Vala ko sa auto pijace ova 2 duksa. Ne bi ih uzeo da mi ih Zec djaba pokloni.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dusa me zaboli kad vidim ovo 100 na duksevima, a mi iz dana u dan dublje tonemo, nije vise ni do rezultata, nego sto ti ubise nadu da cemo se opet dici u dogledno vrijeme..
BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 mar 2021, 13:49Vala ko sa auto pijace ova 2 duksa. Ne bi ih uzeo da mi ih Zec djaba pokloni.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja i dalje mislim da to nije onaj Sam Li kojeg su prikazali. Ne vidim razlog zsto bi tako uspjesna osoba dosla u Bosnu i bila u upravi kluba koji nije na europskoj mapi niti ce biti u narednih 100 godina.Dejan1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 11:16Da imamo kakve novinare u ovih 40 dana od kako je nova uprava imenovana neko bi stupio u kontakt sa čovjekom, upitao ga par pitanja vezano za Želju. Jedino što znamo za njega je da nije prisustvovao sastanku uprave nego se predsjednik obavezao da mu prenese zaključke.
I nek prekinu ligu jos danas. Kakve su ono zakljucke donijeli prije pocetka?
Dekiju je svaki post smislen i zlata vrijedi.Naucio je od mene nesto osim tenisa

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znaš me, znam te brate

Bez starca nema udarca,moj Kana sve se to zaboravi kad Deki odradi dvije teniserke u minjaku.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nisam ni mislio da će te ovaj u biblioteku odvesti moj dejo. 

Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slikari u Londonu tuzili i prozivali Delboya jer im je krao slike i prezentirao kao svoje kroz njegovu galeriju, da ne govorim jos mali milion stvari koje sam iznio ovdje, od gasenja kompanije do toga da Bosanska zajednica u Engleskoj zna ko je i sta je Samir Ceric. Ubleha, prevarant, olos, kriminalac, plagijator, lazov... velika vecina je mene napadala prije 40 dana kad je dosao na celo kluba, prica je bila “Nismo imali izbora, Samke ili nista”.
Ja samo molim Boga da ljudi (Badzak) skontaju sto prije da su prevareni od strane Delboya i sto prije ga istjeraju iz Želje. Kakav crni Dino, i taj neki Kinez.. covjek prezentirao njihov CV i svi svrsili, kao da niko od nas ne zna slagati na CVu.
Ja samo molim Boga da ljudi (Badzak) skontaju sto prije da su prevareni od strane Delboya i sto prije ga istjeraju iz Želje. Kakav crni Dino, i taj neki Kinez.. covjek prezentirao njihov CV i svi svrsili, kao da niko od nas ne zna slagati na CVu.
Vala baš. Ovo je fula.BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 mar 2021, 13:49Vala ko sa auto pijace ova 2 duksa. Ne bi ih uzeo da mi ih Zec djaba pokloni.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Za Tuzlu:
Erić
Stevanović-Kosorić-Miletić-Šehić
Čeliković-Alispahić
Ramović-Štilić-Zec
Juričić
Erić
Stevanović-Kosorić-Miletić-Šehić
Čeliković-Alispahić
Ramović-Štilić-Zec
Juričić
- MocMahale444
Nece amar bez veselog

Juricic slab.
Ljudi pljuju mujezina a na pocetku od 5 tekmi on je u 4 pogodio.
Veseli to samo sanjati moze.
Kosoric nek ide u slaviju. Sehic i Sinisa vela havle.
Ljudi jel ima novosti za Ikica? Jel nece moci igrati??
Mašnice povedi nas u provaliju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislim da je ovo najbolje čime raspolažemo. Volio bih i ja bolje al ybg. To za Veselog ste upravu.
Zivi zivot sa teniserom.Sta ce mu biblioteka ?SudoHusika je napisao/la: ↑04 mar 2021, 15:07Nisam ni mislio da će te ovaj u biblioteku odvesti moj dejo.![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... zlu/44877/Željezničar trenirao na Grbavici, sutra odlazak u Tuzlu
Svi fudbaleri su trenirali u punom intenzitetu, a ekipa će sutra nakon jutarnjeg treninga otputovati u Tuzlu gdje će boraviti do utakmice. Plavima se priključio Anel Šabanadžović koji će do kraja sezone boraviti na posudbi iz grčkog AEK-a.
Susret se igra u subotu na stadionu Tušanj s početkom od 14 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Proximic i 16 gostiju.