Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
Veceras na SportKlub-u,polufinale ital. kupa JUVENTUS - Lazio, u 20:45h. Prva utakmica u RImu zavrsena trijumfom Lazia 2:1.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da večeras Juve može odigrati dobru utakmicu i izboriti prolaz dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Najgora sezona definitivno.
ma onaj ranijeri je kloc na kub, majkemi
a i svi oni koji ga gotive... da ga samo hoce otjerat...lafo mislilac ma idi kuci yeni pa misli **** te papak jedan
a i svi oni koji ga gotive... da ga samo hoce otjerat...lafo mislilac ma idi kuci yeni pa misli **** te papak jedan
Zahvaljujuci Ranieriju, docekao sam da prizeljkujem los rezultat protiv Milana.
Inace, vjerujem kako Ranieri odlazi. Pitanje je da li u nedjelju navecer, te bi u tom slucaju Ciro Ferrara preuzeo ulogu trenera do kraja sezone, ili po zavrsetku iste kada bi nasljednik prema pisanju Gazzete bio Antonio Conte ili Luciano Spaletti.
Claudio je, izmedju ostalog, uspio podijeliti i svlacionicu. Camoranesi je najneprijateljski nastrojen, sto se pokazalo u mecu protiv Leccea, kada se skoro fizicki sukobio sa Ranieriem. Na njegovoj strani su jos i Trezeguet, koji bi upravo zbog njega mogao nakon sjajne karijere u crno-bijelom dresu napustiti Juve, te Zebina i notorni protivnik uprave Portugalac Tiago.
Postoji i neka, da je tako nazovem, neutralna grupa koju sacinjavaju Capitano Alex, Giovinco, De Ceglie, Nedved, Zanetti, Poulsen te nas Salihamidzic.
Ipak, vecina je na strani trenera. Tako 'Tinkerman' uziva podrsku Buffona (ciji se odlazak takodjer pominje u ozbiljnim novinama), Chiellini, Legrottaglie, Iaquinta, Marchionni te igraci koji su tu zahvaljujuci upravo Ranieriju, Amauri, Sissoko, Molinaro sto je mozda i razlog njihove opredijeljenosti.
Ovo ljeto bi moglo biti vrijeme velikih selidbi, jer ovako podijeljen tim ne moze da funkcionise. Tako bi se mogli oprostiti od Trezegueta, Camoranesija, Zebine pa mozda cak i Buffona (najavljuje se Slovenac na golu Udinesea, Handanovic kao zamjena za Gigija
).
Svejedno, s ovom upravom tesko se koji trener moze izboriti. Ali opet, noc je pred zoru najtamnija.

Inace, vjerujem kako Ranieri odlazi. Pitanje je da li u nedjelju navecer, te bi u tom slucaju Ciro Ferrara preuzeo ulogu trenera do kraja sezone, ili po zavrsetku iste kada bi nasljednik prema pisanju Gazzete bio Antonio Conte ili Luciano Spaletti.
Claudio je, izmedju ostalog, uspio podijeliti i svlacionicu. Camoranesi je najneprijateljski nastrojen, sto se pokazalo u mecu protiv Leccea, kada se skoro fizicki sukobio sa Ranieriem. Na njegovoj strani su jos i Trezeguet, koji bi upravo zbog njega mogao nakon sjajne karijere u crno-bijelom dresu napustiti Juve, te Zebina i notorni protivnik uprave Portugalac Tiago.
Postoji i neka, da je tako nazovem, neutralna grupa koju sacinjavaju Capitano Alex, Giovinco, De Ceglie, Nedved, Zanetti, Poulsen te nas Salihamidzic.
Ipak, vecina je na strani trenera. Tako 'Tinkerman' uziva podrsku Buffona (ciji se odlazak takodjer pominje u ozbiljnim novinama), Chiellini, Legrottaglie, Iaquinta, Marchionni te igraci koji su tu zahvaljujuci upravo Ranieriju, Amauri, Sissoko, Molinaro sto je mozda i razlog njihove opredijeljenosti.
Ovo ljeto bi moglo biti vrijeme velikih selidbi, jer ovako podijeljen tim ne moze da funkcionise. Tako bi se mogli oprostiti od Trezegueta, Camoranesija, Zebine pa mozda cak i Buffona (najavljuje se Slovenac na golu Udinesea, Handanovic kao zamjena za Gigija

