OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: OKK Spars
sve me strah da se Gega-maestro ne polomi...momak je fearless
opet dvije strasne blokade...igra ko transformers
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ne navlaci
jel onda po ovome ima jos jedan bubble gdje igraju sa, Sirokim, MZT -om i Sutjeskom
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Strasna partija protiv direktnog konkurenta
Da jos jedan prozor ima pa olay-off
Da jos jedan prozor ima pa olay-off
Sto Ponds nije igrao?
malo je falilo da buza i litvanac vrate zlatibor u igru. valjda se vrati forsiranje ove dvojice kad najvise trebalo. ovo sto pruzaju je ispod svake razine, iako je litvanac i nabudzio neke brojke.
ja sam citao da drugi iz abe2 razigrava za predzadnjim iz abe..ne znam kako ide za ovu sezonu i koliko je ivo vjerodostojno.
gegic i kamenjas ce svejedno otici tako da je ulazak Sparsa skoro nevazan mada bi bilo lijepo ...mozda bi se ulozile vece pare. par igraca treba otjerati sta god da bude. ona situacija kad klavzar potpuno sam ispod kosa izbacuje loptu na tricu je brain fart sezone...momak ima pregled igre kao kad konju stave ono na oci, ne znam sad strucan izraz kako se zove
ja sam citao da drugi iz abe2 razigrava za predzadnjim iz abe..ne znam kako ide za ovu sezonu i koliko je ivo vjerodostojno.
gegic i kamenjas ce svejedno otici tako da je ulazak Sparsa skoro nevazan mada bi bilo lijepo ...mozda bi se ulozile vece pare. par igraca treba otjerati sta god da bude. ona situacija kad klavzar potpuno sam ispod kosa izbacuje loptu na tricu je brain fart sezone...momak ima pregled igre kao kad konju stave ono na oci, ne znam sad strucan izraz kako se zove
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Do kraja ligaškog dijela takmičenja, odnosno početka play-offa, preostalo je da se odigraju još tri kola. Domaćin posljednjeg “balona” bitće uskoro određen, a za sada znamo termine odigravanja utakmica – mečevi će se igrati od 22. do 28. marta, piše Mondo.
Nakon toga, osam najbolje plasiranih timova boritće se za plasman u elitni regionalni rang.
Nakon toga, osam najbolje plasiranih timova boritće se za plasman u elitni regionalni rang.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
IzgubiseDrape je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:29Igraju triler završnicu protiv Mladosti![]()
https://www.fibalivestats.com/u/BIH/1858093/
Mancini trazi od Selimovica da uruci otkaz Kadiji 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Sluzba je sluzba, a druzba je druzba, mozda mu da jos jednu priliku i onda ce ozbiljni vlasnik da to po kratkom postupku rjesava
Je li ovo neka provokacija?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa eno zale se navijaci Efesa sto nemaju ozbiljnog vlasnika kao Sparsi da smjene trenera nakon poraza u ligi 
Ma šta ima veze kada izgube od tri možda najslabije ekipe? I Fener gubi pa nikome ništa.
"Drži" se ti Tuzle i tuzlanskog sporta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tako je legendo novonastalih klubova, svaka ti je zlatna 
A tebi je izgleda skoro svaka glupa.
Isplatilo se cekati 7 dana na komentar, vec sam se zabrinuo da ga nece biti, apsolutno se slazem
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
hajde Ethele stipu to
22.03 - MZT dobra ekipa kao i uvijek jak centar ispod kosa sa vecinom mu se baca na low - post gdje rijesava jako dobro, dosta nezgodnih igraca, koliko sam upratio igraju zonsku odbranu i to vrlo neuigrano.
24.03 - Sutjeska mora se dobiti slicna ekipa kao i uvijek
26.03 - Siroki
2/2 protiv Sutjeske i Sirokog obavezno treba svim silama nastojati izbjeci Studentski u prvoj utakmici na trecem mjestu predvidam Borac BL, na cetvrtom MZT to je situacija koja ide u korist Sparsima
22.03 - MZT dobra ekipa kao i uvijek jak centar ispod kosa sa vecinom mu se baca na low - post gdje rijesava jako dobro, dosta nezgodnih igraca, koliko sam upratio igraju zonsku odbranu i to vrlo neuigrano.
26.03 - Siroki
2/2 protiv Sutjeske i Sirokog obavezno treba svim silama nastojati izbjeci Studentski u prvoj utakmici na trecem mjestu predvidam Borac BL, na cetvrtom MZT to je situacija koja ide u korist Sparsima
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ako se ne varam MZT je promijenio trenera prije par dana tako da ce i to imati uticaja vjerovatno na njihovu igru...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 mar 2021, 19:38hajde Ethele stipu to
26.03 - Siroki
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nisam bas upratio . . .Ethel je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:38Ako se ne varam MZT je promijenio trenera prije par dana tako da ce i to imati uticaja vjerovatno na njihovu igru...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 mar 2021, 19:38hajde Ethele stipu to
26.03 - Siroki
Ahmed opet nije prijavljen bas mi nije jasno sto je doveden ako nece igrat ABA 2 izgledao je jako dobro u defanzivi protiv Capljine, ofanzivno isto moze biti koristan
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, VensanKasel i 12 gostiju.