FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opusteno raja, moralo se ovo desit, imamo +8 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
valja sad na pecaru ići sljedeću ligašku 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jel imao 1,3 dok je igrao za nas, ili poslije?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Za gool krivi su:prvo Pidro,pa Dupovac a onda največi krivci Kovačević i Oremuš.Kova gleda kako mu lopta kroz peterac ide a Oremuš kao da je na terminu konta izači če lopta u golaut>
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je Cimirot bio 2M
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zijanimo li u Lištici eto ti Širokog i Zrinke na + 5 i Želje na +6.
A valja da svima još po jednom odigrati.
Da sam na Grbavici i večeras vidio igru, ideju i želju, poćešao se ne bih. Ovako se osjećam jako zabrinuto...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Tako je brat mojsekac je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:17Brate Krste u sredinu iza špica tu bar nešto pokazuje a na krilu nula bodova.Hamagara je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:12Ljudi bili bolji i treba cestitati. Iz ovoga poraza izvuci pouke. Vidi se u ove dvije utakmice gdje smo losi i na cemu treba raditi. Krle NE MOZE vise igrati ovako. Formacijski se mora nesto promjeniti jer se i igraci promjenili tako da je poraz nazalost bio i logican. Vidjelo se od samog pocetka

Na krilu je opasan po nas, a iza napadaca moze proc

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Zasto svi pisu jedan los dan, isto kao da je ovo prvi kiks u sezoni, kao da neki od remija nisu kiksevi, kao da se nismo jedva provukli protiv radnika, borca, tuzle. Ovakva igra u Evropi nece proci. Srecom za nasu ligu niko od konkurenata nam jos nije ni blizu, ali i to se moze promijeniti. Na Vinku je da pokaze da nije ubleha vec sad u kupu tako sto ce nesto nauciti od veceras, u suprotnom zasto da bude sa njim ista drugacije nego sa Husrefom koji je dijelio prvo mjesto, a opet zasluzeno smijenjen.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ono podjebavanje kona od danas plus činjenica da nikad ne iskorištavamo "meč lopte" - očekivan poraz. Nažalost, pobjedit nećemo ni lišticu, sad nam je Zrinjski najveći konkurent.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Greska je sto se nije vec nakon derbija skontalo da tino mora nazad a pejovic na klupu.
Ovo ostalo je splet okolnosti i problemi s povredama mogu razumjeti zbog toga.
Ne smije vinko biti tvrdoglav to nas moze skupo kostati.
Nama jedino danas da je sudija poklonio penal bi dali gol. Jedino đokanoviću nema covjek sta prigovoriti svim drugim bi se imalo sta reci. Tino danas los za nijansu bolji od naseg najlosijeg veznog igraca pejovica.
Neki su se izgleda previse obradovali ovom porazu, vise nego navijaci drugih klubova...
Ovo ostalo je splet okolnosti i problemi s povredama mogu razumjeti zbog toga.
Ne smije vinko biti tvrdoglav to nas moze skupo kostati.
Nama jedino danas da je sudija poklonio penal bi dali gol. Jedino đokanoviću nema covjek sta prigovoriti svim drugim bi se imalo sta reci. Tino danas los za nijansu bolji od naseg najlosijeg veznog igraca pejovica.
Neki su se izgleda previse obradovali ovom porazu, vise nego navijaci drugih klubova...
You are someone else I am still right here
Svakom nizu dođe kraj, znalo se da je poraz neminovan u ovoj polusezoni gdje je mnogo podjednakih ekipa i gdje ulazimo bez dva ponajvaznija igrača.
Nek svi izvuku poruku iz ovog večeras pa da nastavimo gdje smo stali od sljedeće utakmice.
Nek svi izvuku poruku iz ovog večeras pa da nastavimo gdje smo stali od sljedeće utakmice.
Krste najbolji kapiten svih vremena

Evo bas sad gledam, Cimirot je bio na 1,5M kod nas, Duljevic na 1,6M
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovo je dokaz koliko vinko grijesi
Dva najbolja igraca na terenu
Na klupi sjede momci zeljni igre i dokazivanja on ubacje hodzica milanovica da je imao alaima ubacio bi ga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ako se ovo opet desi sledece kolo imas +5 i vec je drugacija prica. A poraz ko poraz ne bi uzdrom, nego igra je ta koja zabrinjava. na pocetku sezone si ceko da se probude Tatar Rahman i da ans krene. SAd nemas koga cekat. Nece Krste i Jukic moc odigrat nista bolje nego danas i svako narednu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Krste isto bio 1.0 ko Benko i Radovac 

Pred pocetak sezone na ljeto se nakon nekoliko uvodnih losih utakmica pisalo kako treba da se pozdravimo sa titulom, kako je Vinko nikakav strucnjak i cak sam citao komentare da smo sa takvom igro za sredinu tabele a na kraju mi odradismo jednu od najuspjesnijih polusezona. Sada gotovo ista situacija, odmah se dovodi u pitanje titula na osnovu dvije utakmice iako svi znamo da sa ovakvim pristupom Vinka treba vremena da se postigne zeljena forma. Hvala Zrinjskom za ovaj poraz, itekako nam je trebao i itekako ce nam znaciti za nastavak. Samo strpljenja opet ponavljam, ostali konkurenti su nam kiksali, mi i dalje imamo +8 a stvara se atmosfera da cemo izgubiti titulu od ekipa koje ce doslovno da se kolju za izlazak na Euro scenuPAULUS1234 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:15Ja ne znam ovi sto seru nes kaki ste navijaci , alo dvije tekme ne znaju gdje udaraju , ne mogu sutirat na go sansu napravit,izgledaju ko da su juce se sreli,titula gdje imas 9 bodova prednosti je sad u pitanju , jer ja ne vidim kako ova ekipa ne moze nista , Vinko ako ne izmisli nes mi Krupi necemo gola dat i to treba rec
90!
- feniksptica
- Kontakt:
Vinku mozda i najveci minus sto akademce izgleda i ne planira nikako vise. Ostalo nekako i pregurat progutat al ovo nam je prevazno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
problem je krste.
problem je pidro.
problem je pejović.
šta nije jasno ???
problem je pidro.
problem je pejović.
šta nije jasno ???
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.