Izmedju ostalog igrao i za fks

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko bi ovo očekivao?
Kakav ba x Borac odron u gostima !
A evo naučio sam na teži način
Ti si se vec pomirio s porazom nakon što se završila prošla utakmica koliko se sjecam.
To za trenera i bivše zvijezdeAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:43Nemate trenera i skupljate bivse aseve kao i mi zato smo tu gdje jesmo i jedni i drugi.
Od sedmog do drugog mjesta je borba za europu. Zadnja tri se bore za opstanak, i sloboda koja je eto, hajmo reci komptna trenutno.forza_juve je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:06To za trenera i bivše zvijezdeAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:43Nemate trenera i skupljate bivse aseve kao i mi zato smo tu gdje jesmo i jedni i drugi.![]()
Najgore je vraćati nekoga kontajuci opet će biti taj stari a u biti on te samo dobro košta.
Ja sam na početku sezone rekao da će Zrinjski biti glavni konkurent FKS . Zrinjski je napravio grešku dovođenjem onog luzera od trenera , trebao ga se ranije riješiti i sigurno bi bio u samom vrhu.
Šta reći za Borac, klasična domaćinska ekipa kao što je prije deceniju i više bilo veći broj ekipa, nema bodova na strani nema ni titule a i Evropa upitna. Kod Borca je problem politika koja se miješa i klub ali bez nje Borac ne bi ni opstao.
Kako god bit će veliki fajt za ta mjesta koja vode u Evropu jer baš dosta ekipa konkurise
De još šta tipuj i objavi da idemo u kontru da šta zaradimo na ovom forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.