Amare odlazi, dat priliku nekome ko ima ambicije i kome se radi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Merakk1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amare odlazi, dat priliku nekome ko ima ambicije i kome se radi
-
- Kontakt:
Kana kome je ba svanulo i ti vala seres. Piso si bajke prije mjesec dana, gdje su ta cuda koja se spremaju, ofiras se vise.
-
- Kontakt:
Druze meni je 46 godina i pratim Zelju prije rata i poslije rata i budi siguran da nikad gori nismo bilo. A tvoj idol je upravo pitarima poklonio trecu titulu za redom. Da radujem se porazu jer se NADAM ce veliki sef napustiti klupu, al u sebi tugujem zbog katastrofalne igre kojoj je upravo kumovao veliki sef
-
- Kontakt:
Znam da su pusti snovi, al Lalatovica bih najvise volio vidjet na klupi
Ma nije tebi

-
- Kontakt:
Ma moras bit dobro slijep pored ociju da ne vidis da se lik pogubio totalno sa svojim sastavima i izmjenama
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Prošle su dvije godine od kako su u klubu i može se reći, da je sportski segment još gori nego pod vodstvom bivše uprave, a o administraciji i infrastrukturi neću pričati.
Osim ima sreće što ovo kinesko sra.nje još traje, jer sam mišljenja da mu ne bi bilo ugodno na Grbavici da su navijači tu.
Osim ima sreće što ovo kinesko sra.nje još traje, jer sam mišljenja da mu ne bi bilo ugodno na Grbavici da su navijači tu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I strucni štab a i igraci ko napušeni.Da im nije ko kakve travuljine doturio.Amaru bi bilo bolje da se sa svojom svitom sam povuce,vidi da ne ide.Sam je dovodio predsjednike,igrace i sve ostale i evo gdje smo.
On ovo radi ili namjerno jer mu nesto nije ok ili se istrosio. Nije ni ok nazivat ga ublehom. On nije los trener i ovo nije jer on ne zna. Mislim da se potrosio i da ne moze on dalje ovom ekipom upravljati sve i da hoce 100%. Potreban je neki pozitivan sok jer slijedi potpuni krah rezultatski. Ovo je ono sto sam pisao nakon Krupe da je bilo potrebno i da se bojim da ce doci ovako u sred polusezone krah i tad nemas ni vremena nit bilo sta za ispravljanje.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:12Ma moras bit dobro slijep pored ociju da ne vidis da se lik pogubio totalno sa svojim sastavima i izmjenama
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Očito je da se raduješ, kompleksi su čudo. Daje Amar imo pola para koje je Misimović imao još bi dvije titule imali i to ti je prava istina. Klub je pred financijskim krahom jer prošla uprava raskrmčila sve pare i pobjegla i jedini je Amar ostao da se bori za Želju a vi se kompleksaši radujte tome.tatastrumf je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:11Druze meni je 46 godina i pratim Zelju prije rata i poslije rata i budi siguran da nikad gori nismo bilo. A tvoj idol je upravo pitarima poklonio trecu titulu za redom. Da radujem se porazu jer se NADAM ce veliki sef napustiti klupu, al u sebi tugujem zbog katastrofalne igre kojoj je upravo kumovao veliki sef
-
- Kontakt:
E moj kana.. Progledacemo valjda nekad..
Pročepit će negdje.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I Olimpik ce nas slijedecu mlatnuti.Mi više nikoga ne mozemo pobjediti.A stogodišnjica kluba...
-
- Kontakt:
Nemam snage vise
Dela bio si u pravu ovo je prvi put da se ne radujem utakmicama otkako ih gledam, kad smo se za opstanak borili radovao sam se utakmicama. Ogadili ste mi zivot i sve lijepo u njemu svi koji ste ŽELJU doveli ovdje gdje je sad. **** vam sve
Dela bio si u pravu ovo je prvi put da se ne radujem utakmicama otkako ih gledam, kad smo se za opstanak borili radovao sam se utakmicama. Ogadili ste mi zivot i sve lijepo u njemu svi koji ste ŽELJU doveli ovdje gdje je sad. **** vam sve
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ne patetisite sa to 100. godina kluba Boga vam. Ispade problem je samo sto je 100. godina, da je 101. ne bi bio toliki problem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amar je kriv i ovo je njegov poraz 100%
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Pa kakvo je to grozno stanje na tabeli bez redovnih plata sa ovim igračim bez para za ikakvo ozbiljno pojačanje. Jedva i ovi igrači hoče da igraju.Robust je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:12samo pogledaj stanje na tabeli![]()
pa se vrati da procitas ovaj svoj komentar et samo to uradi
![]()
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 62 gosta.