FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel moguce da Dusan zivi i dobija veliku platu od Sarajeva haman 5 godina .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Prvi poraz je morao doci kad tad. Nazalost dodje u losem trenutku. Hadzija transfer rok 0 bodova. Velkoski ili placa da igra ili ne znam stvarno da je najlosiji igrac na terenu i da ga Vinko ne smije izvesti? Bar mu je mogao poziciju promijeniti na AMF,CF. Sa ovakvim pristupom i taktikom mi nemamo sta traziti na pecari. Ovo je poraz Vinka Marinovica. Pojeli nas u 1 pol. Sudije katastrofalne kako za njih tako i za nas. Ono faula i crvenog nije vidjelo nad Mesanovicem. Ja ne mogu da vjerujem da su ovakav pristup imali. Bezobrazno. Krle ako imas obraza barem prepusti Kapitensku Dupovcu ili Djokanovicu! Sramota da dijete mora pokazivati i uciti druge kako se igra Fudbal. HOCEMO SRCE NA TEREN !!!!!!!!!!!!
462 dana bez poraza. Opomena i nama, i Vinku, i igracima ! Nema pisanja lige, zakucavanja eksera u tabute i slicno...
SARAJV'O SAMPION !!!
SARAJV'O SAMPION !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:

Polahko i neprijmetno nas unistava i slabi iz prelaznog u prelazni.
De ljudino dovedi jos kakvog igraca sto ga ne mozemo registrovat.
Yebo vas velkoski, covjek nije imo pozice danas, igrao sta je htio a nigdje ne zna
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Realno, zrinjski djeluje dosta jaci i pametniji od nas. Tesko vidjeti kako mi mozemo davatai golove, dok kod njih vidis neke ideje, igru preko krila i dobre dubinske na Govedaricu. Kao sto rekoh prije nekoliko dana ovo ce biti napeto do kraja, zbog bahatosti nasih i unakazivanja ekipe.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bravo Vinko, bravo Celava Ubleho
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Stojimo puno lošije nego što sam mislio. Ekipa definitivno nema lidera na terenu. Ove Vinkove izmjene u zadnjih par minuta su smiješne postale. Sa druge strane ako nam je sva klupa ala Hodžić, bolje niko i da je ulazi.
Ovo su definitivno utakmice za Handžića. Šta će Memišević u duelima sa Jakovljevćem ...
Neka je došao ovaj poraz, u nikad boljem trenutku da sebi pokažemo da se ovako neće titula uzimati. Nadam se nekom pozitivnom šoku u ekipi, pa da ih izbacilo iz kupa i uzmemo Lišticu dole .
Ovo su definitivno utakmice za Handžića. Šta će Memišević u duelima sa Jakovljevćem ...
Neka je došao ovaj poraz, u nikad boljem trenutku da sebi pokažemo da se ovako neće titula uzimati. Nadam se nekom pozitivnom šoku u ekipi, pa da ih izbacilo iz kupa i uzmemo Lišticu dole .
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Da je kakanjska šugava seljačina i papak doveo kapitalne zamjene za Rahmanovića i Tatara, ovo se veceras ne bi desilo.Ja ne pamtim kada sam gledao gore Sarajevo, šansu poštenu im nismo napravili za 94 minute.
Salčin mora počinjati. Sušić je korisniji kao DMF ili CMF, a umjesto Pejovića naprijed treba Zinedin. Što se tiče krila, Jukić i Fanimo.
Trebalo se i ovo desiti, idu nam na ruku današnji rezultati pa ne treba paničiti. Idemo dalje, u Kupu se treba revanširati i, naravno, dobiti u Lištici.
Titula ostaje na Koševu!
Trebalo se i ovo desiti, idu nam na ruku današnji rezultati pa ne treba paničiti. Idemo dalje, u Kupu se treba revanširati i, naravno, dobiti u Lištici.
Titula ostaje na Koševu!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Hajmo miseviiiiii iz rupaa ajdeee
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- feniksptica
- Kontakt:
Pejovic odigra 3 prve utakmice dobro i to je to. A i dalje igra.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 06 mar 2021, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Čestitke protivniku. Nema veze! Vidjelo se u drugom poluvremenu da se može ali da mora bolje.
Ne sumnjam da ćemo se posložiti, titula je naša ako Bog da. Mora se poraditi na svakom apsektu igre. Još jednom Đokanović svaka čast i Kovačević isto na nivou.
Igraj Sarajevo nema veze!
Ne sumnjam da ćemo se posložiti, titula je naša ako Bog da. Mora se poraditi na svakom apsektu igre. Još jednom Đokanović svaka čast i Kovačević isto na nivou.
Igraj Sarajevo nema veze!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samir Memisevic nikad nije igrao u Sarajevo. A inace pozicija mu je centralni odbrambeni ili ti stoper. A nama u napadu igra Jasmin Mesanovic.Zeko87 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:03Stojimo puno lošije nego što sam mislio. Ekipa definitivno nema lidera na terenu. Ove Vinkove izmjene u zadnjih par minuta su smiješne postale. Sa druge strane ako nam je sva klupa ala Hodžić, bolje niko i da je ulazi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Kako god okrenes, uzasno smo izgledali. Nema opravdanja za Vinka. Ja sam ga branio kada je trebalo ali ovo sada je katastrofa. Odradit do kraja sezone, uzeti titulu i rastati se na prijateljski nacin na obostranu korist.
Koliko god pojedini objasnjavali da tempiramo formu, ovakve utakmice se ne smiju desavati.
Dosta toga se moze nauciti od ovog trenera Zrinjskog.
Koliko god pojedini objasnjavali da tempiramo formu, ovakve utakmice se ne smiju desavati.
Dosta toga se moze nauciti od ovog trenera Zrinjskog.
Napuši se jadniče.
-
- Kontakt:
Ma ovo je sramota bogami nije problem izgubiti nego je problem kako pa covjece mi nismo prilike napravili mi grupne faze necemo dugo vidjeti
Loša igra, al ipak pretjerano kenjate.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Djokanovicu kapitensku traku, mali je zvijer !
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hvala na korekciji.NisamInSajder je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:05Samir Memisevic nikad nije igrao u Sarajevo. A inace pozicija mu je centralni odbrambeni ili ti stoper. A nama u napadu igra Jasmin Mesanovic.Zeko87 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:03Stojimo puno lošije nego što sam mislio. Ekipa definitivno nema lidera na terenu. Ove Vinkove izmjene u zadnjih par minuta su smiješne postale. Sa druge strane ako nam je sva klupa ala Hodžić, bolje niko i da je ulazi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 14 gostiju.