Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čestitke Rođenima na trpanju mrzitelja države i negatora genocida. Da je Anđušić bio prisebniji pukla bi bruka. Bravo 

Željezničar za život cijeli!
Ovakvom Borcu ni Gigovic ne bi bio od neke pomoci
-
- Kontakt:
Ko Kuduz Bademu

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo Borac 5 na tabeli
Hajd sad prekid
Hajd sad prekid
Kako se bola ne sjecas ,(da ti malo osvjezim sjecanjatutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:55Jel itko ove sezone iz vrha lige imao ovakvu statistiku kao Borac na poluvremenu? Bilo je utakmica gdje su klubovi igrali i puno bolje nego Velez, ali se ne sjecam ovakve statistike u protivnika. 0 sutevi, 34 posto posjed lopte - borba za europu

Ovo dana,s ja ne znam je li neko reko Borcu da im je dozvoljeno da nekad predju i centar hahaha,pa ovakva nadmoc jos nije vidjena na BH terenima,jebote niste igrali protiv Liverpoola ,golemo stare mi.I olimpic i Krupa nekad predju centar a Borac nema sanse .Zao mi je sto Jado Vlagodic nije prisustvovo utakmici da ga fino docekamo ali bice prilike.Gospodski smo im vratili za onu blamazu Gigovica u BL,u fer i sportskoj igri ubili boga u nima

Bravo Rodjeni tako se igra za sveti dres.Ali ovo je tek zagrijavanje,idemo jos jace i bolje.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Velez odlican, Borac ima prevelik jaz i razliku izmedju iznsdprosjecnih igraca u timu i ispodprosjecnih, pa kad fali neko od ovih 5, 6 glavnih onda se to dobro osjeti. U evropu mogu jedino ako se prekine prvenstvo i ako se pocnu ukazivati Gigovici.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Velez sam vidio kao glavnog kandidata za titulu ove sezone, sad da ce Sarajevo biti bez poraza 20 utakmica to nisam mogao ocekivati, ali ima jos da se igra ako ništa.. Sarajevo, Velez... 8 - Sloboda !
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 05 mar 2021, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Poslije ovoga još jedno kolo i onda se može proglasiti šampion.

Kad bi se recimo za par dana ukinulo ne bi bilo prvaka.
Spavas li mirno Borusijo
Raja sjedi na krovu predionice bivše tekstilne industrije koja je odmah do stadiona pa se čini da su na tribinama.feniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:26Malo su razrijedili, mada mislim da im je ovo ''svecana loza''. Nista manje ni kod drugih nema
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nece sada moci prekinuti prvenstvo, Borac nije na mjestu koje vodi u Evropi. I u Banjaluci je Velez ostecen, a Mostarci su kiksali tamo gdje se najmanje ocekivalo, sto ovu trenutnu poziciju na tabeli jos vise istice kao snaznu poruku o jacini i kvalitetu tima koji predvodi odlicni Fedja Dudic.
Uigran tim moze mnogo toga, a upravo je takav Velez. Nadam se da ce u Evropu.
Uigran tim moze mnogo toga, a upravo je takav Velez. Nadam se da ce u Evropu.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Možeš slobodno stavit jer se ne sjećam. Znam samo da ste igrali dobro i primili 3 gola.rodjak je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:59Kako se bola ne sjecas ,(da ti malo osvjezim sjecanjatutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:55Jel itko ove sezone iz vrha lige imao ovakvu statistiku kao Borac na poluvremenu? Bilo je utakmica gdje su klubovi igrali i puno bolje nego Velez, ali se ne sjecam ovakve statistike u protivnika. 0 sutevi, 34 posto posjed lopte - borba za europu)pa jesu li se visestuki sampioni PL
na svom terenu pod BB branili ko Zepa protiv Rodjenih,zar si vec zaboravio,nemoj da stavljam statistiku da vas opet sramotim ),doduse moram priznati da je vasa statistika za trunku bila bolja od ove Borceve ,uspjeli ste i triput doci do gola i samo majstorijom Bilbije zabiti golove.To se sigurno vise nece desavati
![]()
Jel jedan samo šut Zrinjskog bio u prvom ili?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nece se garant vise dogadjat jer nema Zizetutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:22Možeš slobodno stavit jer se ne sjećam. Znam samo da ste igrali dobro i primili 3 gola.rodjak je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:59Kako se bola ne sjecas ,(da ti malo osvjezim sjecanjatutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:55Jel itko ove sezone iz vrha lige imao ovakvu statistiku kao Borac na poluvremenu? Bilo je utakmica gdje su klubovi igrali i puno bolje nego Velez, ali se ne sjecam ovakve statistike u protivnika. 0 sutevi, 34 posto posjed lopte - borba za europu)pa jesu li se visestuki sampioni PL
na svom terenu pod BB branili ko Zepa protiv Rodjenih,zar si vec zaboravio,nemoj da stavljam statistiku da vas opet sramotim ),doduse moram priznati da je vasa statistika za trunku bila bolja od ove Borceve ,uspjeli ste i triput doci do gola i samo majstorijom Bilbije zabiti golove.To se sigurno vise nece desavati
![]()
Jel jedan samo šut Zrinjskog bio u prvom ili?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jehbala te statistika gdje su vam sanse jos Zrinja precku isto pogodioAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:26Nece se garant vise dogadjat jer nema Zizetutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:22Možeš slobodno stavit jer se ne sjećam. Znam samo da ste igrali dobro i primili 3 gola.rodjak je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:59
Kako se bola ne sjecas ,(da ti malo osvjezim sjecanja)pa jesu li se visestuki sampioni PL
![]()
Jel jedan samo šut Zrinjskog bio u prvom ili?![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Govori mi prijatelj da je dobar da ga svi hvale po HNL-u. a ja kontam da je dobar ostao bi u HNL-u. Vidjet cemo sutra protiv Sarajeva.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:26Nece se garant vise dogadjat jer nema Zizetutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:22Možeš slobodno stavit jer se ne sjećam. Znam samo da ste igrali dobro i primili 3 gola.rodjak je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:59
Kako se bola ne sjecas ,(da ti malo osvjezim sjecanja)pa jesu li se visestuki sampioni PL
![]()
Jel jedan samo šut Zrinjskog bio u prvom ili?![]()
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bliss Jakirovic je iz HNL a otisao u Maribor gdje je skoro osvojio prvenstvo iako je bio velik zaostatak za Olimpijom i Celjom na kraju drugi zavrsio.
Otkaz dobio nakon ispadanja nesretnog u europi sto je za Maribor bio sok nama sigurno bolji od onoga jazavca Zize jer nema niti strucnosti niti kataktera pravi hinjo sto bi ljudi rekli.
Siguran sam da ce Sergej sutra napasti na Kosevu jer nije trener koji igra bunker.
Otkaz dobio nakon ispadanja nesretnog u europi sto je za Maribor bio sok nama sigurno bolji od onoga jazavca Zize jer nema niti strucnosti niti kataktera pravi hinjo sto bi ljudi rekli.
Siguran sam da ce Sergej sutra napasti na Kosevu jer nije trener koji igra bunker.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Znao sam da ce ovo stavitiBazinga12345 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:33https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-motivacija/392893![]()
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.