Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Vranjes kad je otjeran je bio i minus za repku i oslabilo nas je to. Sad vec i on je opao i nije to to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koliko će sada biti igrača Borca na spisku, možda vrati i Stojana Vranješa. Prava avantura tek slijedi 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa šta ako je tetovirao? Negator države i genocida nam je predsjednik pa to nikome izgleda ne smeta. Vranješ je ako ništa uvijek davao zadnji atom snage za sveti dres i bio najpožrtvovaniji igrač.
Gospodin Petev bi pozivanjem njega samo dokazao da je savez napravio dobar izbor jer bismo dobili selektora koji ne podliježe pritisku raznoraznih navijačkih grupa.
Gospodin Petev bi pozivanjem njega samo dokazao da je savez napravio dobar izbor jer bismo dobili selektora koji ne podliježe pritisku raznoraznih navijačkih grupa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
to forsiraj u svojoj mahalicoelho41 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 19:48Rat je bio prije 25 godina, moramo se odmaknuti od tog razmišljanja, moramo forsirat suživot.
NEMA NAZAD
Da znaš da ja podjednako poštujem i Bošnjaka i Srbina i Hrvata i u mom domu svi su dobrodošli na kavu
- feniksptica
- Kontakt:
**** te mahala, da odes vani trazio bi kakvog srbina i hrvata da dušu malo odmoris.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ognjen Vranješ također dijeli tvoje mišljenje.coelho41 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 19:48Rat je bio prije 25 godina, moramo se odmaknuti od tog razmišljanja, moramo forsirat suživot.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nek nam Kelme neki detaljčić 4s na rukavima odradj, bilo bi extra.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Stvarno smo država za ismijavati svakodnevno. Pa rasformirajte nas, lakše će mi biti nego ova ponižavanja trpiti.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Termin baustelci je dovoljan da pokazes ko si i sta si. Ne zamjeram ti ako si neki Jovo iz Teslica ili Damir iz Tuzle sto misli da je nacionalnost Bosanac i Hercegovac.KSG je napisao/la: ↑04 mar 2021, 19:46Ljudi grijese. Baustelci su prvi poceli, momak se samo branio.
Jos je guzio JK, ljudska velicina.
Pozovi ga Peteve, svakako si od starta u banani.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
To je pravi mindset, svi smo mi braca. Ogi sigurno nije bio upoznat sa historjiom dovoljno, greske se desavaju.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ma ovo su neispunjeni domaci klosari sto nemaju dinara u dzepu, takvi najvise i podjebavaju dijasporu. Jedna iz iskustva 

Brate...samo Bosna i Hercegovina za sva tri konstitutivna naroda podjednako i ništa drugo

Sve tri strane su pravile greške u tom nesretnom ratu
Ma gdje bi nam bio kraj da nije bilo tog nesretnog rata, bravar nas vodio i svi sretni bili. U bivsoj Jugi bi sigurno Ognjen i Edin mogli igrati zajedno, a nama je to problem.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kamo sreće da je Juga ostala. Sad bi imali bar dva naslova prvaka Svijeta.KSG je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:03Ma gdje bi nam bio kraj da nije bilo tog nesretnog rata, bravar nas vodio i svi sretni bili. U bivsoj Jugi bi sigurno Ognjen i Edin mogli igrati zajedno, a nama je to problem.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Samo mi ovo potenciramo Bosna s tri naroda, multietnicna sranja, odes u Bratunac skidaj tespih iz auta. 

Tespih je bespotrebna provokacija.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije tacno, sa grbom FKS i grbom BiH jedino mi u Tuzli auto ostetili namjerno zbog toga ( Doboj, Banja Luka, Celinac, Vlasenica, Petrovo Selo niko nista)
A Petev prije Vranjesa ima 101 problem..ne znam ni sto se potencira to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: KrajinaKing i 19 gostiju.