FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Nirton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nirton » 05 mar 2021, 16:13

Aduka87 je napisao/la:
05 mar 2021, 16:12
'ako ne možete pobijediti najbolje je ne izgubiti', rekao je Maksimović.
:bow:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 mar 2021, 16:17

Pa vidite, oni mnogo ulažu, njihova ekspanzija je... kad sam ja bio igrač Sarajevo je imalo uslove ispod... trenirali smo na Koševu, snalazili se okolo i tad je mislim pored Koševa napravljena umjetna trava. Sada nije ista priča, imaju svoj kamp gdje imaju dva vrhunska terena za treniranje, imaju svoju Akademiju i to daje rezultat, tri godine zaredom, ako sada budu prvaci bit će to treća godina zaredom, tako da ulaganje u infrastrukturu donosi rezultat", rekao je Maksimović i onda uporedio Marinovića i Musemića.

"S druge strane, Marinović je na klupi naslijedio Husrefa Musemića. Husref je meni bio trener i jako dobro znam šta predstavlja za FK Sarajevo i navijače, međutim smatram da je Marinović Sarajevo digao stepenicu iznad. I u Evropi, i ne gube i uvijek su čvrsti i kad odigraju loše, tačno znaju šta ko radi. Imaju odličan sistem, stručni štab, dobru situaciju u klubu i to im daje rezultat", zaključio je Maksimović.

:salut: :tokralju:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 mar 2021, 16:31

Ne znam mene je ipak strah kako same sutrasnje utakmice tako i ostatka sezone, jbg ipak je jos uvijek mnogo nepoznanica. Tatar i Raha su imali prirodno usadjen taj napadacki instinkt i tu zelju da daju gol, da su uvijek u ili na ivici 16m protivnika. To ce nam puno faliti ta njihova agresivnost i okomitost.
Volio bih TSS vidjeti puno blize 16 i sa puno vise pokusaja guranja zadnjeg pasa ili suta.
Zrinjski je uvijek ozbiljna i jaka ekipa. Bilo kakva pobjeda je dobra pa i ona 1:0 :)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 mar 2021, 16:34

revolt je napisao/la:
05 mar 2021, 16:31
Ne znam mene je ipak strah kako same sutrasnje utakmice tako i ostatka sezone, jbg ipak je jos uvijek mnogo nepoznanica. Tatar i Raha su imali prirodno usadjen taj napadacki instinkt i tu zelju da daju gol, da su uvijek u ili na ivici 16m protivnika. To ce nam puno faliti ta njihova agresivnost i okomitost.
Volio bih TSS vidjeti puno blize 16 i sa puno vise pokusaja guranja zadnjeg pasa ili suta.
Zrinjski je uvijek ozbiljna i jaka ekipa. Bilo kakva pobjeda je dobra pa i ona 1:0 :)
Oprezni moramo biti, to stoji.
Sto se tice Zrinjskog, ako ljudi misle da ce oni igrati kao protiv Krupe, onda su to djeca.

Sutra sta bude bude, nama i nerjeseno odgovara ako cemo se spremiti za SB i pobjediti.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2021, 16:43

Najbolja trenutna formacija ako Krste "mora" igrati:

Oremus - Milicevic - Dupovac - Pidro
Susic-Djokanovic
Fanimo - Velkoski - Jukic
Mesanovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2021, 16:47

Aduka87 je napisao/la:
05 mar 2021, 16:17
Pa vidite, oni mnogo ulažu, njihova ekspanzija je... kad sam ja bio igrač Sarajevo je imalo uslove ispod... trenirali smo na Koševu, snalazili se okolo i tad je mislim pored Koševa napravljena umjetna trava. Sada nije ista priča, imaju svoj kamp gdje imaju dva vrhunska terena za treniranje, imaju svoju Akademiju i to daje rezultat, tri godine zaredom, ako sada budu prvaci bit će to treća godina zaredom, tako da ulaganje u infrastrukturu donosi rezultat", rekao je Maksimović i onda uporedio Marinovića i Musemića.

"S druge strane, Marinović je na klupi naslijedio Husrefa Musemića. Husref je meni bio trener i jako dobro znam šta predstavlja za FK Sarajevo i navijače, međutim smatram da je Marinović Sarajevo digao stepenicu iznad. I u Evropi, i ne gube i uvijek su čvrsti i kad odigraju loše, tačno znaju šta ko radi. Imaju odličan sistem, stručni štab, dobru situaciju u klubu i to im daje rezultat", zaključio je Maksimović.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 mar 2021, 16:47

Tss ne moze igrati 10ku. Em nije okretan i pokretan kao prije, em je jasno da mu to ne odgovara. Cim se spusti nize, vidis drasticnu razliku.
Pejovic mora na klupu, 10ka u igru.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 16:51

Samozdravlje je napisao/la:
05 mar 2021, 16:02

Ako to bude slucaj onda prestaje svaka diskusija. Povjerenje Vinku je zasad neupitno. Razgovaramo o tome kakvo Sarajevo vidimo poslije 30.06."21 g.
Nek mi oproste ostali koji misle drugacije, ja ga vidim bez Krste,Ahmeta,Hebiba,Milanovica,D.Hodzica.. dali su FKS, ali i dobili od FKS.
Imam merhameta,ali za izbjeglice i one koji su u potrebi.
Hmmm, da li si vec uzeo u obzir da igramo prilicno sigurno u evropskim grupama na ljeto i moguce do zime? Dakle onda nemas vremena za uigravanje ekipe a treba ti veca sirina nego sad?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 16:51

