Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo Sarajevo je prosjecna ekipa bez one dvoice sto su otisli.
Moglo bi svasta biti do kraja.
Moglo bi svasta biti do kraja.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
U nedostatku prije svega borbene igre mog tima, veceras sam uzivao u svakoj minuti utakmice od strane igraca Zrinjskog. Melem za oci. Sve cestitke 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- kontrasviju
- Kontakt:
Nema te ekipe koja neće osjetiti odlazak dva najbolja igrača, pogotovo ako se ne dovedu adekvatne zamjene.
1921
Kako će biti svašta, gledaj kako im se sudi. Tuga.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa i bilo je fer da šampionu prvi i jedini poraz sto ce imati, nanese trenutno druga najjača ekipa u ligi.
Vidimo se u kupu i nadam se dobroj i gospodskoj utakmici opet. Pozdrav prijatelji
Vidimo se u kupu i nadam se dobroj i gospodskoj utakmici opet. Pozdrav prijatelji
- Antipolitika3
- Kontakt:
U mostaru se igra najljepsi fudbal...
Komsijama ljepota nama titula i svi sretni
Skupa u europu i pijemo jedan dan u Forci kafu drugi dan u Roce kavu
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
+8 u odnosu na prvog pratioca.
Pssstttt.
Pssstttt.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke navijačima Zrinjskog na prelijepoj igri i zasluženoj pobjedi koja je mogla biti i veća da niste bili oštećeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Msm da je vrijeme da pitari prestanu negirati cinjenicu da su 30% slabiji u odnosu na prvi dio sezone, i da ova igra koju Marinovic pokusa da postavi je sramotna. Titula msm da nije upitna, barem ne jos uvijek, ali ako sljedece kolo budu igrali protiv Sirokog ovako popusit ce, e onda im je belaj.Nirton je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:43Nece Sarajevo biti prvak, sramota nas je zaista, i pustit cemo Veleza.oldschool72 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:41nemere sarajevo meda livadskog vrcanog i ovo će nam biti prvak, hebeš ti našu kozju ligu
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Cestitke Zrinjskom vise nego zasluzena pobjeda,zbog onakvog crvenog bi svakako sramota bilo sa smo uzeli bod kojim slucajem.
Poraz za nas ne toliko bolan.Nekad se moralo izgubiti.Cestitke danas boljem.
Poraz za nas ne toliko bolan.Nekad se moralo izgubiti.Cestitke danas boljem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
FKS na čelu sa Emirom i Vinkom mogu iskorak samo do pionirske doline napraviti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A kahvu ko yebe jel?Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:01U mostaru se igra najljepsi fudbal...
Svaka cast na pobjedi i da titulu uzmete akobogda

Da, slabiji smo 30%, i slabo igramo. Međutim, i dalje smo suvereno na prvom mjestu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:02Msm da je vrijeme da pitari prestanu negirati cinjenicu da su 30% slabiji u odnosu na prvi dio sezone, i da ova igra koju Marinovic pokusa da postavi je sramotna. Titula msm da nije upitna, barem ne jos uvijek, ali ako sljedece kolo budu igrali protiv Sirokog ovako popusit ce, e onda im je belaj.Nirton je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:43Nece Sarajevo biti prvak, sramota nas je zaista, i pustit cemo Veleza.oldschool72 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:41nemere sarajevo meda livadskog vrcanog i ovo će nam biti prvak, hebeš ti našu kozju ligu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Imao je on i ranije nazvat ću 'čudnih' odluka, podlegne pritisku i onda ide greška za greškom. Neke stvari možeš da ne vidiš, druga stvar je kad nećeš da vidiš, a kod njega je da jednostavno ne zna.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:58Nije Bilbija (sudija) inace los, mislim da ga je zavalio pomocni i uvukao u nervozu. Usao je u pricu i komunikaciju sa igracima i to nikad dobro ne zavrsi..
A šta bi ti? Da yebemo majku poslije prvog poraza nakon godinu i kusur? I dalje smo prvi i sve dok je tako, taman da je u bod razlika, ja sam prezadovoljan.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:54Sad će priča, ' Dušmani jedva dočekali poraz, jel vas stid, -8 '
'Tempiramo formu'
'Doći će nam Cmiljanić'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke športskim, bolja su ekipa u ovom trenutku i naveo sam ih na našoj anketi kao našeg najvećeg konkurenta za titulu. U potpunosti zaslužena pobjeda

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Al tempiramo formu je najjace
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Po tabeli nismo na velikom gubitku, kad skontas koliko smo lose igrali.
Sad u Siroki.
Ono sto sam rekao, mnogi ce da kiksaju i sporo iskoristavaju nase kikseve, sto je nama plus. Al vidjet cemo sta ce biti u Sirokom.
image hosting sites
Sad u Siroki.
Ono sto sam rekao, mnogi ce da kiksaju i sporo iskoristavaju nase kikseve, sto je nama plus. Al vidjet cemo sta ce biti u Sirokom.

- feniksptica
- Kontakt:
A sta tebe boli qurac sta cemo mi rec. Nisi navijac ni jedne ekipe ovdje i razligu. Ti se ko fol nekome smijes, svakom loncu poklopacDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:54Sad će priča, ' Dušmani jedva dočekali poraz, jel vas stid, -8 '
'Tempiramo formu'
'Doći će nam Cmiljanić'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To ce ti i ostati jedina radost

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.