FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto bi se liga prekidala kad preko 50% igraca lige ima covid-19 antitijela
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Oprostit ćemo mlađim. Bravo za ShopHardcoreAP je napisao/la: ↑04 mar 2021, 15:29Sviđa mi se kako je fan shop htio da napravi izgled retro dresova
![]()
Zna li ko sta je sa Ikicem, Blazevicem ?
-
- Kontakt:
Ostavit cu platu u fanshopu
Ma preskocit ce Ikic polusezonu, ne treba se nadati bezveze i neku fol euforiju stvarati.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
@UBIPITAR je poznat kao pouzdan insajder, a rece da bi trebalo biti sve ok ubrzo zato se nesto i nadam da ce biti. Jos sam uocio da ga jedno vrijeme nisu uopste slikali na treninzima, prijateljskim utakmicama osim nesto gdje se vidi u pozadini i slicno, a evo u zadnje vrijeme i danas pojavljuje se na slikama na zvanicnoj u krupnijem planu. Mozda je i to neki znak.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba poslati zahtjev za prekid lige, prosle godine je bilo5 do 10 slucajeva dnevno pa se liga prekinula. Danas samo u Sarajevu ima 484, mi tabelarno ne mozemo napredovati samo mozemo nazadovati tako da bi prekid lige bio idealan.
-
- Kontakt:
Prvo provjeriti sve uplatnice, rokove i ako smo ispoštovali, prvi tražiti prekid lige, uputiti inicjativu prvi među klubovima.
Veća je šansa da nas stignu ovi klubovi, nego da mi stignemo Sarajevo, tako da prekidaj.
u Evropu da zakoračiš je samo 400 milja, to nikad od prava i sponzora nećeš dobiti, hvataš vrijeme za Ikića i ostale eventualno koje dobijaš, a prihoda od publike svkako nisi imao i nemaš ih ni sad a organizacija utakmica u KS je preskupa, od najave, policije, službi, struje i ostalih obaveza.
Znači u manji minus idemo ako ne igramo nego ako igramo, tako da, enigma je to još. Imali bi vremena da se složimo malo, ovako računi i obaveze idu a prihoda nemaš.
Veća je šansa da nas stignu ovi klubovi, nego da mi stignemo Sarajevo, tako da prekidaj.
u Evropu da zakoračiš je samo 400 milja, to nikad od prava i sponzora nećeš dobiti, hvataš vrijeme za Ikića i ostale eventualno koje dobijaš, a prihoda od publike svkako nisi imao i nemaš ih ni sad a organizacija utakmica u KS je preskupa, od najave, policije, službi, struje i ostalih obaveza.
Znači u manji minus idemo ako ne igramo nego ako igramo, tako da, enigma je to još. Imali bi vremena da se složimo malo, ovako računi i obaveze idu a prihoda nemaš.
Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:56Prvo provjeriti sve uplatnice, rokove i ako smo ispoštovali, prvi tražiti prekid lige, uputiti inicjativu prvi među klubovima.

Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Mozda najbolje da nikako nema utakmica samo forumi i da tu navijamo
Bitka do kraja makar ispali iz lige kakvo prekidanje

Bitka do kraja makar ispali iz lige kakvo prekidanje
Željezničar šampion
Bukvalno. Ako zasluzimo neka nas svih 10 ostalih preskoce, ali neka ide fer do kraja.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:05Bitka do kraja makar ispali iz lige kakvo prekidanje
Kakve nebuloze pišete.Idi prati Gošk.
Dino je dobar i priznat advokat za sportske slučajeve tako da ne treba neistine iznositiGrbavica786 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 15:31Slikari u Londonu tuzili i prozivali Delboya jer im je krao slike i prezentirao kao svoje kroz njegovu galeriju, da ne govorim jos mali milion stvari koje sam iznio ovdje, od gasenja kompanije do toga da Bosanska zajednica u Engleskoj zna ko je i sta je Samir Ceric. Ubleha, prevarant, olos, kriminalac, plagijator, lazov... velika vecina je mene napadala prije 40 dana kad je dosao na celo kluba, prica je bila “Nismo imali izbora, Samke ili nista”.
Ja samo molim Boga da ljudi (Badzak) skontaju sto prije da su prevareni od strane Delboya i sto prije ga istjeraju iz Želje. Kakav crni Dino, i taj neki Kinez.. covjek prezentirao njihov CV i svi svrsili, kao da niko od nas ne zna slagati na CVu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne znam da li Dino ima nekog u Sarajevu, ali ako nema covjek ce bankrotirat koliko dana boravi u hotelu. Jucer je stavio video sa treninga nasih pulena znaci da je jos uvijek ovdje u Sarajevu. 

Kad se nema šta crno pisati oni se sjete Delboya, Koketa.
I kad i na njih nabace ljagu kruže priče gdje su "atletikovci"
Pa šta vam je s crninom više. Daj malo pozitive makar korona pozitivna bila. Muka je više čitati ovaj forum.
Baš kao što kaže Siniša pljuvačka forum.
I kad i na njih nabace ljagu kruže priče gdje su "atletikovci"
Pa šta vam je s crninom više. Daj malo pozitive makar korona pozitivna bila. Muka je više čitati ovaj forum.
Baš kao što kaže Siniša pljuvačka forum.
-
- Kontakt:
Buraz, pa neće elektroprivreda prestati naplaćivati račune samo zato što je prvenstvo prekinuto.Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:56Prvo provjeriti sve uplatnice, rokove i ako smo ispoštovali, prvi tražiti prekid lige, uputiti inicjativu prvi među klubovima.
Ko će platiti igrače i uposlenike?
Prekid ti je zagarantovana provalija, pa ti vidi.
Ko će nas ba prestići? Pa nismo Vrbanjuša bolan nebio.
Željezničar za život cijeli!
Ma i ja mislim da necemo evropu uhvatiti ali kakav prekid...igrati pa sta bude 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Eh cuj priziva se prekid hahaha...ma osnovu cega prekid?
Pa u Engleskoj je gora situacija pa nema prekida, Brazil itd
Pa u Engleskoj je gora situacija pa nema prekida, Brazil itd
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.