Tako da je Rose izgubio kontrolu , to ne pije vode.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
A sta bi za vikend, jel i tu Mainz jednostavno bolji i jaci u svakom pogledu.jamesrodriguez je napisao/la: ↑24 feb 2021, 22:06Nije nista Rose izgubio , nego je Man . City jednostavno bolji i jaci u svakom pogledu.
Tako da je Rose izgubio kontrolu , to ne pije vode.![]()
Opet Eberl ubode
Sta napisati...
Totalno si upravu.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 apr 2021, 20:10Sta napisati...
Pomalo sam i očekivao ovakav rasplet ali na ovakav način definitivno ne. Način na koji je ovo odrađeno, uzeti trenera ekipi sa kojom je izborio LP, fuj ogadio mi se i Hutter i fudbal, a pogotvo Gladbah. Lik je obećavao svima a i igračima da će ostati, da želi i dalje biti dio projekta a onda ovo...
Hutter je ispao teško smeće, karakterno gofno i lik koji gleda samo svoj interes i karijeru a ne klub koji ga plaća, koji ga je doveo i dao šansu, navijače i igrače koji stoje uz njega i daju mu podršku...
I to u ovoj fazi kad se lomi sezona kad Frankfurt očekuju bitne i teške utakmice, to je stvarno ispod svakog nivoa.
Hutter ima sreću što je pandemija i što nema publike na stadionu i treninzima, sve bi mu na kamaru!
Mislim da nakon ovog nema povratka i da je Hutter od sutra bivši, neko drugi će preuzeti do kraja sezone a ubrzo će se imenovati novi trener koji će preuzeti od ljeta.
I da, defintivno Gladbah od sada, nadalje i ubuduće: najomraženiji klub !
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.