FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ono kad se nemaš čime pohvaliti protiv Bayerna pa stavljaš slike drugih klubova sa Camp Nou-a, stvarno postavljate nove levele na forumima. Salkane crveni đavole namazani.
Ma ne, nego ciljam u srce ne bi li se okanili cackanja po tudjim avlijama.
To je neprimjereno
Džeri Drejk
Ignorirajte ove jajare.
Pogledaj Barcinu all-time statistiku protiv Bayerna.
Seoske dandare došle da malo zaviruju preko ograde u tuđu avliju 

Postavljaju likovi slike protiv Manchestera
Kakve smo im komplekse nabili, smislit nas ne mogu.

Nego jel ide kikiriki kup za Farsu ove sezone, prosle godine se skupila prasina u ormaricu, mozda sad makar taj cemerni kup kralja donesu.
Kakvo radovanje nakon gola Piquea ne vjerujem

Nisu to kompleksi, nego očigledno nisi razumio poentu tog postaGoretzka je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:39Postavljaju likovi slike protiv Manchestera
Kakve smo im komplekse nabili, smislit nas ne mogu.![]()
Nego jel ide kikiriki kup za Farsu ove sezone, prosle godine se skupila prasina u ormaricu, mozda sad makar taj cemerni kup kralja donesu.
Kakvo radovanje nakon gola Piquea ne vjerujemNaravno sudija daje crveni igracu Seville da rijesi tekmu na vrijeme. Valjda prodje Bilbao Levantea, oni kao i mi znaju kako se qara katalonska ravica.
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zašto moderacija dozvoljava glavnom bilmezu foruma Goretzki da svojom pojavom usmrdi ovu finu temu 

Moderacije da ima ne bi dozvolili tebi da u svakom postu vrijedjas.

Al to sto vrijedjas pokazuje da sam upravu u izjavama jer iznosim cinjenice a ne gluposti neke kao pojedinci.

Moderacija, zašto se dozvoljavaju provokacije i uvrede doticnog na ovoj inace normalnoj temiGoretzka je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:05Moderacije da ima ne bi dozvolili tebi da u svakom postu vrijedjas.![]()
Al to sto vrijedjas pokazuje da sam upravu u izjavama jer iznosim cinjenice a ne gluposti neke kao pojedinci.samim tim tebe iznerviram i nalozim ko malo retardirano dijete da pocne vrijedjat i patetisat
![]()

Bilbao znači. Ljudi imaju priliku da osvoje 3 trofeja u par mjeseci
Zanimljivo ja dobijam ban za smijesne stvari, napisem obicnu recenicu gdje nikog ne vrijedjam i 7 dana. Ovi kontaminiraju temu mjesecima i ni opomene.
27.10.2020
Uzima Bilbao lagano. Znaju kako igrati sa Barcelonom.
Inaki ce opet biti covjek odluke.
Inaki ce opet biti covjek odluke.
Govorim opcenito. Od 300 zadnjih postova, 150 ti je na ovom pdfu. Nemam nista protiv, samo neka onda omoguce i nama da pisemo na pdfu drugih klubova.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.