FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 05 mar 2021, 17:25

katarakta je napisao/la:
05 mar 2021, 16:09
@zlajci, Grado je htio igrače i nema trenera koji bi ih odbio. Čak čujem da je bilo nekih trzavica na relaciji trener - menadžment uoči početka prvenstva zbog te situacije. Helem, sportski direktor mu dovede lijevog beka iz Indonezije, stopera ne dovedu, a znaju da je Devedzic tri utakmice suspendovan, a usput dovedu ofanzivca iz Osijeka koji bez pripremne utakmice zaigra od prve minute.
Iz aviona se vidi da je Grado nezadovoljan.

A SD mi je odvratan kao pojava, i iz intervjua njegovih se vidi da je đubro samo takav.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 05 mar 2021, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 mar 2021, 18:08

Znaci Buljoni na tapetu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2021, 20:13

Olimpik je dan D tu ako izgubimo njih vracamo u borbu za opstanak a sebi isti ugrozavamo ! Poraz ne smije biti opcija !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 mar 2021, 21:07

katarakta je napisao/la:
@zlajci, Grado je htio igrače i nema trenera koji bi ih odbio. Čak čujem da je bilo nekih trzavica na relaciji trener - menadžment uoči početka prvenstva zbog te situacije.
Nismo mi 09.01. sudjelovali na prezentaciji fin.izvj.za 2020.godinu i hvalili rad uprave vec Grado glavom i bradom. Grado je po meni najzasluzniji za bodovni saldo, zaista je sve iznenadio proslu jesen i od srca mu zelim svaki uspjeh, ali ne mozemo se mi sa strane boriti za njega ako on nece za sebe.
tuzlanska Sloboda

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 mar 2021, 21:13

Nije nemoguće da iz naredna dva meča osvojimo 0 bodova... Onda bi ga vjerovatno otpustili, a tip objektivno nije mogao više, kad igra s praktično jednim stoperom...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 mar 2021, 21:24

Sky9 je napisao/la:
05 mar 2021, 21:13
Nije nemoguće da iz naredna dva meča osvojimo 0 bodova... Onda bi ga vjerovatno otpustili, a tip objektivno nije mogao više, kad igra s praktično jednim stoperom...
Toga se i plašim, nema kadar za nešto više.. Olimpiku gori pod nogama, idemo im u goste svi znamo kako je teško uzeti direktnom konkurentu bodove u gostima sad bilo to za opstanak ili za Evropu.. pa nam dolazi motivisani Velez koji je rastavio na proste faktore Borac, a gore smo odigrali najgoru utakmicu u prvom dijelu sezone i zijanili lagano. 3 boda iz ova dva meča su mi okej s tim da mi podredio sve i nagradio premijama igrače ako dobiju Olimpika.. Teren na Tusnju ce biti katastrofa kad nam Velez bude dolazio igra se ritam subota - srijeda - subota zbog kup utakmice TC na Tusnju tu vidim neku našu šansu protiv veleza s tim da smo bodove uzimali svim ekipama iz vrha osim Sarajeva i TC vrijeme je da se uzme makar bod Velezu...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 mar 2021, 21:26

Objektivno je magicna rijec.
Objektivno je bila prica da od 12. do 16.kola necemo osvojiti boda pa osvojismo 6. Objektivno sam nakon Radnika odgledanog s brda mislio da do kraja sezone odnosno u sljedecih 32 kola necemo osvojiti 10 bodova.

Objektivno si napravis poziciju da se ne igra s tobom ko meckom pa kad ne dobijes ono sto trazis, a ti kazes hvala lijepa, dovidjenja i prijatno, a javnosti da te 09.01. malo prenijelo. Najobjektivnije moguce.
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 mar 2021, 21:28

Ne znam zasto je bio na izbornoj listi partije, a u isto vrijeme trener FK Sloboda. On njih kao zeli, a oni njega kao iskoristavaju. Nije prosao, sutra ce oni reci da je ljudima bitniji rukomet, kosarka i karate. Jer zna se ko je prosao.

Ista prica i u FK, kada se kritikovao sastav na pocetku sezone ja mislim da je on izjavio da neki jedva cekaju da popljuju rad Slobode. To je ono kada nas je gledala sreca pa smo zabijali frljoke. Ali eto on je jedva docekao da se nasladi, kao oni su dobro odradili jer nisu doveli igraca :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 mar 2021, 21:32

tuzlak1987 je napisao/la:
05 mar 2021, 21:28
To je ono kada nas je gledala sreca pa smo zabijali frljoke.
Sa ovim se ne mogu sloziti.
Sve i jedan osvojeni bod je bio u potpunosti zasluzen.
tuzlanska Sloboda

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 mar 2021, 21:41

Prvi sam mislio da ćemo sa Crnogorcem na klupi i ovakvom ekipom biti zakovni za dno tabele. Na našu sreću nismo, a to su zasluge trenera i igrača. Isto tako činjenica je da nema para, svaki igrač će radije otići u mau bau jer mu plaćaju više, liga slabija..... Jednostavno ovo je jedini način da se klub stabilizira, kada iskrsne prilika prodati igrača... Mislim da bi i Crnogorac volio imati veći izbor kvalitetnih igrača, ali šuti, radi i igru je prilagodio (ne) kvaliteti igrača. Ne plače kao Musemić isl ako mu nisu doveli 20-tog igrača. To posebno cijenim kod njega.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

bik
Kontakt:

