brate dragi od muke ne mogu ni reci bilo smo u pravu et trubili trubili i vid mi od svih osoba sad najmanje pljujemo

zali boze utrosenog vremena u praćenju hadalja
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
brate dragi od muke ne mogu ni reci bilo smo u pravu et trubili trubili i vid mi od svih osoba sad najmanje pljujemo
amar ima ugovor na tri godine i to poprilicno izdasan. Amar jos uvijek ima i asa u rukavu kojim je blokirao racune kluba i kojima ce blokirati racune i u buducnosti i tako opstruisati rad nekih eventualnoh nasljednika. Klub je taoc Amara Osima U bizizlaznoj smo situaciji.Klub nikad nije bio u tezoj situaciji..
Fudbalski.....
Football.....
Igra koja je nastala.....nekad, pa se u ovom danasnjem modernom obliku pocela krajem 19. stoljeca praktikovati na ostrvu..........
Fudbal.....
Znate ono o cemu se ne prica nikako kod nas.....
O cemu se prestalo pricati.....
Fudbal.....
Ili nogomet.....
Hajmo se vratiti malo fudbalu ili nogometu.....
Govorim ovo... Po meni bi to trebao biti zadatak upravljackih struktura...sledecih...
Da se fudbalski klub pocne baviti fudbalom.....
Nakon nekog vremena gdje smo se nekim drugim stvarima bavili.....
Koje su potrebne ali su sporedne.....
Mi smo od njih napravili glavne.....
Imamo rezultat kakav imamo.....
Nebojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:06Realno ovo smo izgubili zbog Petrovića koji sve radi uz podršku saveza da Borac ode u Evropu. Nismo zaslužili da izgubimo a drugom poluvremenu protiv sudije i bunker - kontri nismo imali ni psihičke ni fizičkr snage i to je to. Njgore mi je što se sad slijedeča 2 kola moramo radovati da pitari pobjede da bi ipak završili drugi poslije prvog dijela i onda navaliti da se izbori Evropa a siguran sam da čemo pored svih problema uspjeti, Trebali bi se u kupu osvetiti Tuzli za ovaj poraz.
Kako te nije sramota čovjek se najviše bori za naš klub a ti se raduješ kad izgubimo da ga možeš oljuvat. Odlazi ti među pitare na Koševo.
Daj ba imas 80 minuta igre i ti nisi u stanju sanse za gol napraviti, jeste eto do Petrovica je , Borca, Babab Vange kako mozete biti takva djeca.bojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:06Realno ovo smo izgubili zbog Petrovića koji sve radi uz podršku saveza da Borac ode u Evropu. Nismo zaslužili da izgubimo a drugom poluvremenu protiv sudije i bunker - kontri nismo imali ni psihičke ni fizičkr snage i to je to. Njgore mi je što se sad slijedeča 2 kola moramo radovati da pitari pobjede da bi ipak završili drugi poslije prvog dijela i onda navaliti da se izbori Evropa a siguran sam da čemo pored svih problema uspjeti, Trebali bi se u kupu osvetiti Tuzli za ovaj poraz.
A jesti ti svanuloMojaMalenkost je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:04Fudbalski.....
Football.....
Igra koja je nastala.....nekad, pa se u ovom danasnjem modernom obliku pocela krajem 19. stoljeca praktikovati na ostrvu..........
Fudbal.....
Znate ono o cemu se ne prica nikako kod nas.....
O cemu se prestalo pricati.....
Fudbal.....
Ili nogomet.....
Hajmo se vratiti malo fudbalu ili nogometu.....
Govorim ovo... Po meni bi to trebao biti zadatak upravljackih struktura...sledecih...
Da se fudbalski klub pocne baviti fudbalom.....
Nakon nekog vremena gdje smo se nekim drugim stvarima bavili.....
Koje su potrebne ali su sporedne.....
Mi smo od njih napravili glavne.....
Imamo rezultat kakav imamo.....![]()
bojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:06Realno ovo smo izgubili zbog Petrovića koji sve radi uz podršku saveza da Borac ode u Evropu. Nismo zaslužili da izgubimo a drugom poluvremenu protiv sudije i bunker - kontri nismo imali ni psihičke ni fizičkr snage i to je to. Njgore mi je što se sad slijedeča 2 kola moramo radovati da pitari pobjede da bi ipak završili drugi poslije prvog dijela i onda navaliti da se izbori Evropa a siguran sam da čemo pored svih problema uspjeti, Trebali bi se u kupu osvetiti Tuzli za ovaj poraz.
Smiješan si drug.