FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene zabili qrac za poraz ako vidim neku igru i ako vidim, da možemo nesto napraviti. Ovako ne vidim ko nas moze vuci u napadu? Ne znam kako ce to djelovati sa Cmiljanicem ali za sad nije ovo obecavajuce.
Za 180 min nisi u stanju zabiti 1 gol.
Za 180 min nisi u stanju zabiti 1 gol.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Poraz obrisati pobjedom u kupu i u listicu. Nema druge. Ako hoce da budu sampioni nista na guzove ne moze. +8 je sasvim ok, Listica se mora pobijediti a i kup za samopouzdanje. Dupovac, Djokanovic, Jukic su sasvim korektno odigrali ovo ostalo necu da komentarisem.
- feniksptica
- Kontakt:
Yebes poraz, bilo je poraza a nisam reko. A vecina ih je ovdje posle poraza, pic.ke nigdje nisu bile poslije onoliko pobjeda, pogotvo onaj navijac manchestera. Problem je igra izbor igraca, trener koji ne smije napast, koji ne mijenja formaciju i stil igre i kad mu odu najbolji igraci..
Problem je sto nemamo Osim Fanima normalno krilo. Eto vam i Jukic..
Hadzija je 75% transfera dobro ofulo, al dobro ofulo da nas je kostalo bas financijski. Milanovic je izgledo bolje krilo od Jukica i Krste zajedno
U 180 minuta gola nismo dali. Sto je najgore nismo ga ni zasluzili dati
Problem je sto nemamo Osim Fanima normalno krilo. Eto vam i Jukic..
Hadzija je 75% transfera dobro ofulo, al dobro ofulo da nas je kostalo bas financijski. Milanovic je izgledo bolje krilo od Jukica i Krste zajedno
U 180 minuta gola nismo dali. Sto je najgore nismo ga ni zasluzili dati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sta je pichketine ? To se nije smjeo desit los dan, nije se smjeo izgubit ? Sad ne valja ni Vinko ?
Fuj
Fuj
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
ANDREJ i kovacevic fantasticni, krste,pidro fulali profesiju. Mesanovic za sad u rangu Handzica.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Andrej moramo malo ici vise od 1. i Kovacevic treba vratiti na 1.0 ako nastavi tako. 

Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 06 mar 2021, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Ja ne znam ovi sto seru nes kaki ste navijaci , alo dvije tekme ne znaju gdje udaraju , ne mogu sutirat na go sansu napravit,izgledaju ko da su juce se sreli,titula gdje imas 9 bodova prednosti je sad u pitanju , jer ja ne vidim kako ova ekipa ne moze nista , Vinko ako ne izmisli nes mi Krupi necemo gola dat i to treba rec
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 06 mar 2021, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se bojim da mi ovo ne prokockamo, igramo loše katastrofa.
NISU dovedene adekvante zamjene za Rahmanovića i Tatara !
NISU dovedene adekvante zamjene za Rahmanovića i Tatara !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
- Kontakt:
Molim vas ne vrijedjajte nase igrace, mozda to citaju i zamislite kako je njima a osvojit ce titulu na kraju abd. Nisu oni krivi sto ne znaju bolje.
Pod hitno kapitensku traku dati Djokanovicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kova
Đokanović
Dupovac
Korektno. Čak i Milanović ono malo što je igrao je korektno bilo, barem ima centrašut. Ovo ostalo, kazniti ih treningom odmah večeras zbog pristupa i prikazanog
Đokanović
Dupovac
Korektno. Čak i Milanović ono malo što je igrao je korektno bilo, barem ima centrašut. Ovo ostalo, kazniti ih treningom odmah večeras zbog pristupa i prikazanog
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Milanovic ima ogroman potencijal ali je podlegao pritisku igranja za FK Sarajevo. U Krupi je Ribery bio. Treba mu davati sansu, sjecam se gola MDK prosle godine kako je hladno zavukao. Nadam se da ce imati vecu minutazu. Ne moze biti gori od naseg kapitena na toj poziciji sigurno.
- ElCartel11
- Kontakt:
Problem je sto nisi doveo krilo, da zamjeni Tatara. Pa zato guramo tamo Velkoskog koji je prvu polusezonu bio na klupi, Jukica koji ke takodje klupiran bio i Milanovic koji je vracen sa posudbe gdje se nije culo za njega. Po meni jedan veliki minus koji bi nas mogao pratiti so kraja sezone.
Evo 180 min nismo gola dali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nek Vinko mijenja formaciju ili izgidosmo. 352 kad već nemamo krila ili 442 neku varijantu, 4321 više ne može jer smo tu u zaostatku.... Nadam se da će mu neko u upravi skrenuti pažnju na ove dvije tekme da mora nešto mijenjati
Koja je najveca vrijednost koju je neki nas igrac imao na TM-u, je li iko ikad bio iznad miliona?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Brate Krste u sredinu iza špica tu bar nešto pokazuje a na krilu nula bodova.Hamagara je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:12Ljudi bili bolji i treba cestitati. Iz ovoga poraza izvuci pouke. Vidi se u ove dvije utakmice gdje smo losi i na cemu treba raditi. Krle NE MOZE vise igrati ovako. Formacijski se mora nesto promjeniti jer se i igraci promjenili tako da je poraz nazalost bio i logican. Vidjelo se od samog pocetka
Sarajevo ljubavi moja!
Problem je sto nam igraju igraci ciji je rok trajanja davno istekao.Hodzic Pejovic Velkoski,da ne nabrajam.Sreca pa su seljo i siroki kiksali inace ovo bi zayebano bilo.Zip je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:09Tako je majstore.kraljlavova je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:05Ma ovo je sramota bogami nije problem izgubiti nego je problem kako pa covjece mi nismo prilike napravili mi grupne faze necemo dugo vidjeti
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, AVNOJ, bhfanatic14, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, ronaldo99 i 64 gosta.