Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa znaci da se u republici sportskoj zabranjuju srpsko rekreativne aktivnosti.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:40Jel netko zna
Sta znaci gosp.Seranicu zabrana sportsko-rekreativnih aktivnosti u RS
Zabrana amatetskih sportkih manifestacija.Putalj je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:44Pa znaci da se u republici sportskoj zabranjuju srpsko rekreativne aktivnosti.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:40Jel netko zna
Sta znaci gosp.Seranicu zabrana sportsko-rekreativnih aktivnosti u RS
- svrakino1921
- Kontakt:
Na 7 dana su ovdje pritvorili teretane i ostale objekte.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
SARAJEVO SAMPION zelji kita
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nije što je željovac, poznajem mnogo željovaca i nisu seljaci. On je stvarno seljak žešći.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:22To je zato sto je Zeljovac
Pa ga mrzis
Al je za pohvale
Ako nista drugo
100 000 maraka iz svog dzepa za vakcine
Da i sirotinja sto prije dobije vakcinu
- feniksptica
- Kontakt:
Ne treba se pravit budala pa ne priznat da se zbog Borca prekinulo. Sto se mene tice budite svake godine drugivlakanje je napisao/la: ↑04 mar 2021, 15:42Ma pusti tu suplju...feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 14:48Znaci ipak se za Velez navija sutra. Za dobrobit lige.
Kakva dobrobit lige, uvijek kontra Borca!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
SirotiLJo i bogu si teska
Treba poslati zahtjev za prekid lige, prosle godine je bilo5 do 10 slucajeva dnevno pa se liga prekinula. Danas samo u Sarajevu ima 484, mi tabelarno ne mozemo napredovati samo mozemo nazadovati tako da bi prekid lige bio idealan.
Prvo provjeriti sve uplatnice, rokove i ako smo ispoštovali, prvi tražiti prekid lige, uputiti inicjativu prvi među klubovima.
Veća je šansa da nas stignu ovi klubovi, nego da mi stignemo Sarajevo, tako da prekidaj.
u Evropu da zakoračiš je samo 400 milja, to nikad od prava i sponzora nećeš dobiti, hvataš vrijeme za Ikića i ostale eventualno koje dobijaš, a prihoda od publike svkako nisi imao i nemaš ih ni sad a organizacija utakmica u KS je preskupa, od najave, policije, službi, struje i ostalih obaveza.
Znači u manji minus idemo ako ne igramo nego ako igramo, tako da, enigma je to još. Imali bi vremena da se složimo malo, ovako računi i obaveze idu a prihoda nemaš.
Ovo trolaju, odbili bi oni ucesce u evropskim takmicenjima i prepustili Krupi koja ih je mlatnula oba puta ove sezone. Tako su pricali nedavno.Putalj je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:49SirotiLJo i bogu si teska
Treba poslati zahtjev za prekid lige, prosle godine je bilo5 do 10 slucajeva dnevno pa se liga prekinula. Danas samo u Sarajevu ima 484, mi tabelarno ne mozemo napredovati samo mozemo nazadovati tako da bi prekid lige bio idealan.Prvo provjeriti sve uplatnice, rokove i ako smo ispoštovali, prvi tražiti prekid lige, uputiti inicjativu prvi među klubovima.
Veća je šansa da nas stignu ovi klubovi, nego da mi stignemo Sarajevo, tako da prekidaj.
u Evropu da zakoračiš je samo 400 milja, to nikad od prava i sponzora nećeš dobiti, hvataš vrijeme za Ikića i ostale eventualno koje dobijaš, a prihoda od publike svkako nisi imao i nemaš ih ni sad a organizacija utakmica u KS je preskupa, od najave, policije, službi, struje i ostalih obaveza.
Znači u manji minus idemo ako ne igramo nego ako igramo, tako da, enigma je to još. Imali bi vremena da se složimo malo, ovako računi i obaveze idu a prihoda nemaš.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E cuj da se prekine...
Pa kako strumfove nije sramota da budu korona doprvaci,kad im za vrat pusu i Velež i Široki i Zrinja...
Sramota...

Pa kako strumfove nije sramota da budu korona doprvaci,kad im za vrat pusu i Velež i Široki i Zrinja...
Sramota...

Niko sretniji od konjičkih kineza ne bi bio.
Ali nema prekida Corona vicešampioni, u igri je još 36 bodova, realno je da ih Krupa i Olimpic prestignu!
Ali nema prekida Corona vicešampioni, u igri je još 36 bodova, realno je da ih Krupa i Olimpic prestignu!
Sad ce oni ove sto pisu odstraniti sa teme. Ipak je to radnicka klasa. Filozofija ovo onoMiljacka je napisao/la: ↑04 mar 2021, 19:02Ovo trolaju, odbili bi oni ucesce u evropskim takmicenjima i prepustili Krupi koja ih je mlatnula oba puta ove sezone. Tako su pricali nedavno.Putalj je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:49SirotiLJo i bogu si teska
Treba poslati zahtjev za prekid lige, prosle godine je bilo5 do 10 slucajeva dnevno pa se liga prekinula. Danas samo u Sarajevu ima 484, mi tabelarno ne mozemo napredovati samo mozemo nazadovati tako da bi prekid lige bio idealan.Prvo provjeriti sve uplatnice, rokove i ako smo ispoštovali, prvi tražiti prekid lige, uputiti inicjativu prvi među klubovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.