Svejedno, s ovom upravom tesko se koji trener moze izboriti. Ali opet, noc je pred zoru najtamnija.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam,nova cistka je definitivno potrebna,mozda bi se trebalo i rijesiti starijih igraca tipa Buffona,Trezegueta koji su mi dva najdraza igraca uopste,Camoranesija..itd itd,te na njihovo mjesto dovesti par novih mladjih,ali superkvalitetnih igraca,jer ova ekipa ce tesko osvojiti ista u naredne 2 sezone,dok ce nakon te 2 sezone ovi "starci" biti bas prestari,a sad se za njih mogu i izvuci neki solidni novci koji bi se pametno ulozili u novu ekipu..ostaviti De Celea,Kjelinija,Grigeru,Legrotaljea,Sisoka,Giovinca,Tiaga,Amaurija,Del Piera,Markionija...i dovest trebera Spaletija i 10-ak novih igraca tipa Kasana,Kvaljarele,Diega,Silve,Mate ili Riberija nekim cudom,Hamsika,Montoliva ili Felipa Mela,mozda cak i Leverkuzenovog Rolfesa,Gamberinija,Santakrocea itd itd...znam da to zvuci jako tesko izvodivo,ali rekonstrukcija je obavezna,mozda cak i uzet nekog od Realovih Holandjana koje ovi zele da prodaju,Snajder ili V.der vaart bi nam dosao ko kec na desetku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne vjerujem da bi Grygera i Tiago trenutno imali mjesta ni u mnogo losijim ekipama.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam,nova cistka je definitivno potrebna,mozda bi se trebalo i rijesiti starijih igraca tipa Buffona,Trezegueta koji su mi dva najdraza igraca uopste,Camoranesija..itd itd,te na njihovo mjesto dovesti par novih mladjih,ali superkvalitetnih igraca,jer ova ekipa ce tesko osvojiti ista u naredne 2 sezone,dok ce nakon te 2 sezone ovi "starci" biti bas prestari,a sad se za njih mogu i izvuci neki solidni novci koji bi se pametno ulozili u novu ekipu..ostaviti De Celea,Kjelinija,Grigeru,Legrotaljea,Sisoka,Giovinca,Tiaga,Amaurija,Del Piera,Markionija...i dovest trebera Spaletija i 10-ak novih igraca tipa Kasana,Kvaljarele,Diega,Silve,Mate ili Riberija nekim cudom,Hamsika,Montoliva ili Felipa Mela,mozda cak i Leverkuzenovog Rolfesa,Gamberinija,Santakrocea itd itd...znam da to zvuci jako tesko izvodivo,ali rekonstrukcija je obavezna,mozda cak i uzet nekog od Realovih Holandjana koje ovi zele da prodaju,Snajder ili V.der vaart bi nam dosao ko kec na desetku
Podsjecam te da Buffon namjerava braniti do 40. godine, te bi mu trebao biti ponudjen takav ugovor da to doceka u crno-bijelom dresu, a ne mu priustiti da ga maltretiraju amateri i marionete Morattija, nakon sto je pokazao lojalnost kao osvajac Svjetskog Prvenstva i prvi golman svijeta. Ne znam koliko Cannavaro moze uraditi ako i dodje, ali svejedno mislim da treba uloziti u Zapatu i Diega. Ah da, i Criscita ce morati platiti, eto onda i on.

