FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 05 mar 2021, 01:47

Jedan je Spaho <3
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 mar 2021, 01:57

Velid "konstalacija snaga" Spaho
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 05 mar 2021, 02:08

Aduka87 je napisao/la:
05 mar 2021, 01:47

Jedan je Spaho <3
Prenosio utakmice 2015 i 2019 kad je osvojena titula.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Putalj
Kontakt:

Post Postao/la Putalj » 05 mar 2021, 02:09

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 mar 2021, 02:24

tm01hzne je napisao/la:
05 mar 2021, 01:01
NisamInSajder je napisao/la:
05 mar 2021, 00:45
Realno, za BH. nogomet je bilo najbolje da Sportklub uzme prenose.
:rol: :urnebes: :urnebes:

Dalje ne mogu ni čitati :rol:

Ko je nezadovoljan, treba ga vratiti u period prije nekih 10 godina pa da svako kolo gleda jednu tekmu na BHT1 i svako peto po jednu na MojaTV :mrgreen:
Vecinu tekmi, pogotovo gostujucih, sam "napadao" preko BHR1 😁😁😁

P.s. doduse starom bi drago to, kaze i ja sam ti sine tako u mladosti. :mrgreen:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 07:15

feniksptica je napisao/la:
04 mar 2021, 22:12
bordobijeli je napisao/la:
04 mar 2021, 22:10
04 mar 2021, 22:00
Ne moze bit dobra atomsfera ako kapiten odigra utakmicu ko q i sjebe i Handze promasi par zicera..
Pa vidiš da moze imamo +9 i bez poraza godinu.
Bez poraza si a opet imas isto bodova ko prije 2 godine..eto koliko je to bez poraza ''krucijalno''
Ma ja ba, druge ekipe svi igraju isto svake sezone, neka ba polako s tim intelektom i djeljenjem vidis da si ga potrosio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 07:19

f0rest1946 je napisao/la:
04 mar 2021, 23:13
SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 mar 2021, 21:31
f0rest1946 je napisao/la:
03 mar 2021, 15:05

Lol to je samo tvoje mišljenje.
Krste je prebitan za nas klub, za svlačionicu itd.
Malo postovanja za naseg kapitena, ostat ce on jos dugo u nasem klubu i to zaslužuje .
Za svlačionicu zaposliti nekog animatora, komičara, dramskog konceptualnog umjetnika. Te osobine koje nabrajate i stavljate u korist Velkoskog, njih može imati i neko ko nije fudbaler.
Mah ja gledam vece klubove da takve igrace drze uz sebe i uvjek su im prebitni.
A vas takve pitare sram i stid da bude , to je nas kapiten a pljuje se samo tako a momak zivi za ovaj klub.
Imate svoja misljenja pisite pljujte bmk al znajte da ce ostati jako dugo jer nas Klub voli i cijeni takve igrace kao i mnogi nasi navijaci.
Sve znam zna nekad odigrati lose itd ali pretjerujete :kralj:
Ni Brown nije najbolji fudbaler Celtica, ali je tu godinama i zivi za taj klub i bori se, ima autoritet

Ali ne razumiju to ovi novokomponovani fifa navijaci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 mar 2021, 07:39

Oremuš se bori za klub, čovjek dobio potres mozga a opet bi mogo igrati slijedeću tekmu. Tu su negdje sa godinama. "Kapiten" jedan od najgorih igrača u derbiju bio, zato su Pidru ubili na lijevoj strani. Vuko se po terenu. Propustio priliku za vodstvo i umalo nas košto boda u zadnjim minutama. Šatro iskusan igrač. Al u khurcu. Igra ko da je na terminu. Maše rukicama, fol se nervira.
Zašto se njemu podilazi i misli da je to onaj isti igrač koji je tek došo kod nas. On je dao od sebe i vakat je da ide svojim putem. Tako se radi u normalnim klubovima. Samo se gleda korist sopstvena. Davno bi on negdje drugo dobio nogu sa ovakvim stavom.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 07:54

Stroj1946 je napisao/la:
05 mar 2021, 07:39
Oremuš se bori za klub, čovjek dobio potres mozga a opet bi mogo igrati slijedeću tekmu. Tu su negdje sa godinama. "Kapiten" jedan od najgorih igrača u derbiju bio, zato su Pidru ubili na lijevoj strani. Vuko se po terenu. Propustio priliku za vodstvo i umalo nas košto boda u zadnjim minutama. Šatro iskusan igrač. Al u khurcu. Igra ko da je na terminu. Maše rukicama, fol se nervira.
Zašto se njemu podilazi i misli da je to onaj isti igrač koji je tek došo kod nas. On je dao od sebe i vakat je da ide svojim putem. Tako se radi u normalnim klubovima. Samo se gleda korist sopstvena. Davno bi on negdje drugo dobio nogu sa ovakvim stavom.
Isti taj Oremus nije nista uradio na derbiju, i onaj duel je on zapoceo i lose zavrsio po njega....on jeste borben i ima kondicije za dvojicu ali nije se vidio na derbiju, eh sad tu dolazi ona ne sudi se po jednoj tekmi i on je iskusan igrac i veteran koji je odlican za nas medjutim i tu je rijec o proslosti...

