Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da bas to. Ono kad te Arapi zadrze u klubu unatoc kriznom razdoblju, a imaju love ko blata onda znas o cemu se radi. Boljeg trenera niti ne mogu imati posto je Pep plafon. Samo jako naprijed i da se u Europi napravi rezultat.
Po meni Celzi i United ce biti u top4. Tuchel je sredio ovaj Celzi dovoljno da se uleti u top 4 ove sezone. United ima dovoljno kvalitete igracki da isto odradi.
Prvi put u historiji kluba pet uzastopnih poraza kući. 12 utakmica bez gola u prvom poluvremenu u nizu. Nađi negativni rekord, srušen je ili će biti srušen ove sezone. Ovakav raspad nije viđen od potpunog kolapsa njemačke vojske na istočnom frontu.wadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:22Ali ovo bas lose izgleda za Kloppa.
Uz sve povrede i sve sto ih je snaslo ovo je preocajno i zalaganje i igra.
85 minuta bez suta na gol na nekadasnjoj "tvrdjavi".
Moglo je biti i vise za Celzi da Werner nije negdje "ograjso".
Sredina pojedena nigdje presinga bukvalno su se dodavali oko njih.
Sta bi od onih mentalnih divova dodjose na mentalne patuljke.
Top 4 upitan mada ako se Rodgers pita uletit ce na njegov racun.
Ma dobro po nekoj logici bi i trebalo biti tako,ali vidis da je cudna sezona niko ne moze d aswe sastavi,gledaj npr Totenhemu odlican raspored,par pobjeda i eto ih gore ,haj mu ga znaj visewadethegreat je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:33Po meni Celzi i United ce biti u top4. Tuchel je sredio ovaj Celzi dovoljno da se uleti u top 4 ove sezone. United ima dovoljno kvalitete igracki da isto odradi.
To ostavlja jedno mjesto a trenutno je Lester u top 4.
Od ekipa West ham, Everton, Villa, Liverpool i Lester ne znam kome da dam najvise sanse.
Ove prve tri su historisjki neozbiljene Liverpool je uzasan a Lester je u padu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.