Malonogometna reprezentacija BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Malonogometna reprezentacija BiH
I to preživjeli 2 najteža gostovanja.
Bravo golmane, bravo momci

Odlična pobjeda danas kada znamo da smo dosta lošije odigrali od onoga što možemo. Ogromna tri boda za nas. Svaka čast momcima.

Pa i ovdje si doktor...legenda reala je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:39Bravoo Srđanee majstoree
samo ne vracati Radmilovica u igru
Veliki uspjeh. Gledao sam drugo poluvrijeme, bili smo nervozni. Razumljivo ipak smo pred prvim velikim takmicenjem.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Svaki vikend uzivo gledam ovaj futsalFederer17 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:47Pa i ovdje si doktor...legenda reala je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:39Bravoo Srđanee majstoree
samo ne vracati Radmilovica u igru![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al moras imati konjske zivce i ovo pratiti 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jednostavno vidjelo se da Ivanković zbog povrede danas igra lošu utakmicu, ali eto na kraju ga Bog nagradi sa golom za pobjedu. Svaka mu čast što je odlučio da danas igra. Majstor je nema šta.
- ASD
- Kontakt:
Prijavio sam ovaj post kriznom štabu.legenda reala je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:50Svaki vikend uzivo gledam ovaj futsalFederer17 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:47Pa i ovdje si doktor...legenda reala je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:39Bravoo Srđanee majstoree
samo ne vracati Radmilovica u igru![]()
![]()
- ASD
- Kontakt:
Opet ponavljam za one koji nisu upućeni.
Repka je poprilično mlada.
Ivanković 94, Bošković 93, Aladžić 94, Jelić 94, čak i golman Milanović se može koristiti dosta dugo.
Niko od njih nije u svojim najboljim godinama.
Najbolji igrači Svijeta imaju oko 35 godina.
Ivanković 94, Bošković 93, Aladžić 94, Jelić 94, čak i golman Milanović se može koristiti dosta dugo.
Za nadati se da ce GFC napraviti trecu kvalitetnu ekipu u ligi. Time bi kvalitet lige, kao i same reprezentacije skocio za jos jedan nivo.ASD je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:54Opet ponavljam za one koji nisu upućeni.
- feniksptica
- Kontakt:
Jedna pobjeda nam treba za plasman u naredne 3 utakmice ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma i ja sam ovo prije poprilicno pratio, ali vec par godina nisam u toku i bukvalno gotovo da nikog ne znam.
Drago mi je da se budimo u svim sportovima.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma borba, kroz svlacionice se provlacim kroz igračeASD je napisao/la: Prijavio sam ovaj post kriznom štabu.![]()
Ima neki u Konjicu ovaj vikend, ubio lik ne znam koji je nivo i kolko ima godina al slican ovako građom Srđanu i strasan sut ima ko i on
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bosna i Hercegovina će u srijedu biti domaćin Rumuniji te će osvajanjem boda dva kola prije kraja obezbijediti plasman na Euro.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:59Jedna pobjeda nam treba za plasman u naredne 3 utakmice ?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
jedna pobjeda nas 99,99% vodi na EURO.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:59Jedna pobjeda nam treba za plasman u naredne 3 utakmice ?
auhh velika pobjeda.
savio nezgodan i u odbrani na prednjem, ne samo u napadu.
radmilović troši sve više lopti.
energija i borbenost su nas izvadile, svaka čast momcima.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- badblueboylivno
- Kontakt:
mislim da ovo trenutno nije tačno, ima još puno utakmica u drugim grupama da se odigra.Ethel je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:04Bosna i Hercegovina će u srijedu biti domaćin Rumuniji te će osvajanjem boda dva kola prije kraja obezbijediti plasman na Euro.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:59Jedna pobjeda nam treba za plasman u naredne 3 utakmice ?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Niko da pohvali komentatora, momak je u zadnjem trenutku uskočio i odradio vrhunski posao

Kako ? Zar ti nisi tvrdio da su to sve tatini sinovi i da si ti bolji igrac od njih, i da si ih driblao na turnirima ?
Da ti prevedem:
Kako su strasan tea ? Zar nije hariZa govoriti da su oni sve babova sinevi i da je bolja od njihA i da ih je driblati na turnaments ?
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 18 gostiju.