Potpiso, samo nece klub da objavi.
Bjelica odmah objavi cim neko dodje, a nasi sute samo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stranac
Šarmirat ce hadzija obojicu
Saban123 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 11:27Upravo to, većina raje koja je iole igrala fudbala, pa makar u pionirima, zna koliko je bitna hemija izmedju igrača i samo poznavanje,atmosfera.Sad da treba njih sve zadržati-ne treba, ali barem neko od njih kao određeni autoritet u svlačionici treba ostati.bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2021, 10:55Ljudi podcjenjuju atmosferu i odnose u svlacionici a to je mnogo bitan segment. Primjera milion gdje imas vrhunski tim a nemas hemije u timu i rezultati katastrofa. Mi posljednje 3-4 godine imamo sjajno raspoloženje i hemiju u timu a to se uglavnom veze za Ahmetovica, Hebibovica, Krste, Dupovac, Hare.
Ali sad vise ne sjediiiii nego igra i tu je kraj priceSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 10:44Zato mu je kapiten sjedio na klupi dok je imao Tatara. Zna Vinko gdje je kapitenu mjesto. Nije kapiten kriv što mora igrati, a ovo sve što se ispisalo o njemu je tačno.
Ja mislim da i Vinko i Emir to puno bolje znaju od forumasa, hendlanje jednog igrackog kadra i planiranje za nastupe u grupama gdje nam treba velika sirina ipak bih ostavio njima a ne laicima...bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2021, 10:26Ne radi se o ljubavi nego o tome da su Ahmet, Hebibovic, Krste, Dupovac sjajni ljudi i dobri za svlačionicu i prihvataju dobro mlade igrace i strance. A Bgm dobri su i igraci, tako da ne vidim nikakav problem u njima. Naravno dooci ce i do rastanka s njima to je normalan slijed događaja da dodju novi mladji igraci.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 10:06Sta to Krste treba da pravi probleme, pa on probleme da pravi u mladosti iz kaknja bi dobio otkaz..
Ja samo kazem da mu ne treba produzavat ugovor ni njemu ni ahmetu ni harisu
Jer za pare koje dajemo toj troici mozemo dovest igraca nivo Mesanovica i jednog mladjeg tipa suareza.. znaci igraca koi ce odma nakon 3 treninga bit u prvih 11 i mladjeg dobrog spica koji ce dobijat minute i koi ce stasat uz Mesanovica.. i kojeg u buducnosti mozes profitirat i kroz njegove igre a i njegovu prodaju
Mi Nemamo prostora za to da igracu dajemo ugovor radi toga sto je miran sto nepravi probleme treneru i sto je nekad dobar bio
Mi moramo jednostavno bit ucinkoviti do zadnjeg feninga da pokusamo napravit apsulutnu dominaciju sledecih 10 godina da budemo prvaci i da se nadamo da cemo 1-2 uslocit u grupu..
Svaki igrac bi tuzio klub da mu klub duguje bilo kakve pare preko 5 k km,
I svi smo vidjeli da od akademaca nade djece nasih ostarjeli igraca stranaca cim prva ponuda iz vana odma pakovanje kofera..
Vladen je davao interviu kako je bio psihicki pao kad ga SARAJEVO nije pustili u portugal
Suarez sa 17 godina plako majka mu dolazila svadjala se da ga pustimo
Komazec otiso dzaba sto smo ga volil
Pelak u zelju
Skoro nestao u vidu magle do francuske
Said dinamo
Tatar chepa dres tucese
Rahmanovic malo korektan
Dulja ves masina
Cimiorot fina lova
Gdje ljubav ovde
I zato su uzeli koliko scudetta tad?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:43I Totti je bio nevjerovatno važan za atmosferu u svlačionici Rome, pa je ulazio zadnjih 20 minuta.
A to je kao nama Velkoski na lijevom krilu od presudne važnosti da uzmemo ovosezonsku tituluDenchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:45I zato su uzeli koliko scudetta tad?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:43I Totti je bio nevjerovatno važan za atmosferu u svlačionici Rome, pa je ulazio zadnjih 20 minuta.
Da ti pomognem?
0
Neka ba, zna Vinko bolje , nema potrebe da zamaras svoj mali mozak ako mu ne bude trebo klupirat ce ga...Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:46A to je kao nama Velkoski na lijevom krilu od presudne važnosti da uzmemo ovosezonsku tituluDenchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:45I zato su uzeli koliko scudetta tad?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:43I Totti je bio nevjerovatno važan za atmosferu u svlačionici Rome, pa je ulazio zadnjih 20 minuta.
Da ti pomognem?
0![]()
Sto nije Krste igro dok je Tatar bio tu. Ako ga vec Vinko toliko cijeni i on toliko zna ??Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:45I zato su uzeli koliko scudetta tad?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:43I Totti je bio nevjerovatno važan za atmosferu u svlačionici Rome, pa je ulazio zadnjih 20 minuta.
Da ti pomognem?
0
Ovaj Denchi je nedavno provalio ovdje, kako Vinko treba gurati Velkoskog u prvih 11, jer mu trebaju minute da bi ga selektor poveo na Euro i time nama donio 200.000 eura.Dakle njemu je od interesa Sarajeva, važnije da Velkoski ode na Euro. Mene iskreno boli **** hoce li Velkoski putovati na Euro i hocemo li uzeti 200.000 eura, uspjeh kluba mi je na prvom mjestu u svakom slučaju.feniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:55Sto nije Krste igro dok je Tatar bio tu. Ako ga vec Vinko toliko cijeni i on toliko zna ??Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:45I zato su uzeli koliko scudetta tad?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:43I Totti je bio nevjerovatno važan za atmosferu u svlačionici Rome, pa je ulazio zadnjih 20 minuta.
Da ti pomognem?
0
E naosvajali su se i sa Tottijem, puna vitrina pehara.Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:46A to je kao nama Velkoski na lijevom krilu od presudne važnosti da uzmemo ovosezonsku tituluDenchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:45I zato su uzeli koliko scudetta tad?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:43I Totti je bio nevjerovatno važan za atmosferu u svlačionici Rome, pa je ulazio zadnjih 20 minuta.
Da ti pomognem?
0![]()
f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:05
Lol to je samo tvoje mišljenje.
Krste je prebitan za nas klub, za svlačionicu itd.
Malo postovanja za naseg kapitena, ostat ce on jos dugo u nasem klubu i to zaslužuje .
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bvsic, nedimmmm1337, riki46 i 39 gostiju.