Al bukvalno. Majke mi dodje mi da zatrazim da mi blokiraju racun.Zip je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:56Poslije pobjede bude pet stranica ispisano, a cim gubimo za 5 minuta 15 stranica se ispise
150 novoh nikova i onih koji su se usutili, dosao vakat iskociti iz pastete![]()
Sta ti je pitar...
Vako se yebavalo i poslije Mladosti ljetos pa smo neporazeni.
Samo jako FK Sarajevo, do preokreta aBd...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Generalno problem je ono sto smo vidjeli kada su prikazali nekad sredinom utakmice najbolji strijelci Sarajeva na polusezoni: Tatar,Fanimo,Rahmanovic. i pogledas ekipu i shvatis da nema nijednog,a da danas igraju igraci koji su bili na klupi istima(Jukic,Velkoski) i jedan kojem si poziciju promjenio(Susic).Glavni i osnovni problem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zato i kazem da struka zna najbolje.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:56S tim da je ovo najbitniji dio sezone kad imaš tri meča protiv konkurenata u tri kola i četvrti u kupi. Ovdje se titula osvaja. Lako je poslije rijesavati olimpike i doboj kaknje.
Ovo je ono sto sam pisao za vrijeme prelaznog roka. Tebi odu dva igrača koja su ti zabila 16 golova iz veznog reda, a dovlačiš nekog crnogorskog mačka u vreći kojeg nisi uspio ni registrovati. Jedna Barca iz najjačih dana kad počne tandrkati ekipu i vaditi ključne šarafe kako bi ih odmorila počne prosipati bodove.
Ovaj prelazni rok je bio lakrdija. Ušao si u nastavak sezone za 40% igrački slabiji i više si se bavio autima kupljenih na lizing, neisplaćenim platama koje, bajdvej, jos uvijek nisu isplaćene i palamuđenjem na temu Crnogorca koji je u karijeri, uključujući juniorski staž, zabio 4 i po gola.
I zato ćemo se, neovisno od večerašnjeg rezultata, tj. čak i ako nekim čudom pobijedimo, do kraja sezone mučiti da osvojimo titulu.
Samo zaboravljas da se titula uzima protiv manjih ekipa. Ovo vcrs jeste lose, al ima jos 45 minuta, a evodentno je da nismo na 100% od svojih mogucnosti.
Najbotnije je da se ekipa spremi i bude na 100% svojih mogucnosti od prvog kola treceg dijela... Nama fali 7 pobjeda za titulu. A mozda i manje, jer ce i ostali praviti kikseve
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zar je vaznije 300k od Amara i 200k od Benje da si slabiji nego jesenas a imas ulagaca milijardera.feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:57Lahko je vodit ekipu kad imas Amara da gine i vuce i Tatara kad sve stane
Yebo vas Hadzija
I hajd eto nek si ih prodao...koga si doveo?
Neka nek se zakuha tako nam i treba dok god branimo ono sto se odbraniti ne moze, NE RAD konja celavog.
- f0rest1946
- Kontakt:
Fuj fuj kakvi navijaci majke mi, mi smo eto posebni ne smijemo odigrati lose ili izgubitiBeli98 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:58Al bukvalno. Majke mi dodje mi da zatrazim da mi blokiraju racun.Zip je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:56Poslije pobjede bude pet stranica ispisano, a cim gubimo za 5 minuta 15 stranica se ispise
150 novoh nikova i onih koji su se usutili, dosao vakat iskociti iz pastete![]()
Sta ti je pitar...
Vako se yebavalo i poslije Mladosti ljetos pa smo neporazeni.
Samo jako FK Sarajevo, do preokreta aBd...

- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Hajmo preokret!
Hajde Sarajevo molim te, znaš da ludo volim te
Hajde Sarajevo molim te, znaš da ludo volim te
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- SedrenikHz
- Kontakt:
Moze nam se i da izgubimo, a vi debili novi nikovi, a i standardni pljuvaci zaobiđite Titovu u maju.
Lose poluvrijeme, uzas.
Pidro i Velkoski katastrofa.
Mesanovic, Dupovac i Djokanovic, bravo momci
Lose poluvrijeme, uzas.
Pidro i Velkoski katastrofa.
Mesanovic, Dupovac i Djokanovic, bravo momci
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo red Bull reklama
"Nemamo krila"

"Nemamo krila"

