A nisam vidio to... zz koja slucajnost, sjedio sam to jutro pored Fedje u jednom od kafica u Mostaru, kad ga je odlucio skinuti sa gola, bilo je tu jos potezanja, znam da mu je iznio argument da ni u jednoj utakmici sezone nije on donio bod npr kao Kjosevski ovo kolo. Bobic je poznat kao losa osoba, od prodavanja utakmica, kockanja, laziranja bolesti itd...Kulesza je napisao/la: ↑02 mar 2021, 12:59viewtopic.php?f=154&t=753&p=8172337#p8172337
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma rupetina i ljudska i golmanska.
Što manje ovakvih i mirna Bosna a Boga mi i Hercegovina.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Davno sam to ovdje pisao, a najgore u svemu sto Fedja nije imao podrsku od svih oko ovkavih odluka, Avdo je na strani Bobica bio, a svi znaju koliko je losa osoba i na sta je sve spreman. I opet nek neki fedji prigovaraju zasto je Velez ispao iz kupa, a imao si golmana koji je igrao za SirokiOldFashioned je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:04Ma rupetina i ljudska i golmanska.
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Feđa izvlači max-maximuma iz ove ekipe i to je jasno svima sa strane koji prate Velež a najmanje jasno njegovim simpatizerima/navijačima.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:08Davno sam to ovdje pisao, a najgore u svemu sto Fedja nije imao podrsku od svih oko ovkavih odluka, Avdo je na strani Bobica bio, a svi znaju koliko je losa osoba i na sta je sve spreman. I opet nek neki fedji prigovaraju zasto je Velez ispao iz kupa, a imao si golmana koji je igrao za SirokiOldFashioned je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:04Ma rupetina i ljudska i golmanska.
Što manje ovakvih i mirna Bosna a Boga mi i Hercegovina.Ja bi Fedji digao spomenik sa cime se sve izborio i uspio napraviti odlican kolektiv.
Također.
Kada sam opravdano kritikovao Adnana, bilo je drvlje i kamenje po meni jer je on odličan golman, naše dijete, itd tipična mahalska priča.
Sredina kao što je poslijeratni Mostar ne oprašta razmišljanje vlastitim vijugama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Prema Feđinim riječima izgleda da bi mogao Zeljković sutra u prvu postavu 
Ti si naša ljubav jedina!
Samo da nije kao štoper 
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ako ima neka dobra dusa da mi dobaci link za utakmicu, bio bih mu iznimno zahvalan
Morao sam vani, a Arena Cloud ne radi van BiH i Srbije izgleda
Morao sam vani, a Arena Cloud ne radi van BiH i Srbije izgleda
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
On ima neki problem prikrivanja iza drugih igrača, nevjerovatno je da svaki put kada treba da priđe da poveže redove i da pas, izgubi se. Čovječe kompas da mu daš ne bi se snašao. Pa ja sad potpisujem da nijedna ekipa kad radi analizu njega ne uzima za ozbiljno, znam jednu sigurno koja je preskočila i to je urnebesna scena..
Ti si naša ljubav jedina!
- OldFashioned
- Kontakt:
Je li moguće da još nemamo stopera.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Arena Could je cisto smece za sada, moja preporuka ti je da instaliras Kodi na mobitel ili tv ako imas smart, mozes i preko eon boxa. Imas preko 10 000 programa medju kojima su arene bh, srb, hrv itd, ostale sportske da ne nabrajam
Forzza Velez
-
Mostarac1974
- Kontakt: