FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 06 mar 2021, 21:40

dubioza144 je napisao/la:
06 mar 2021, 21:06
LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 21:03
Mozemo najavljivati samo Veselinovica u prvih 11. To ce se jedino ispuniti.
Izgleda da najvise postujemo one sto tuze klub
Pa i Amar je tuzio, kamatario. Upucuju jedan drugog.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 mar 2021, 21:44

Da se osvrnem i na današnja pisanja za Čelikovića. Mislim da je ključno ono što su neki već spomenuli da ti ne daje ništa prema naprijed Čeliković. Ljudi kod nas još vole one klasične zadnje vezne koji su visoki, udaraju i slično ali vrijeme takvih je prošlo. Ne prolaze više Ćulumi. Zato je možda i bolje Jasmina na štoperu koristiti.

Nije slučajno da u ovom osmogodišnjem ciklusu "suše" titula smo najljepše igrali:

- kod pokojnog Odovića kad su centralnu veznu liniju činili Blagojević i Hadžiahmetović
- prošlu sezonu kod Amara kad su Meša i Dado činili tu centralnu veznu liniju

Dakle igrači koji su korisni u oba pravca, korisni u iznošenju lopte, diktiranja tempa, slanje kvalitetnih dijagonala i slično. Pa i dobar šut na kraju krajeva. Nažalost Jasmin ne može s njima u istu rečenicu kad su te stvari u pitanju jer je drugi tip igrača i kod njega je glavna stvar ta defanziva zbog koje smatram da je možda ipak korisniji kao štoper.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 06 mar 2021, 21:47

KANA je napisao/la:
06 mar 2021, 21:34
Valter je napisao/la:
06 mar 2021, 21:32
Da li je Cerić ublehaš ili nije ne znam. Uostalom vidjet ćemo ili ako ubrzo ode nećemo nikada saznati.

Ali meni jedna stvar nikako nije jasna. Ono baš sam glup.
Kako to sad za sve odjednom ovdje postade kriv "ublehaš" Cerić i Badžak što ko biva od svega odustaje, a ne GLAVNI krivac
Amar. Moleri svaka čast, radite odličan posao.
Sta ti citas :damn: sve jedan krivi Amara
Kao što rekoh, glup sam.
Al molim te objasni šta ovo večeras i ono proti Pitara ima veze sa Cerićem da se u bilo kom segmentu trenutno spominje osim da se stvari razvodnje. Od druge minute utakmice (ko ima živaca neka opet pogleda) Erić dugim balonima nabija loptu na Juričića (kasnije Lendrića) koji stoji gore sam protiv tri zadnja Tuzle. I tako iz utakmice u utakmicu. Ako je to sve što zna trener koji vodi tim, onda on veze nema. I haj mi reci ćemu onda priča o Ceriću i njegovoj leptir mašni u ovom trenutku.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 mar 2021, 21:50

Ma ne treba se zamarati i sebi pritisak nabijati zbog Amara, sad se vidi ko je on i kakve su njegove namjere bile kada se vracao.
Neka nastavi dalje kopati nogama i rukama da vrati "ulozene" pare. Zelju je napravio DJL.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 06 mar 2021, 21:54

Kruh te ****. Znaci samo da smo bar malo normalan klub i da je jebna skupstina zaustavila ovo pisanje po klubu, da imamo bar malo normalnu upravu i trenera koji ce dovesti dva kvalitetna krila danas smo mogli hladno doci na minus 3 od prvog mjesta. Pu picke jedne nesposbne. **** dva igraca da smo doveli i da smo izasli na derbi da dobijemo i nakon poraza od Krupe i Mladosti bili bi samo 3 boda iza onih uhljupa i imali bolji omjer.
Zato sam i napisao nakon derbija da je najveca tuga da smo mi popusili titulu za veliki jubilej od Pidre, Oremusa, Dupovca, Jukica i **** Handzica. Nisu to Jajalo, Cimirot, Benko, Duljevic ni Bilbija, Graovac, Jakovljevic, Tomic pa da covjek kaze jbg ljudi su bolji.
Hvala svima sto su nas svukli na ovaj nivo :salut:
Mater vam ****.
Onda ce doticni srat kako nemamo srece, kako nema para, kako nismo nosioci, a hladno ti se nudi evo dvije godine da uzmes titule, da odes u kvalifikacije za Ligu Prvaka, da popusis i da nastavis opet u kvalifikacijama za Ligu Europe. Eto odma para i veceg koeficijenta i vise "srece" u zrijebu. Da ne spominjemo da je doveo sa sobom u klub likove koji se nisu sjetili **** uplatnicu popunit. Bitno je da za sve pametnjakovic ima izgovor.
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 06 mar 2021, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Cuva Bog Zelju svog!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 mar 2021, 21:56

Bukvalno znaci da se samo treneru digao **** i da su doveli 3,4 ozbiljnija igraca ti bi sad glat igrao za titulu,i to sve govori kakav nam je klub..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 06 mar 2021, 21:59

braco je napisao/la:
06 mar 2021, 21:44
Da se osvrnem i na današnja pisanja za Čelikovića. Mislim da je ključno ono što su neki već spomenuli da ti ne daje ništa prema naprijed Čeliković. Ljudi kod nas još vole one klasične zadnje vezne koji su visoki, udaraju i slično ali vrijeme takvih je prošlo. Ne prolaze više Ćulumi. Zato je možda i bolje Jasmina na štoperu koristiti.

