FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 06 mar 2021, 19:47

LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 19:26
Sad kad se igraci naljute na ove javne prozivke pa nas uyebu dodatno. Necemo do kraja ni boda uzeti. :mrgreen:
Imaju priliku biti upisani u historiju. Eto sljedeće kolo olimpic, nikad nas nisu pobijedili, pa bi zamolio pulene da ne zakazu.
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 mar 2021, 19:50

SudoHusika je napisao/la:
06 mar 2021, 19:44
Igračima je isplaćeno sve u tolikoj mjeri da 80% lige više duguje igračima nego mi. Toliko na tu temu.

Fatajte se vi Trattorije. O sinoćnjem dernečenju me stid i pisati. E koja ste vi skupina beskičmenjaka mišiće vam yebem one nesposobne.
Covjek sto je prema njima bolji oni sve gori i gori. :mrgreen:

Vidio sam i na instagramu hladno Bekric i Sinisa u kaficu sa Sulejmanijem. Kriv je ko ih je pustio da hodaju. Prikljucat i ne dat ni sunca ni mjeseca da vide.

lijevapolutka je napisao/la:
06 mar 2021, 19:47
Imaju priliku biti upisani u historiju. Eto sljedeće kolo olimpic, nikad nas nisu pobijedili, pa bi zamolio pulene da ne zakazu.
:rol: :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 06 mar 2021, 19:50

Sve da i ispadnemo u kupu zbog ove atmosfere idu nam kući Olimpik i ako ovako ostane Mladost i to nam je prilika da se sa dvije pobjede stabilizujemo i onda navalimo da izborimo 3 ili 4 mjesto koje bude vodilo u Evropu a možda do tad i dođe nekih para.

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 06 mar 2021, 19:52

Evo sada gledam Zrinjski i mogu vam reci da ljudi bas imaju motivacije rastavise kitare od zivota u ovih 45 minuta..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 mar 2021, 19:52

Bugojanski Zadro nas već 2 i nešto godine handri s njegovim oporavkom od povreda, čekamo da ga ko da je Meša Baždarević yebote. Bolje njegovu platu uložit da se potpišu profesionalni ugovori (a ne amaterski koje sad imaju) s Gasalom, Kulašinom i sličnima.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 06 mar 2021, 19:55

braco je napisao/la:
06 mar 2021, 19:52
Bugojanski Zadro nas već 2 i nešto godine handri s njegovim oporavkom od povreda, čekamo da ga ko da je Meša Baždarević yebote. Bolje njegovu platu uložit da se potpišu profesionalni ugovori (a ne amaterski koje sad imaju) s Gasalom, Kulašinom i sličnima.
Njemu plata da je 500KM previse je za njegov doprinos,sutnes ga i dovedes krpica ili igraca koji ce kidati i borit se, a ne poslije svakog kontakta hvatat se za lozu ili koljeno

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 mar 2021, 19:57

"Moram priznati da sam, kao i armija Željinih navijača, zatečen izjavama o ostavkama u Skupštini i Upravnom odboru kluba. Znam da su ti ljudi na izmaku snaga, u konstantnoj smo komunikaciji, ali ovome se zaista nisam nadao... Želim vjerovati da su ovo ipak neki ishitreni potezi, odluke donesene vruće glave. Stoga ću svakako sa svima u klupskom rukovodstvu napraviti seriju opsežnih razgovora da vidimo postoji li šansa da se predomisle, jer sam stekao vrlo visoko mišljenje o tim ljudima, koji Željezničaru žele isključivo dobro i koji trebaju klubu u ovim trenucima. Što se mene lično tiče, pokrenuo sam neke stvari koje bih volio da realizujem, za mene je borba tek počela. Ako neko smatra da i ja trebam otići, da sam odgovoran za bilo šta i da će moj odlazak nešto promijeniti na bolje, to je najmanji problem", kazao je Cerić za naš portal.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 mar 2021, 19:59

frkt je napisao/la:
Evo sada gledam Zrinjski i mogu vam reci da ljudi bas imaju motivacije rastavise kitare od zivota u ovih 45 minuta..
Takvu je igru njihov trener forsirao i u Gorici; mnogo trčanja, pressing i brza tranzicija. Jbg Hrvatska stvara moderne trenere i igrače, samo se treba na njihovo tržište orijentisat.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 mar 2021, 19:59

bojamora je napisao/la:
06 mar 2021, 19:50
Sve da i ispadnemo u kupu zbog ove atmosfere idu nam kući Olimpik i ako ovako ostane Mladost i to nam je prilika da se sa dvije pobjede stabilizujemo i onda navalimo da izborimo 3 ili 4 mjesto koje bude vodilo u Evropu a možda do tad i dođe nekih para.

