Generalna diskusija Fantasy Premijer lige BiH
Re: Generalna diskusija Fantasy 20/21
Onda cemo provjeriti to
Ljudi jel zna neko šta je sa stoperom ŠB , Božo Musa ? Jel ozlijeđen ? Zašto ga nema u sastavu nikako ni na klupi već zadnje 2 utakmice ?

-
- Kontakt:
Čini se da je ozlijeđen, i ja sam imao velika očekivanja od njega, al jbg 

Pozdrav, posto iz prve postave imam igrača koji nije nastupio, zašto mi je uvršten igrač sa klupe sa -2 boda a ne onaj sa 6 bodova, ista pozicija je u pitanju?
ulazi onaj koji je prvi na redu, s' lijeva na desno sa izuzetkom golmana. nema veze koliko je bodova dobio, pozitivnih ili negativnih.
sa klupe ne ulazi onaj igrac koji je imao najvise bodova vec po redoslijedu.
izuzetak od toga da ulazi prvi sa lijeva na desno je jedino u slucaju da imas 3 odbrambena u ekipi i da ti jedan od tih odbrambenih nije igrao. onda ulazi prvi odbrambeni cak ako ti je "prva" zamjena vezni ili napadac.
isto vazi i ako imas situaciju sa veznim...
sa klupe ne ulazi onaj igrac koji je imao najvise bodova vec po redoslijedu.
izuzetak od toga da ulazi prvi sa lijeva na desno je jedino u slucaju da imas 3 odbrambena u ekipi i da ti jedan od tih odbrambenih nije igrao. onda ulazi prvi odbrambeni cak ako ti je "prva" zamjena vezni ili napadac.
isto vazi i ako imas situaciju sa veznim...
Kako osvajat bodove kad je pola tima povrijedjeno i onda napravis prinudnu zamjenu i fasujes -4 boda da bi i ta zamjena presjedila na klupi da se Vici ne bi zamjerilo
Ovaj Fantasy je ful tajm zanimacija pratit' sve povrede, suspenzije, stimaljke, talove ...

Ovaj Fantasy je ful tajm zanimacija pratit' sve povrede, suspenzije, stimaljke, talove ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Vala bas. A nema nikakvih informacija samo iz neba u rebra ne igra Filipovic, Bilbija, Hiros, Novakovic itd itdDaVinci je napisao/la: ↑21 mar 2021, 10:27Kako osvajat bodove kad je pola tima povrijedjeno i onda napravis prinudnu zamjenu i fasujes -4 boda da bi i ta zamjena presjedila na klupi da se Vici ne bi zamjerilo![]()
Ovaj Fantasy je ful tajm zanimacija pratit' sve povrede, suspenzije, stimaljke, talove ...![]()
U pravo to. Tek poslije citavog kola saznas za sve povrede, suspenzije, talove. Za Beganovica iz Slobode ne znam vec heftama gdje je. Mozda se momak okanio corava fudbalska posla a meni jos uvijek u timu ...Frane2020 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 10:48Vala bas. A nema nikakvih informacija samo iz neba u rebra ne igra Filipovic, Bilbija, Hiros, Novakovic itd itdDaVinci je napisao/la: ↑21 mar 2021, 10:27Kako osvajat bodove kad je pola tima povrijedjeno i onda napravis prinudnu zamjenu i fasujes -4 boda da bi i ta zamjena presjedila na klupi da se Vici ne bi zamjerilo![]()
Ovaj Fantasy je ful tajm zanimacija pratit' sve povrede, suspenzije, stimaljke, talove ...![]()

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Povreda bila. I iduce kolo ne igra, kartoni... Bas lose informisu raju..DaVinci je napisao/la: ↑21 mar 2021, 13:59U pravo to. Tek poslije citavog kola saznas za sve povrede, suspenzije, talove. Za Beganovica iz Slobode ne znam vec heftama gdje je. Mozda se momak okanio corava fudbalska posla a meni jos uvijek u timu ...Frane2020 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 10:48Vala bas. A nema nikakvih informacija samo iz neba u rebra ne igra Filipovic, Bilbija, Hiros, Novakovic itd itdDaVinci je napisao/la: ↑21 mar 2021, 10:27Kako osvajat bodove kad je pola tima povrijedjeno i onda napravis prinudnu zamjenu i fasujes -4 boda da bi i ta zamjena presjedila na klupi da se Vici ne bi zamjerilo![]()
![]()
Ikiću nije upisana asistencija.
Piši admine
Piši admine
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
-
- Kontakt:
Hoce li igrati Filipovic i Bilbija sledece kolo? Zna li se sta?
Valjda hoce kosti yebali. Ovaj prvi igrao i za vikend al 45 minuta...OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:56Hoce li igrati Filipovic i Bilbija sledece kolo? Zna li se sta?
-
- Kontakt:
Dugo je do sljedećeg kola, ali Bilbija bi se trebao opraviti, a Filipović je u lošoj formi, mislim da je nakon Slobode definitivno izgubio mjesto u prvih 11.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:56Hoce li igrati Filipovic i Bilbija sledece kolo? Zna li se sta?
Je l` zna neko šta je sa štoperom Borca, Đorđe Milojević ? Da li je ozlijeđen ili ?.
Nema ga u sastavu zadnje tri utakmice ?
Nema ga u sastavu zadnje tri utakmice ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ja ti ne mogu pomoci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.