A Svrakino selo 15.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 14:40Tako je
Pa i Kobilja glava je udaljena od Skenderije 5 minuta voznje autom
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vidi Zipa intelektualca i odgovora 

Jel se to danas kakva utakmica igra?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Odlicne vijesti! Popravio si mi dan.

U dilemi sam za danasnju tekmu, zbog dobrih odnosa sa velikom vecinom simpatizera i navijaca Veleza bih volio da bodovi ostanu u Vrapcicima, a s druge strane zbog kile, Baadera i PapiĆula bih volio da im Borac strpa pet komada.

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 05 mar 2021, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jel to i u Varešu smog?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U Varešu budem često.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:12U Varešu budem često.Nirton je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:11Jel to i u Varešu smog?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 14:36
Ljepota za razliku od Smogistana, iz kojeg ubrzo selim.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nemoj se glupirati. Ta trojica debila i pacenika uopce nisu razlog da ne navijamo velez. Nemoj sebi dopustiti da rdi 3 budaletine, uskacujes sebi zadovoljstvo.Miljacka je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:10Odlicne vijesti! Popravio si mi dan.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 14:36
U dilemi sam za danasnju tekmu, zbog dobrih odnosa sa velikom vecinom simpatizera i navijaca Veleza bih volio da bodovi ostanu u Vrapcicima, a s druge strane zbog kile, Baadera i PapiĆula bih volio da im Borac strpa pet komada.![]()
PSPHM
Što zbog Baadera?
Kad sam išta loše napisao ili rekao o FK Sarajevo? Ikad išta?
Kad sam išta loše napisao ili rekao o FK Sarajevo? Ikad išta?
Vrabcici su veci od BL
Seher Banja Luku naziva "vlaskom vukojebinom", e moj jado jadavi onaj ograniceni...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nadam se pobjedi Veleza iz Mostara.Nedajte Zakaricu da puca sa distance i to je to.
Iskren da budem puca mi kurko ko ce pobijediti danas, ako ce Velez biti ispred skretnice na kraju sezone bas zbog ova tri boda svim srcem sam uz njih, a isto vazi i za Borac. I da se odmah ogradim, ovo sve govorim sa sportskog aspekta da ne bi dosli sada ovdje pojedinci i ucili me historiji koju jako ozbiljno poznajem. Dakle, sa sportskog aspekta. A za ovu trojicu svakako ovo vazi sto sam vec napisao i da mi moj stari rahmetli dodje i kaze da nije tako nece me uvjeriti. Valjda je ovo forum i svi imamo pravo na misljenje. Ako nekome ne odgovara ima lista gnjavatora pa pucajte.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:15Nemoj se glupirati. Ta trojica debila i pacenika uopce nisu razlog da ne navijamo velez. Nemoj sebi dopustiti da rdi 3 budaletine, uskacujes sebi zadovoljstvo.Miljacka je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:10Odlicne vijesti! Popravio si mi dan.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 14:36
U dilemi sam za danasnju tekmu, zbog dobrih odnosa sa velikom vecinom simpatizera i navijaca Veleza bih volio da bodovi ostanu u Vrapcicima, a s druge strane zbog kile, Baadera i PapiĆula bih volio da im Borac strpa pet komada.![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poznaješ li historiju momčinoMiljacka je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:02Iskren da budem puca mi kurko ko ce pobijediti danas, ako ce Velez biti ispred skretnice na kraju sezone bas zbog ova tri boda svim srcem sam uz njih, a isto vazi i za Borac. I da se odmah ogradim, ovo sve govorim sa sportskog aspekta da ne bi dosli sada ovdje pojedinci i ucili me historiji koju jako ozbiljno poznajem. Dakle, sa sportskog aspekta. A za ovu trojicu svakako ovo vazi sto sam vec napisao i da mi moj stari rahmetli dodje i kaze da nije tako nece me uvjeriti. Valjda je ovo forum i svi imamo pravo na misljenje. Ako nekome ne odgovara ima lista gnjavatora pa pucajte.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:15Nemoj se glupirati. Ta trojica debila i pacenika uopce nisu razlog da ne navijamo velez. Nemoj sebi dopustiti da rdi 3 budaletine, uskacujes sebi zadovoljstvo.Miljacka je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:10
Odlicne vijesti! Popravio si mi dan.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znas li ti sta su oni nama radili?MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:03Poznaješ li historiju momčinoMiljacka je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:02Iskren da budem puca mi kurko ko ce pobijediti danas, ako ce Velez biti ispred skretnice na kraju sezone bas zbog ova tri boda svim srcem sam uz njih, a isto vazi i za Borac. I da se odmah ogradim, ovo sve govorim sa sportskog aspekta da ne bi dosli sada ovdje pojedinci i ucili me historiji koju jako ozbiljno poznajem. Dakle, sa sportskog aspekta. A za ovu trojicu svakako ovo vazi sto sam vec napisao i da mi moj stari rahmetli dodje i kaze da nije tako nece me uvjeriti. Valjda je ovo forum i svi imamo pravo na misljenje. Ako nekome ne odgovara ima lista gnjavatora pa pucajte.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 15:15
Nemoj se glupirati. Ta trojica debila i pacenika uopce nisu razlog da ne navijamo velez. Nemoj sebi dopustiti da rdi 3 budaletine, uskacujes sebi zadovoljstvo.![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Danas svjedoĆimo duela dva istinska velikana ex yu fudbala i pretkambrija opcenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.