Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Machak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Machak » 05 mar 2021, 09:47

Ocekujem barem jedan penal za Borac danas u Mostaru !
Mjau !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 mar 2021, 09:55

"Feđa Dudić, osvjedočeni borčemrzac" :rol: :rol:

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 05 mar 2021, 10:25

Razbijte ih danas :bih:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 05 mar 2021, 10:34

Hvatat ce goluba, uhvatit ce "labuda" :bih:

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 05 mar 2021, 10:35

Sta ce jadni, uvijek ugrozeni...
Forzza Velez

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 05 mar 2021, 10:44

Vjerovatno ce Borac dole na bunker igrat pitanje je koliko Velez to moze probiti a ujedno se cuvati kontri iz kojih borac daje vecinu golova

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 05 mar 2021, 10:53

Ko je autor ovog clanka i jel psihicki obolio? Koda u rat idu sunce ti poljubim

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 05 mar 2021, 10:55

Sta kazu gradjanski rat. :mrgreen:

Zgazite ih!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2021, 10:58

tutankamon1905 je napisao/la:
05 mar 2021, 10:53
Ko je autor ovog clanka i jel psihicki obolio? Koda u rat idu sunce ti poljubim
Ma samo je srbin, to je dovoljno.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 05 mar 2021, 11:01

Risto Djogo vaskrsnuo :tokralju:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 mar 2021, 11:03

killafrommanilla je napisao/la:
05 mar 2021, 08:43
U "Vrapčićima" uhvatiti goluba na grani!

slika

Svjesni su u Borcu, da idu u neprijateljsku sredinu, u najmanju ruku može se tako napisati, jer istorija duela u selu pokraj Mostara zvanim Vrapčići sve je samo ne profesionalna, i ona koja dolikuje klubovima renomea Borca, i Veleža, ali onoga prije građanskog rata u BiH.

Sada je ovo bitka za Evropu, borčevu petu od kada se igra Premijer liga BiH, ili Veležovu prvu, što i donekle govori ko je ko u našim okvirima, iako u selu zvanima Vrapčići drugačije misle, pogotovo Feđa Dudić, osvjedočeni borčemrzac, koji je sa nekoliko skandaloznih izjava trajno naštetio odnose dva kluba, koji iskreno i nisu nikada bili na visokom nivou, jer ratovali su Borac i Velež kada su igrali još Bajevića, Marić, Vladić sa jedne, a Abid i Hune sa druge strane. O izjavama Muhameda Mujića bolje i ne pričati, neka bude legenda, ali samo u jednom dijelu Mostara, u onom drugom nije, a u Banjaluci ionako to nikada nije bio.

Eto, u takvom ozračju čeka se duel u selu Vrapčići pored Mostara koji je na programu sutra (petak) u 18 časova.

U Borcu su svjesni svega, i prebacuju sve na sportsku stranu, iako i samo znaju da im neće biti lako.

Banjalučani su na put otišli bez Jovanovića, Lukića, Milojevića i Ćorića. Pod velikim znakom pitanja su Meleg i Brtan.

– Mislim da u posljednjih nekoliko godina utakmice Borca i Veleža postaju istinski derbiji. Nismo imali uspjeha u utakmicama u Mostaru, ali mislim da uz jedno zajedništvo i čvrstu utakmicu možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Znamo da Velež igra dominantno kući, da su veoma agresivni, ali mislim da smo u ovom momentu spremni da odgovorimo na sve izazove koji su ispred nas i da uz što manje grešaka pokušamo da se u Banjaluku vratimo sa bodovima – poručio je kapiten Borca Stojan Vranješ.

Trener Marko Maksimović pohvalno je govorio o rivalu.

– Imaju kontinuitet u posljednjih par godina, što u stručnom kadru, što u rukovođenju klubom. Ne mijenaju puno ekipu, duže su na okupu, u posljednje dvije godine mijenjaju samo napadače, sve ostalo je isto. Imaju dobre pojedince u vidu Radovca, Zvonića, imaju dobre bekove, odlične krilne napadače Brandaa, Cvijanovića, Anđušića… ali isto tako i dobrog trenera Feđu Dudića. Biće teška, ali nadam se i neizvjesna utakmica, ali i sa srećnim krajem za nas – istakao je Maksimović.

