o publici na tribinama u narednih mjesec dana, mozda cak i vise.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zavrsi pa pauziraj 5 mjeseci pa onda opet ozljede ligamenata i nespremnost za evropu.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:46Ma završiti sezonu odmah..NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:38Evi gospoda iz kriznih stabova razmisljaju o novom potpunom zatvaranju u nasoj drzavi. Dakle, ponovni rad od kuce (u velikom dijelu drzave bi ponovo djeca presla na online nastavu, zatvaranje kafica itd.), takodjer, sad definitvno nema govora o publici na tribinama u narednih mjesec dana, mozda cak i vise.![]()
Bezveze prica. Pametnije im je da nabave vakcine inace ni jedan klub nece moci izaci u evropu bez vakcinidsanih igraca.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Moraju se odigrati još 2 kola, da se prizna titula. Pa neka prekidaju, ako žele.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:46Ma završiti sezonu odmah..NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:38Evi gospoda iz kriznih stabova razmisljaju o novom potpunom zatvaranju u nasoj drzavi. Dakle, ponovni rad od kuce (u velikom dijelu drzave bi ponovo djeca presla na online nastavu, zatvaranje kafica itd.), takodjer, sad definitvno nema govora o publici na tribinama u narednih mjesec dana, mozda cak i vise.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moramo se ni pojaviti na terenu.Jadnimi je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:48Moraju se odigrati još 2 kola, da se prizna titula. Pa neka prekidaju, ako žele.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:46Ma završiti sezonu odmah..NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:38Evi gospoda iz kriznih stabova razmisljaju o novom potpunom zatvaranju u nasoj drzavi. Dakle, ponovni rad od kuce (u velikom dijelu drzave bi ponovo djeca presla na online nastavu, zatvaranje kafica itd.), takodjer, sad definitvno nema govora o publici na tribinama u narednih mjesec dana, mozda cak i vise.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Odigrati još 2 kola, da se kompletiraju 22 kola i to je to. Još ako Borac bude treci - četvrti, Vico nece imati dilemu 

Kakav prekid to bi bilo amaterski, o posljedicama ne treba ni govorit po nas klub i ostale...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma nema nikakve potrebe za prekidom. Na otvorenom se igraju utakmice. Eventualno da se donese pravilo da se igraci i strucni stabovi MORAJU testirati svake 2 sedmice.
PSPHM
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jesiii dobarrrr?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:54Ma nema nikakve potrebe za prekidom. Na otvorenom se igraju utakmice. Eventualno da se donese pravilo da se igraci i strucni stabovi MORAJU testirati svake 2 sedmice.
Igraci u 70% klubova u ligi nisu primili platu za tekucu godinu, ti bi jos da placaju i testovi, koji nije da su skupi. Evo sad je Sebija SBK kantonu poslala racun od 2 miliona za testove u 2020 godini

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Natasa Bukvalac over hereJohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:54Ma nema nikakve potrebe za prekidom. Na otvorenom se igraju utakmice. Eventualno da se donese pravilo da se igraci i strucni stabovi MORAJU testirati svake 2 sedmice.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ko nema mjesecno 3000-4000 KM za testive neka ne igrai rijesen problem.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:56Jesiii dobarrrr?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:54Ma nema nikakve potrebe za prekidom. Na otvorenom se igraju utakmice. Eventualno da se donese pravilo da se igraci i strucni stabovi MORAJU testirati svake 2 sedmice.
Igraci u 70% klubova u ligi nisu primili platu za tekucu godinu, ti bi jos da placaju i testovi, koji nije da su skupi. Evo sad je Sebija SBK kantonu poslala racun od 2 miliona za testove u 2020 godini![]()
PSPHM
Pa jbg nisu testovi dzabe, platite, ko je kriv sto nam zdravstvo nije uvezano u federaciji bar? Sigurno ne ta stranka za koju svi glasaju van Sa...NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:56Jesiii dobarrrr?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:54Ma nema nikakve potrebe za prekidom. Na otvorenom se igraju utakmice. Eventualno da se donese pravilo da se igraci i strucni stabovi MORAJU testirati svake 2 sedmice.
Igraci u 70% klubova u ligi nisu primili platu za tekucu godinu, ti bi jos da placaju i testovi, koji nije da su skupi. Evo sad je Sebija SBK kantonu poslala racun od 2 miliona za testove u 2020 godini![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mi smo teoretski obezbijedili prvo mjesto do 22 kola. Jedini problem su putnici u Evropu.Jadnimi je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:48Moraju se odigrati još 2 kola, da se prizna titula. Pa neka prekidaju, ako žele.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:46Ma završiti sezonu odmah..NisamInSajder je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:38Evi gospoda iz kriznih stabova razmisljaju o novom potpunom zatvaranju u nasoj drzavi. Dakle, ponovni rad od kuce (u velikom dijelu drzave bi ponovo djeca presla na online nastavu, zatvaranje kafica itd.), takodjer, sad definitvno nema govora o publici na tribinama u narednih mjesec dana, mozda cak i vise.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Bojan Krkic jos uvijek bez kluba. Samo kazem 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hazarder, James1987, johntravolta123, Proximic, skoJaa i 66 gostiju.