Samo sabura momci, nema potrebe za bespotrebnom nervozom. Ovo je cista kopija prvog dijela polusezone, siguran sam da ce kroz par kola ovo da nalegne kako treba.
Ne mozemo vjecno biti bez poraza, ako taj poraz treba da se desi, najbolje je da se desi veceras jer su i ostali konkurenti kiksali.
Nama ne gori pod nogama, sigurni smo za sad na prvoj poziciji i imamo taj komoditet da i prokockamo nekoliko bodova i da opet ostanemo na prvom mjestu i dodjemo do zeljene forme.
Ne mozemo vjecno biti bez poraza, ako taj poraz treba da se desi, najbolje je da se desi veceras jer su i ostali konkurenti kiksali.
Nama ne gori pod nogama, sigurni smo za sad na prvoj poziciji i imamo taj komoditet da i prokockamo nekoliko bodova i da opet ostanemo na prvom mjestu i dodjemo do zeljene forme.
90!
Ko god je branio Velkoskog nek mu ga popusi, nisam siguran da je na nivou federalne lige. Pidro igraj u odbrani vracaj se i prati utrcavanja. Kova mozes izac s gola i pokupit loptu. Vinko stvarno nije normalan ako ne napravi koju izmjenu i promijeni formaciju. Zizu i Hare umjesto Krste i Ivana. Preci u romb i da okrenemo sramotu od utakmice do pobjede.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Milanović je mensečini otišao na zagrijavanje. Velkoski mora odma izaći.
Noge su nam preteške, ljudi su nas ubili. Nadam se da će zrinjski ispuhat ko što smo mi protiv željkana nakon onakvog poluvremena na Koševu.
Noge su nam preteške, ljudi su nas ubili. Nadam se da će zrinjski ispuhat ko što smo mi protiv željkana nakon onakvog poluvremena na Koševu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pejovic 0 igrcac kao sto sam uvijek i govorio. Stanojevic se mora dovesti, sad je to cinjenica. Vise Djokanovic ima prenesenih lopti nego Pejovic, Susic ukoliko se ne vrati do stopera po loptu ne vidimo polovicu protivnika, a kada se vrati gubis igraca na poziciji 10. Dakle, Pejovic OUT, Mustedanagic IN. Pidro OUT, Hodzic/Salcin IN, cak razmisljat i o izmeni Oremusa, koji nije prisutan na utakmici. Uvesti Handzica takodjer, za skok igru, jer bit ce lakse razbiti igru preko ubacivanja i bokova, nego kroz sredinu i neku kombinatoriku.
Glavni problem je prenos lopte. Od tog prenosa nizu se ostali,sto defanzivno sto ofanzivno.
Glavni problem je prenos lopte. Od tog prenosa nizu se ostali,sto defanzivno sto ofanzivno.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nema potrebe za ovakvim postovima.
Ispricat ce velkoski koji vic na poluvremenu da digne atmosferu i eto nas.
2-1
Ispricat ce velkoski koji vic na poluvremenu da digne atmosferu i eto nas.
2-1
PSPHM
-
- Kontakt:
Daj malog Salcina gore da ne gledam vise ovaj dupli proljev na lijevoj strani
Pa i onaj Hodzic ce bolje odigrati lijevom na beku...
A,moze se odigrati remi opet hladno.
Tino sam sredinu drzi,gore dole
Djokica po navici,svaka cast majstore
Pa i onaj Hodzic ce bolje odigrati lijevom na beku...
A,moze se odigrati remi opet hladno.
Tino sam sredinu drzi,gore dole
Djokica po navici,svaka cast majstore
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Jedva, od bolesti, pribrah malo kuveta.
Pothitno prebaciti na 442. Naprijed Handžića i Velkoskog (ovog drugog do 55. min), ako se ne poboljša drastično, uvest Dervišagića. Izaći visoko sa stoperima, a Jukić, Mešanović, Andrej i Sušić, pritisak na njihovu sredinu, dvojac u špicu pritisnuti šzoperr. Oremuš i Pidro bliže krilima, Adukor malo naprijed. Izmjena, ne dale od 60. - Salčin -Pidro, Pejovoć aut na poluvremenu, Milanović -Jukić, ili Holeta na krilo (Oremuš-Hole), a Mešanovića sa Handžićem ili Dervišagićem naprijed.
Pročitana igra. Preduprijede svaki potez. Repetirat ekipu obavezno!!!!;
Haj sretno!!!!
Pothitno prebaciti na 442. Naprijed Handžića i Velkoskog (ovog drugog do 55. min), ako se ne poboljša drastično, uvest Dervišagića. Izaći visoko sa stoperima, a Jukić, Mešanović, Andrej i Sušić, pritisak na njihovu sredinu, dvojac u špicu pritisnuti šzoperr. Oremuš i Pidro bliže krilima, Adukor malo naprijed. Izmjena, ne dale od 60. - Salčin -Pidro, Pejovoć aut na poluvremenu, Milanović -Jukić, ili Holeta na krilo (Oremuš-Hole), a Mešanovića sa Handžićem ili Dervišagićem naprijed.
Pročitana igra. Preduprijede svaki potez. Repetirat ekipu obavezno!!!!;
Haj sretno!!!!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bolje igraju, dobar presing rade. Mi smo prespori, i premlaki, mora se igrati malo agresivnije.
Idemo ovo okrenuti, srce na tereeeen!!
Idemo ovo okrenuti, srce na tereeeen!!