Možda prvi put poručujemo, da ekspedicija Borca u petak naveče živa i zdrava krene kući, jer to je važnije od bodova. A, sve ostalo neka bude na čast Veležu iz sela pokraj Mostara zvanih Vrapčići…

https:// pravda bl . com/u-vrapcicima-uhvatiti-goluba-na-grani

Hahahahahhahhhahahah kakav kompleks i kakva bolest, cuj borcemrzac :tokralju: :rol:

evo javno obecavam schlageru, vlakanje, riziko i ostalim da cete se zivi i zdravi vratit, puske necemo nosit :urnebes:
Yebo vam građanski rat majke chetnichko-fašističke i dabogda vam djeca u rikverc hodala!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 mar 2021, 11:09

Meni je od svih utakmica u PL, nešto najzanimljivije gledat duele Veleža i Borca. Nekakav poseban naboj bude :D

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 05 mar 2021, 11:14

SRNA iz vremena Riste Djoge, mada tamo i sad su svi skoro na istom nivou, osim onog BNa.

Prvo bit ce dobra tekma, drugo igraci su operisani od ovakvih gluposti, trece nema Jagodica, cetvrto jedino sto je ostao je rep zbog sudjenja u BL, ono je stvarno bio kriminal, i ne moze bas se to zaboravit, sigurno ce domacini biti zeljni revansa.

Ja licno zelim Velezu pobjedu. I sad se sjecam onog sudjenja. No hard feelings prema forumasima iz BL, ovo je samo sportski, ako Velez pobijedi, nekako ce mi to biti kao pravda za ono lani.

Van sporta, ne mogu zaboraviti niti da je Dudic jedini reagovao na onu famoznu playlistu prije meca te u poluvremenu Borac vs Sarajevo, za koju znam da su se u i BL postidjeli (obicni ljudi).
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 05 mar 2021, 11:17

Steven11 je napisao/la:
05 mar 2021, 11:14
SRNA iz vremena Riste Djoge, mada tamo i sad su svi skoro na istom nivou, osim onog BNa.

Prvo bit ce dobra tekma, drugo igraci su operisani od ovakvih gluposti, trece nema Jagodica, cetvrto jedino sto je ostao je rep zbog sudjenja u BL, ono je stvarno bio kriminal, i ne moze bas se to zaboravit, sigurno ce domacini biti zeljni revansa.

Ja licno zelim Velezu pobjedu. I sad se sjecam onog sudjenja. No hard feelings prema forumasima iz BL, ovo je samo sportski, ako Velez pobijedi, nekako ce mi to biti kao pravda za ono lani.

Van sporta, ne mogu zaboraviti niti da je Dudic jedini reagovao na onu famoznu playlistu prije meca te u poluvremenu Borac vs Sarajevo, za koju znam da su se u i BL postidjeli (obicni ljudi).
Njima je skandalozna izjava zato sto je Dudic rekao da onakvim pjesmama nije mjesto na stadionu :urnebes:
Forzza Velez

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 05 mar 2021, 11:21

Steven11 je napisao/la:
05 mar 2021, 11:14

Ta Feđina izjava je i bila okidač za njihovo onakvo ponašanje u Banja Luci.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 05 mar 2021, 11:22

Prema nezvanicnim informacijama ispred stadiona Rođeni su pristigla 3 tenka, a uskoro se ocekuje helikopter vojske BiH da nadlijece Vrapcice tokom dana

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2021, 11:30

Mostarwolf1981 je napisao/la:
05 mar 2021, 11:22
Prema nezvanicnim informacijama ispred stadiona Rođeni su pristigla 3 tenka, a uskoro se ocekuje helikopter vojske BiH da nadlijece Vrapcice tokom dana
Red Tanky
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 05 mar 2021, 11:30

Prema jutrosnjim izvjestajima, noc u Mostaru je protekla relativno mirno.
Osim par sporadičnih pucnjeva u pravcu hotela gdje boravi expedicija Fk Borac, nije bilo značajnijih borbenih dejstava.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2021, 11:31

Idemo danas jako Velež, ko da je vrijeme VHS kaseta! :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 05 mar 2021, 11:35

Trener Feđa Dudić se za danasnju utakmicu odlucio za iducih 11 igraca :

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.