ElCartel11 je napisao/la:
05 mar 2021, 16:43

Susic-Djokanovic
Mesanovic

Besic(Adukor) umjesto Milicevica,ako ima 3 žuta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 16:59

Denchi je napisao/la:
05 mar 2021, 16:51
05 mar 2021, 16:02

Ako to bude slucaj onda prestaje svaka diskusija. Povjerenje Vinku je zasad neupitno. Razgovaramo o tome kakvo Sarajevo vidimo poslije 30.06."21 g.
Nek mi oproste ostali koji misle drugacije, ja ga vidim bez Krste,Ahmeta,Hebiba,Milanovica,D.Hodzica.. dali su FKS, ali i dobili od FKS.
Imam merhameta,ali za izbjeglice i one koji su u potrebi.
Hmmm, da li si vec uzeo u obzir da igramo prilicno sigurno u evropskim grupama na ljeto i moguce do zime? Dakle onda nemas vremena za uigravanje ekipe a treba ti veca sirina nego sad?

Ocito drugacije razmisljamo druze. Lahko je uklopiti 1-2 igraca kvaliteta TSS,Mesanovica, pa i Fanima. I bez gore 5-ce navedenih imamo 10 iz prvih 11.
Sa 2-3 kvalitetna umjesto ovih 5+ imali bi kvalitet vise. Na ovih +9 mali je doprinos ove 5-ce. Blagovremeno rjesiti pojacanja umjesto dobrih, ali nedovoljno dobrih za iskorak u Evropi FKS.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 17:06

Pantelija je napisao/la:
05 mar 2021, 16:47
Tss ne moze igrati 10ku. Em nije okretan i pokretan kao prije, em je jasno da mu to ne odgovara. Cim se spusti nize, vidis drasticnu razliku.
Pejovic mora na klupu, 10ka u igru.

APSOLUTNO. Iza Mesanovica treba igrati neko drugi. Ono sto mi nikako nije jasno je status Zinedina.
Desava se svakom da dovede igraca tipa Milanovic(i ja sam bio za),Sisic,Letic... Te igrace SS nije imao na posudbi 6 mjeseci. Zinedina je Marinovic imao u U21 i 6 mj. na posudbi. Otkupili ugovor, a Zinedin na kasiku dobija sansu. Ako ima privatnih problema(nazalost), onda ne bi trebao biti ni na klupi.
Zar ne ?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 mar 2021, 17:07

FK SARAJEVO", SARAJEVO:
trener Karahmet Emir (Juniori), trener Suljagić Memnun (Kadeti)

"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Bošnjak Vlado (NK ŠIROKI BRIJEG, Široki Brijeg)

Nista od Borisa i ovaj put. jesto to Dzeno nije vise trener u19? i Admir Hasancic u17? sto proslo kolo nije pisalo da je Admir trener.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 05 mar 2021, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 05 mar 2021, 17:07

Jest. Bas ce Hebib, Velkoski, Milovanovic, Hodzic nesto pomoci u europskim utakmicama.
PSPHM

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2021, 17:17

05 mar 2021, 16:51
05 mar 2021, 16:43

Susic-Djokanovic
Mesanovic

Besic(Adukor) umjesto Milicevica,ako ima 3 žuta.
Sad za vikend Mili nema pravo u pravu si. Mislio sam opcenito u ovoj polusezoni koja je pred nama :D
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2021, 17:24

Jbt ovaj Cmiljanic nece bit do aprila registrovan kako je krenulo.
Al ce nas @joker uzeti na opkladama bez po muke :rol:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 mar 2021, 17:31

05 mar 2021, 17:24
Jbt ovaj Cmiljanic nece bit do aprila registrovan kako je krenulo.
Al ce nas @joker uzeti na opkladama bez po muke :rol:
Valja meni dvije dukserice kupit jbt, zbog yebene papirologije. Daj mi barem priliku da muški poginem a ne ovako, birokratski...

Pejović mora out, Tino se vratit uz Andreja, Zinedin/Dal/Salčin na AMF. Svi smo mislili da ćemo gledat onog Tinu iz Hajduka koji je igrao k'o Dibala. Ovaj sad naš više liči na Fabregasa, povučeni play koji diktira tempo, i to mu ide od ruke.
Ja bih najradije forsirao Dala iza centarfora. Daj mu priliku pa nek pokaže šta zna, a mlad je, razdrmaj ga malo i eto novca u kasi. Ili Zinedina, mora nekad opravdat kupovinu. Đani vjerovatno nije u kombinacijama kao AMF, al ima znanje i vic u igri a la Stojčev, samo duplo više trči od Stojčeva (naučio na beku). Bilo bi zanimljivo gurnut ga tu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 mar 2021, 17:51

revolt je napisao/la:
05 mar 2021, 16:31
Ama ne moze bolan kad nema motoriku vise, trci isto 90 min al bukvalno istim tempom, samo ga korak vadi!
Pejovica da stavis opasnije bi bilo samo zbog te trkacke sposbnosti... nema vise sporih amf nigdje u svijetu
On da gurne loptu pored frajera da udari sprint dva metra i da je opali on bi se sav raspao

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 05 mar 2021, 17:51

Kako mi je antipatican ovaj "strucni" konsultant sa arene, mali plavi...
This time next year, we'll be millionaires!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 05 mar 2021, 17:55

SaNa je napisao/la:
05 mar 2021, 17:51
Kako mi je antipatican ovaj "strucni" konsultant sa arene, mali plavi...
Jusufbegović? :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 mar 2021, 17:56

Ako ljoze izgubi, hocel ko reci da ne bi husrefa ne bi mi ove osvojili
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”