Buraz, jel se ti zajebajes ili si fakat ozbiljan... Znaci unaprijed pravdas i eventualno ispadanje iz kupa.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 06 mar 2021, 20:01

LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 19:57
"Moram priznati da sam, kao i armija Željinih navijača, zatečen izjavama o ostavkama u Skupštini i Upravnom odboru kluba. Znam da su ti ljudi na izmaku snaga, u konstantnoj smo komunikaciji, ali ovome se zaista nisam nadao... Želim vjerovati da su ovo ipak neki ishitreni potezi, odluke donesene vruće glave. Stoga ću svakako sa svima u klupskom rukovodstvu napraviti seriju opsežnih razgovora da vidimo postoji li šansa da se predomisle, jer sam stekao vrlo visoko mišljenje o tim ljudima, koji Željezničaru žele isključivo dobro i koji trebaju klubu u ovim trenucima. Što se mene lično tiče, pokrenuo sam neke stvari koje bih volio da realizujem, za mene je borba tek počela. Ako neko smatra da i ja trebam otići, da sam odgovoran za bilo šta i da će moj odlazak nešto promijeniti na bolje, to je najmanji problem", kazao je Cerić za naš portal.

slika

vid i on se javio cuo sam da smo zbog njega poznati u dzibutiju i na Antarktiku ,a raja u Indoneziji slavi veselinovica kao poluboga :mrgreen:

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 06 mar 2021, 20:01

braco je napisao/la:
06 mar 2021, 19:59
frkt je napisao/la:
Takvu je igru njihov trener forsirao i u Gorici; mnogo trčanja, pressing i brza tranzicija. Jbg Hrvatska stvara moderne trenere i igrače, samo se treba na njihovo tržište orijentisat.
Svaka mu cast i njegovim igracima, da se bar nasi tako zalazu, a ne moraju dolaziti iz jacih klubova, samo srce i volje na teren kao sto su igraci Zrinjskog...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 mar 2021, 20:04

frkt je napisao/la:
06 mar 2021, 20:01
braco je napisao/la:
06 mar 2021, 19:59
frkt je napisao/la:
Svaka mu cast i njegovim igracima, da se bar nasi tako zalazu, a ne moraju dolaziti iz jacih klubova, samo srce i volje na teren kao sto su igraci Zrinjskog...
Nemamo mi taj profil igrača u veznom redu za takvu motoriku. Kurko će ti Štilić, Meša, Bekrić trčat ko Enin i Zlomislić.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 mar 2021, 20:05

Kakvom dernecenju Husika ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 06 mar 2021, 20:05

Steta sto ga ne odabrase za selektora.
Meni kad je momak prico za njegov stil vodjenja ekipe i “uspjehe” mislio sam ubleha, ali ove dvije utakmice su fkt izdominirali.
A ekipa ista od Zizovica, cudo sta je trener u stanju uradit.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 06 mar 2021, 20:07

LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 19:57
Ja mu vjerujem da je pokrenuo neke stvari
:rol:
Cuva Bog Zelju svog!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 mar 2021, 20:08

KONTRASVIH je napisao/la:
06 mar 2021, 18:26
KANA je napisao/la:
06 mar 2021, 18:10
E tek sad smo ga popusili :roll: :roll: jel moguce da se ovo desava.Malo je ovo pickasto od Badzaka rexi javno sta je u pitanju? Vise je raje na tvojoj strani
NE PISI SAMO TI NISTA KO BOGA TE MOLIM
**** te usta sta sam ja kriv?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 mar 2021, 20:23

MojaMalenkost je napisao/la:
06 mar 2021, 19:36
Samo kod nas kljucni covjek u upravi daje ostavku kada sef struke ne ostvari rezultat koji se od njega ocekuje.. U normalnim klubovima je obrnuto..
Pa to ti je dokaz da se Amar pita za sve i da mu niko nista ne moze. U ostalom mnogi od trenutni ljudi su tu iskljucivo jer ih je on postavio tako da..
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 mar 2021, 20:25

ReX je napisao/la:
06 mar 2021, 20:23
MojaMalenkost je napisao/la:
06 mar 2021, 19:36
Samo kod nas kljucni covjek u upravi daje ostavku kada sef struke ne ostvari rezultat koji se od njega ocekuje.. U normalnim klubovima je obrnuto..
Pa to ti je dokaz da se Amar pita za sve i da mu niko nista ne moze. U ostalom mnogi od trenutni ljudi su tu iskljucivo jer ih je on postavio tako da..
Ne mislim da je to ovdje konkretno razlog. On sam kaze da je imao dogovor sa igracima, da radio/pricao sa njima. Imam osjecaj da se osjeca izdano, ljuto i da je zato ovako i progovorio i dao ostavku. Evo ni Ceric, a ni on sam nije rekao nigdje da je ovo planirao odavno pa mu sad prekipilo nego iznenada.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 06 mar 2021, 20:26

KANA je napisao/la:
06 mar 2021, 20:08
KANA je napisao/la:
06 mar 2021, 18:10
E tek sad smo ga popusili :roll: :roll: jel moguce da se ovo desava.Malo je ovo pickasto od Badzaka rexi javno sta je u pitanju? Vise je raje na tvojoj strani
Šta je pičhkasto ? Što neda svoje pare a da drugi jašu kako oni hoće i koji su plaćeni da prave rezultat oni igraju ko k !
I ti bi sigurno davao pare i ulagao u nešto što nema hajra od toga ?
mosa lošmi stićko tit-ula!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 mar 2021, 20:29

1921boy je napisao/la:
06 mar 2021, 20:26
KANA je napisao/la:
06 mar 2021, 20:08

Šta je pičhkasto ? Što neda svoje pare a da drugi jašu kako oni hoće i koji su plaćeni da prave rezultat oni igraju ko k !
I ti bi sigurno davao pare i ulagao u nešto što nema hajra od toga ?
Brate nema povlacenja ,ako treba svi cemo stati iza njega .To sam htio reci.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Dofu, Hrasno15, Levin, Napaceni87, Pablo11, riki46, WeekendOffender i 68 gostiju.