Post Postao/la bik » 06 mar 2021, 11:06

Gigovic nam sudi, tesko da cemo dobro proci

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 mar 2021, 11:07

Grado bi sutra isto otisao da ga bilo ko zovne, da se izvuce iz ovog zacaranog kruga.
i na listi je bio po direktivi SDP-a, i Slobodu vodi kako mu se kaze jer sutra kad ga smijene nece ga otpustit, nego vratiti u OP. nazalost takav je tezak momenat svako stiti svoju egzistenciju, valja od neceg zivjeti. A znamo kakvi su ovi nasi SDP-ovci zlopamtila, sutra nek se pobuni zavrsit ce ko Kuduz

a prvi ce letit ako nesto krene po zlu i sve ce biti njegova krivica, nije pripremio ekipu, losa selekcija igraca, taktika i on ce da suti ako nece da ko Kuduz leti u Radnicki Lukavac ili gdje sebi uspije nac da radi.

neko je spomenuo kako je igrac dosao jucer , bez treninga i odmah zaigrao protiv Sitija. Jbg nije dosao besplatno da bi sjedio na klupi, nije sportski uzeo pinku da bi se on polako uigravao i da bi se pazilo na ekipu.

nama SD i menadzeri kroje ekipu, a Grado i Rage su dovedeni pred svrsen cin. Ako bi sta nedo bog krenulo kako ne treba Rage preuzima ekipu dok i njega ne potrose.

ja i dalje tvrdim da mi imamo solidnih 12-13 igraca, i prije svega dobro spremljenih, odlicno vodjenih. Za sve ovo sto imamo zasluga je struke. medjutim problem nastupa kad krenu kartoni i povrede, pa sad igras prakticno bez 4 igraca od tih 12-13 koji su dorasli PL, puno je za svaku ekipu kad mora istrpiti na terenu 4-5 nedoraslih igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 mar 2021, 11:58

Nama se je boriti s tim sto imamo, dati svaki atom snage na terenu i nedostatke nadomjestiti borbenoscu, presingom, timskim duhom i probati izgurati sezonu sto nezbolnije.
Da li je Grado fizicki pripremio ekipu za te zadatke, koliko ce ih uspjeti motivisati i kad ne ode ekipi te koliko ce nas povrede i kartoni zaobici, to cemo vidjeti u nastavku sezone.
Sa druge strane Uprava ima obavezu da, pored vracanja dugova koji trenutno nisu toliki problem kao ranijih sezona, redovno isplacuju plate i nekim dodatnim bonusima motivisu igrace da dadnu sve od sebe za opstanak. To MORAJU ispostovati, nema opravdanja jer plate nisu visoke kao ranije, uspjelo se uzeti nekih para i od transfera te drugim kanalima, doveli nekoliko "besplatnih" igraca. Dakle, plate se moraju isplacivati i naci pare za poneke bonuse.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 06 mar 2021, 13:08

@Beduin apsolutno se slažem, treba ispoštovati momke koji su tu. Sa redovitim platama i pokojim bonusom mogu izboriti opstanak. Ko je gledao Velež-Borac jasno mu je, u Borcu imena ali Velež je igrao i borio se
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 mar 2021, 15:10

krupa gubi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 mar 2021, 15:20

Kad vidim kako željkan stoji protiv ssh, mi smo još i dobri bili. Da smo imali Kenina i Amara, bili bismo još i puno bolji...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 mar 2021, 15:44

zlajci je napisao/la:
05 mar 2021, 21:07
katarakta je napisao/la:
@zlajci, Grado je htio igrače i nema trenera koji bi ih odbio. Čak čujem da je bilo nekih trzavica na relaciji trener - menadžment uoči početka prvenstva zbog te situacije.
Nismo mi 09.01. sudjelovali na prezentaciji fin.izvj.za 2020.godinu i hvalili rad uprave vec Grado glavom i bradom. Grado je po meni najzasluzniji za bodovni saldo, zaista je sve iznenadio proslu jesen i od srca mu zelim svaki uspjeh, ali ne mozemo se mi sa strane boriti za njega ako on nece za sebe.
Ovdje se radi o periodu od 09.01 pa do početka prvenstva 28.02. U tom periodu uprava niti je dovela neko od pojacanja sa Gradinog spiska niti su uopce doveli insana koji se moze smatrati pojacanjem. Naravno da su Grado i Rage bili nezadovoljni, naravno da upravu to ne interesuje pa se desavalo sta se desavalo ali nije za foruma. Kako god nek nam je dragi Bog na pomoći.
Sloboda Tuzla

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 mar 2021, 16:14

Pomilovace nas sreca jos ovaj put. Al jos ovaj put. :mrgreen:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 06 mar 2021, 16:51

Izvuce Krupa bod. Ali kako nas sreca prati pa i glavni konkurenti igraju ko ku rac.
Hajde stisnite ta mu da igrajte muski i pobjedite Olimpic.
Pobjeda bi znacila opstanak 70 posto.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 mar 2021, 17:03

Probisvjet je napisao/la:
03 mar 2021, 19:24
Stvaranje igraca i prodaja za sitnu paru ne pije vode. Ode ti igrac, a moras popuniti sa drugim za iste pare. Asmir bi to bolje uradio. E sada koliko sam cuo u nasoj gradskoj kuci prica se da mu je put otvoren da uzme Slobodu. I mnogi "znacajni" kazu da bi to bilo najisplativije i najbolje. I jos se protura prica da su ga narkomani sa tribina otjerali, isti oni koji su zapalili soda so.
Koliko je u ovo par godina bilo priča da je Azmiru nešto u Slobodi otvoreno. Budimo realni!!! Boli njega više kuurac, ne samo za Slobodom, nego i za mnogim drugim stvarima. Imaš piičku pa je odjeebeš, a kamo li nešto drugo. Pomirit se sa tim da ulaže novac u drugi klub i trenutno su svemirski brod za nas. Zayebali smo onda kad je trebalo i tu je kraj priče....

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.