Zasto kupovati neke precijenjene, neprovjerene igrace, kad nam na klupi sjede Giovinco, De Ceglie, Marchisio i na posudbe i suvlasnistva (koja skupo otkupljujemo) saljemo igrace poput Criscita, Lanzafamea? Iole normalnom treneru je jasno koliko oni mogu, a svakom koji zna sta je Juve ce oni biti prioritet. Slazem se da treba pojacati bekovske pozicije, stoperske i trequartistu (iako je Giovinco vjerovatno genetski modifikovan kako bi se savrseno uklopio u tu ulogu).
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
XNe vjerujem da bi Grygera i Tiago trenutno imali mjesta ni u mnogo losijim ekipama.
Podsjecam te da Buffon namjerava braniti do 40. godine, te bi mu trebao biti ponudjen takav ugovor da to doceka u crno-bijelom dresu, a ne mu priustiti da ga maltretiraju amateri i marionete Morattija, nakon sto je pokazao lojalnost kao osvajac Svjetskog Prvenstva i prvi golman svijeta. Ne znam koliko Cannavaro moze uraditi ako i dodje, ali svejedno mislim da treba uloziti u Zapatu i Diega. Ah da, i Criscita ce morati platiti, eto onda i on.![]()
Zasto kupovati neke precijenjene, neprovjerene igrace, kad nam na klupi sjede Giovinco, De Ceglie, Marchisio i na posudbe i suvlasnistva (koja skupo otkupljujemo) saljemo igrace poput Criscita, Lanzafamea? Iole normalnom treneru je jasno koliko oni mogu, a svakom koji zna sta je Juve ce oni biti prioritet. Slazem se da treba pojacati bekovske pozicije, stoperske i trequartistu (iako je Giovinco vjerovatno genetski modifikovan kako bi se savrseno uklopio u tu ulogu).
Mudro zboris brate. O ovom ja govorim evo dvije godine. Bravo.
hocetel vi bit 4. ikako????
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi šta je ovo sa Juventusom. Izgubili su i drugu poziciju. Gube bodove protiv mnogo slabijih timova. Nadam se da će se Juventus vratiti u formu i da ćemo ih ponovo gledati na najvišem nivou. Ajmo momci možete vi to.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Mani se provokacija. Juventus je takav klub da mu je svejedno, ha drugo ha četvrto mjesto,jer sve osim prvog mjesta je neuspjeh.A_d_0 je napisao/la:hocetel vi bit 4. ikako????
Zaista ne znam jel Diega za Italije. gadna je to liga za playmakera. Ne znam niti jednoga baš playmakera tamo. Kako ko nešto ali nije to to. KJako god Diego je čudo od igrača i svejedno Juve ili Basyern siguran sam da će se dokazati.
diego i werder se dogovorili sa juveom i diego prelazi u juventus za 25 miliona eura i potpisa ce ugovor i zaradivat ce 3.5 miliona eura po sezoni 

- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Jel to oficijelno??? Gledam na goal.com-u i nema nista zvanicno.esso je napisao/la:diego i werder se dogovorili sa juveom i diego prelazi u juventus za 25 miliona eura i potpisa ce ugovor i zaradivat ce 3.5 miliona eura po sezoni
imas na ttx zdf i na rai-u na stranici juventusa 238
- el-fighter
- Kontakt:
Konačno jedan pravi potez uprave Juventusa. Diego je genije i ima kvalitete za bolji klub od Werdera. Juventusu treba jedan dobar playmaker da razigra momčad. On sa svojim umjećem može i sam da riješi utakmicu. Njegovi slobodnjaci su prava umjetnička djela.
kako nije za italije pa vidi samo Tottija u Romi, pa Ibrahimovica u Interu, Kaka u Milanu.........itd itdRz88 je napisao/la:Zaista ne znam jel Diega za Italije. gadna je to liga za playmakera. Ne znam niti jednoga baš playmakera tamo. Kako ko nešto ali nije to to. KJako god Diego je čudo od igrača i svejedno Juve ili Basyern siguran sam da će se dokazati.
jel potpisao konacno Cannavaro za Juve zna li iko?
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
najbolje mi je kad dodju ovi sa povrsnim znanjem i puni stereotipa o raznim ligama i pocnu pametovati .Rz88 je napisao/la:Zaista ne znam jel Diega za Italije. gadna je to liga za playmakera. Ne znam niti jednoga baš playmakera tamo. Kako ko nešto ali nije to to. KJako god Diego je čudo od igrača i svejedno Juve ili Basyern siguran sam da će se dokazati.
pa u Italiji je maltene i izmisljena uloga playmakera u fudbalu. jesi li ikad cuo za izraze regista ili trequartista? skoro svaka ekipa u Italiji ima igrace sa tim ulogama.
hehehe ma djeca bratecalcio je napisao/la:najbolje mi je kad dodju ovi sa povrsnim znanjem i puni stereotipa o raznim ligama i pocnu pametovati .Rz88 je napisao/la:Zaista ne znam jel Diega za Italije. gadna je to liga za playmakera. Ne znam niti jednoga baš playmakera tamo. Kako ko nešto ali nije to to. KJako god Diego je čudo od igrača i svejedno Juve ili Basyern siguran sam da će se dokazati.
pa u Italiji je maltene i izmisljena uloga playmakera u fudbalu. jesi li ikad cuo za izraze regista ili trequartista? skoro svaka ekipa u Italiji ima igrace sa tim ulogama.

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
@ADO ti si prvi,jedan jedini biserA_d_0 je napisao/la:hocetel vi bit 4. ikako????

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.