Jeste dobro si zapamtio imali ste u prvom samo jedan sut u gol i to onaj iz penala (sad sam provjeravo),dok smo mi imali i udaraca i posjed lopte i konera puno vise ,isto ko da smo igrali sa Lokomativom jebotetutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:22Možeš slobodno stavit jer se ne sjećam. Znam samo da ste igrali dobro i primili 3 gola.rodjak je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:59Kako se bola ne sjecas ,(da ti malo osvjezim sjecanjatutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:55Jel itko ove sezone iz vrha lige imao ovakvu statistiku kao Borac na poluvremenu? Bilo je utakmica gdje su klubovi igrali i puno bolje nego Velez, ali se ne sjecam ovakve statistike u protivnika. 0 sutevi, 34 posto posjed lopte - borba za europu)pa jesu li se visestuki sampioni PL
na svom terenu pod BB branili ko Zepa protiv Rodjenih,zar si vec zaboravio,nemoj da stavljam statistiku da vas opet sramotim ),doduse moram priznati da je vasa statistika za trunku bila bolja od ove Borceve ,uspjeli ste i triput doci do gola i samo majstorijom Bilbije zabiti golove.To se sigurno vise nece desavati
![]()
Jel jedan samo šut Zrinjskog bio u prvom ili?

P.S.ovo spominjem tu utakmicu jer si sam pito; je li bilo jos ovaskve dominacije ko ovo danas ,da ti malo osvjezim sjecanje