Ne mozete toliko biti slijepi da ne vidite ucinak Velkoskog na terenu od suta na gol do razigravanja i spustanja u centar jer vezni red nije mogao donijeti loptu do 16erca, njemu je odbranjen sut koji je napravio i nasao se u prilici na pravom mjestu...prosao je po krilu dosta puta i trazio je Mesanovica loptama...

Nikad necu shvatiti mrznju ali cistu mrznju prema vlastitim igracima i onda izmisljanje gluposti i prica...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 mar 2021, 08:08

Poredit defanzivca i ofanzivca, kapitena, bravo, čestitam :thumbup:
Čuj razigrava, šta li si ti gledo a mi ostali prošlu tekmu... Pregledaj tekmu opet svega ti eto...
Samo se nadam da će Uprava i Hadžija skontati da nama treba više igračia tipa Oremuš i Miličević, a manje animatora, komičara i klovnova, pa i i onih koji vole Sarajevo više od života.
Davno smo mi njega prerasli, nek se Hadžiji zahvali što je osto ovako dugo.
Ista je priča sa i Hebibovićem, Džafićem, Hodžićem i Handžićem.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 mar 2021, 08:11

Denchi ovde se neradi o mrznji vecina bar ne.

Al krste je vec kod husrefa poceo da gubi mjesto u prvih 11 i kad je Vinko dosao on ga je skroz tako reci izbacio iz prvih 11..

Krste nije odigra kvalitetnu utakmicu od slobode kad je dao go, imo je par ok utakmica krupa prvo kolo, al stvarno krstine igre u zadnjih 35 utakmica su na nivou dusana u najbolju ruku harisa

Mozda tip pomaze mladima mozda dize ekipu nekim svoim salama savjetima to treba neki da radi al krste je stranac nije jeftin i on se pozicionirao kroz medije na taj fazon voli klub al hoce jos najmanje 3 godine da bude pod ugovorom kao igrac ( jer kako on govori moze jos da igra al nebi imo nista pritiv da bude u FK SARAJEVU jos 3-4 godine igro ne igro nije bitno pa ce se onda penzionisat..

Ljudi i zene u klubu bi bili najveci idioti ako na to padnu..Ja mu necu zamjerit ako posle nas predje u bilo koji klub u bh pa fak i u zelju ako ga oni zele..

Ahmet je u njegovim godinama dosao kod nass i odma igrao bolje nego krste u najboljim danima

Ako hoce da bude pomocni trener to je nesto drugo

Takodje mislim isto za Ahetovica da se treba i sanjim razic kad ozdravi koji ce imat 36 1/3 godina dok ozdravi a 36 1/2 dok pocne igrat

Kao i sa Harisom koji ko i krste nema vise taj X faktor da bude tu

Krste
Ahmet
Handzic

Njihove plate su tolike da mozemo placat MESANOVICA I suareza za pare koje dajemo njima radi proslisti odnosno zasluga iz prislisti za koje su fino placeni bili

Mene klub titule i Akademija interesuje i za te 3 stvari spreman sam se odrec bilo kojeg uposlenika igraca vlasnika

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 mar 2021, 08:40

Pa te sezone protivnici su bili u puno boljem "stanju"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 05 mar 2021, 08:54

Stroj1946 je napisao/la:
Ko mu podilazi, Vinko ili uprava? Koga da tacno krivimo?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2021, 09:06

Opa imamo novu metu, s SD celave ublehe preslo se na kapiten animatora . Opleti

HordasDolacMalta
Kontakt:

Post Postao/la HordasDolacMalta » 05 mar 2021, 09:11

Velkovski najgori i najneucinkovitiji nas igrac
Neulazi u duel, netrci zalaganje nula
Sa sporim Susicem koji je fantastican fudbaler ekipa moze jednog istrpiti ali kapitena ni pod razno...
Moze Krste zadnjih 20 min al protiv Krupe,Radnika...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 mar 2021, 09:13

Nema ljudi vise ljubavi u fudbalu. Pa nismo kantonalna ekipa da nam igraci igraju iz ljubavi, sto su dobri ljudi sto ih drugi vole.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 09:17

srecom Vinko se pita, koji je ne tako davno i sam bio ziheras, ubleha i morao napustiti klub od vecinom istih....tj. seri,seri moj golube bjeli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 09:19

05 mar 2021, 09:13
Nema ljudi vise ljubavi u fudbalu. Pa nismo kantonalna ekipa da nam igraci igraju iz ljubavi, sto su dobri ljudi sto ih drugi vole.
ima druze, i Scott Brown Celtica je u ekipi iako nije ni u top 10 najboljih igraca, bio je i Gerrard dugo nakon prajma u Liverpoolu, itd. ima nego ovaj narod je mahala koja misli da je Klopp a u stvari nije ni Dzemica Berberovic po znanju kako se drzi ekipa i svlacionica...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 mar 2021, 09:19

Stroj1946 je napisao/la:
Pisalo se uoči derbija ovdje na forumu, da ce Velkoski biti potpuno beskoristan na lijevom krilu i tako je i bilo.Samo se nadam da ce ga Vinko protiv Zrinjskog konačno ostaviti na klupi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 mar 2021, 09:22

Velkoski je odigrao fino u drugom dijelu. Što kaže Denchi, spuštao se i povezivao redove. Niko nije bio za neku posebnu pohvalu, osim standardno odličnog Đokanovića, tako da ništa Krste nije bio lošiji od ostatka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, rimljanin90, ŠTA_JE i 26 gostiju.