FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mene je ovaj intervju iznenadio cak sam se i zacudio kome je Jelusic pao na pamet, svaka cast jos jedom al zaista lijepo je znati da ima ljudi koji dobro poznaju istriju naseg kluba i da ljudi tipa brano nisu zaboravljeni i dajte taj drugi dio intervju cim prijeSeyo_TM je napisao/la:
fkzeljeznicar.com intervju: Branimir Jelušić, dio I
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... ir-jelusic
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Odličan intervju, ja za Branimira nisam mnogo znao, tek sada saznadoh da je odigrao najviše utakmica za Želju. Četiri ugovora po četiri godine..impresivno 
Brane je legenda u pravom smislu rijeci,fakat je uvijek bio skroman i normalan lik,danas je u Sarajevu i zivi svoj zivot,a mogao bi mnogo vise biti involviran u zelju kao jedna od najvecih legendi plavog kluba...nije sala imati najveci broj odigranih utakmica u istoriji dugoj 90 godina...svaka mu cast na svemu !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Šehić : Ostale su još samo finese
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-49612.htm
To Šeha, potpiši na četiri godine
Šeha potpisuje, odlično, to samo znači da hoće da se proda kao novi/stari šampion, tako uzme više love i sebi i klubu, te ode u veliki klub.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
a evo i dobrih vjesti oko Šehića za BožićTeaM87 je napisao/la:Sretan Božić, svima koji slave !
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ako Šeha ostane još najmanje dvije godine u klubu, ako nam dođe Vukelja, Vladavić i Murat, ako ostane i Višća i Svraka, pa još ako u prvi tim uđe neko od talentovanih napadača kao što su Hodžić, Baljić, Đip, Pehilj ili Nikolić, to bi mogla biti ekipa za velike stvari
tanzla je napisao/la:Sretan Božić Manijacima koji danas slave.
Dusebriznici koji su mu juce psovali,nek se stide sadOmar500 je napisao/la:Šehić : Ostale su još samo finese
Nisam sumnjao u Sehu ali nikad i kad je pravio kikseve samo takve.Kad su mu pojedini psovali sve i svasta imao je moju podrsku kao i vecine od nas..
Ibrahim Šehic jedan je od nas!
1921-2011
Ajm hepi lajk a litl čajld.
Znao sam ja da nas Šeha neće zaje**ti kao onaj na K da mu ime ne spominjem bezze, nego kao svaki normalni zaposlenik trazio povisicu tj. malo bolje uslove, a sve uzrokovano time sto je namirisao pare od Bekrića i od Džeke. Ovo je najnormalnija stvar, svako ko se dokaze u nekoj firmi i zna koliko vrijedi i misli da nije dovoljno plaćen, a jos vidi da firma fino posluje i ima se para trazi vecu platu (osim ako nije piiiiip pa ceka da se ovi sami sjete, a nikad nijedan nije sam od sebe povecao platu).
O ovome sam jutros razmisljao u cenifi dok sam se spremao na posao ranom zorom i evo ga danas ispade da je to tacno tako.
Šeha hvala ti sto nisi papak.
Ah da, svim Željovcima, a i ovim sto nisu i oni su ljudi, Srecan Bozic, Hristos se rodi.
Znao sam ja da nas Šeha neće zaje**ti kao onaj na K da mu ime ne spominjem bezze, nego kao svaki normalni zaposlenik trazio povisicu tj. malo bolje uslove, a sve uzrokovano time sto je namirisao pare od Bekrića i od Džeke. Ovo je najnormalnija stvar, svako ko se dokaze u nekoj firmi i zna koliko vrijedi i misli da nije dovoljno plaćen, a jos vidi da firma fino posluje i ima se para trazi vecu platu (osim ako nije piiiiip pa ceka da se ovi sami sjete, a nikad nijedan nije sam od sebe povecao platu).
O ovome sam jutros razmisljao u cenifi dok sam se spremao na posao ranom zorom i evo ga danas ispade da je to tacno tako.
Šeha hvala ti sto nisi papak.
Ah da, svim Željovcima, a i ovim sto nisu i oni su ljudi, Srecan Bozic, Hristos se rodi.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Koji kralj..Avanes je napisao/la:
U kašikama stoji da će Šeha produžiti ugovor, ali i da ćemo ga masno prodati nakon što na ljeto osvojimo titulu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Omar500 je napisao/la:Šehić : Ostale su još samo finese
od prije par dana...pile87 je napisao/la:vec sam napisao da ovo i nije tacno, prvi sam ja sehu napadao kad mu je oduzeta i kapitenska traka ali kad nije kriv onda nije najbolje sacekati pa vidjecemo hoce li biti potrebe sto se tice para od Dzeke najbolje bi bilo da sacekamo jer su trenutno u havi a i razocarenje je manje ako transfer nedao bog propadne, sto boccaccio rece bice jos para od njega...
Ovo je pocetak, pocetak dizanja kluba vec sam pisao i o tome onoga trena kada budemo u stanju zadrzati igrace koji vrijede i produziti sa njima ugovore to neminovno povlaci za sobom jacanje igrackog kadra sada je bitno dovesti par pojacanja sa kojima bi osigurali evropu i ekponirati igrace kao sto je Seha u nesto jacim utakmicama u kojima bi mu vrijednost i dodatno rasla uglavnom ovo je ono sto cekam zadnjih 5 godina i na ovakmvim stvarima ce Zeljo zaraditi u buducnosti samo nek ovo postane praksa i za naredna pokoljenja nadam se da ce neko iz mladjih kategorija sarnuti ugovor neki novi Seha.Stvari idu u dobrom smjeru u svakom pogledu i Zeljo je na putu da bude ono sto je nekad bio...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Spreman je i drugi dio ...pile87 je napisao/la:Mene je ovaj intervju iznenadio cak sam se i zacudio kome je Jelusic pao na pamet, svaka cast jos jedom al zaista lijepo je znati da ima ljudi koji dobro poznaju istriju naseg kluba i da ljudi tipa brano nisu zaboravljeni i dajte taj drugi dio intervju cim prije
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
sto me obradova seha

Eto brke na izvoru. Vjerovatno ce u toku dana biti i nastavaka.
A juce si mu psovao mtve i to tebi normalacala je napisao/la:sto me obradova seha![]()
1921-2011
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
A komšije se toliko radovale da nam Šeha bez ''marke'' ode....
Šta je s nama ljudi, u zadnje vrijeme nikako da nam ''CRKNE KRAVA'', da neko sretan bude...
Šta je s nama ljudi, u zadnje vrijeme nikako da nam ''CRKNE KRAVA'', da neko sretan bude...
Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 07 jan 2011, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
blue 18 je napisao/la:IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.