Nije slučajno da u ovom osmogodišnjem ciklusu "suše" titula smo najljepše igrali:

- kod pokojnog Odovića kad su centralnu veznu liniju činili Blagojević i Hadžiahmetović
- prošlu sezonu kod Amara kad su Meša i Dado činili tu centralnu veznu liniju

Dakle igrači koji su korisni u oba pravca, korisni u iznošenju lopte, diktiranja tempa, slanje kvalitetnih dijagonala i slično. Pa i dobar šut na kraju krajeva. Nažalost Jasmin ne može s njima u istu rečenicu kad su te stvari u pitanju jer je drugi tip igrača i kod njega je glavna stvar ta defanziva zbog koje smatram da je možda ipak korisniji kao štoper.
Kod nas uvijek nekakvi piqkasti eksperimenti. Te daj zadnjeg veznog na krilo,te daj stopera na zadnjeg veznog pa sad opet dovedes stopera i stavis ga da igra na zadnjem veznom. Sve nesta zatvaramo,krpimo defanzivno a nigdje bodova.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 06 mar 2021, 22:00

Dobro neko napisa danas mi smo se izgleda vec privatizovali samo nam niko nije javio
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 mar 2021, 22:04

Ono kad potpredsjednik kulturno sukne treneru i igracima.
"Ja bi sa 50 godina za 100. rođendan kluba igrao bolje nego oni. Ja pričam sada kao navijač, a ne kao potpredsjednik. Željo zaslužuje bolje, od mene pa do igrača."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 mar 2021, 22:06

HongKong je napisao/la:
06 mar 2021, 21:54
Kruh te ****. Znaci samo da smo bar malo normalan klub i da je jebna skupstina zaustavila ovo pisanje po klubu, da imamo bar malo normalnu upravu i trenera koji ce dovesti dva kvalitetna krila danas smo mogli hladno doci na minus 3 od prvog mjesta. Pu picke jedne nesposbne. **** dva igraca da smo doveli i da smo izasli na derbi da dobijemo i nakon poraza od Krupe i Mladosti bili bi samo 3 boda iza onih uhljupa i imali bolji omjer.
Zato sam i napisao nakon derbija da je najveca tuga da smo mi popusili titulu za veliki jubilej od Pidre, Oremusa, Dupovca, Jukica i **** Handzica. Nisu to Jajalo, Cimirot, Benko, Duljevic ni Bilbija, Graovac, Jakovljevic, Tomic pa da covjek kaze jbg ljudi su bolji.
Hvala svima sto su nas svukli na ovaj nivo :salut:
Mater vam ****.
Onda ce doticni srat kako nemamo srece, kako nema para, kako nismo nosioci, a hladno ti se nudi evo dvije godine da uzmes titule, da odes u kvalifikacije za Ligu Prvaka, da popusis i da nastavis opet u kvalifikacijama za Ligu Europe. Eto odma para i veceg koeficijenta i vise "srece" u zrijebu. Da ne spominjemo da je doveo sa sobom u klub likove koji se nisu sjetili **** uplatnicu popunit. Bitno je da za sve pametnjakovic ima izgovor.
Savrsen post. Malo su se utisali amarovi pusiku.rci al sad ce oni coporativno kako je to nas najtrofejniji trener. Pa i moj stari je nekad bio frajer eno ga sad napije se od jedne rakijice. Od stare slave se ne zivi. Poslije zadnje titule je otisao na odmor, pa uzeo kamatu, tuzio klub i sad handri kako hoce.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 mar 2021, 22:07

LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 22:04
"Ja bi sa 50 godina za 100. rođendan kluba igrao bolje nego oni. Ja pričam sada kao navijač, a ne kao potpredsjednik. Željo zaslužuje bolje, od mene pa do igrača."
Vjerovatno bi i igraci i trener bili manje duzni plata od podpredsjednika i uprave. Ne moze uz svo duzno postovanje Badzak srati po igracima kojima se duguje sest ili sedam plata. Ne ide to tako. Seres ako si im sve osigurao, nazalost, mnogo toga je uticalo na to da im se nista ne osigura. Nasi igraci i strucni stab su s pripremama krenuli, a duzno im se sedam plata. U bilo kojem drugom klubu bi bio opsti strajk.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 mar 2021, 22:09

plavousrcu je napisao/la:
06 mar 2021, 22:07
Vjerovatno bi i igraci i trener bili manje duzni plata od podpredsjednika i uprave. Ne moze uz svo duzno postovanje Badzak srati po igracima kojima se duguje sest ili sedam plata. Ne ide to tako.
Stvarno mislis da bi se javio i ovako javno prozvao, a da im se duzno toliko i da se nista nije uradilo po tom pitanju od decembra pa ovamo?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 06 mar 2021, 22:10

LjoZee je napisao/la:
Vjerovatno bi i igraci i trener bili manje duzni plata od podpredsjednika i uprave. Ne moze uz svo duzno postovanje Badzak srati po igracima kojima se duguje sest ili sedam plata. Ne ide to tako. Seres ako si im sve osigurao, nazalost, mnogo toga je uticalo na to da im se nista ne osigura. Nasi igraci i strucni stab su s pripremama krenuli, a duzno im se sedam plata. U bilo kojem drugom klubu bi bio opsti strajk.
Jasmin Badžak >> amar Osim

amare odlazi
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 mar 2021, 22:11

LjoZee je napisao/la:
Vjerovatno bi i igraci i trener bili manje duzni plata od podpredsjednika i uprave. Ne moze uz svo duzno postovanje Badzak srati po igracima kojima se duguje sest ili sedam plata. Ne ide to tako.
Pola igraca je igralo i kada se nije bilo duzno pa smo imali ocajne rezultate. Oni su mentalni patuljci i to je to.

AMARE ODLAZI
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 06 mar 2021, 22:12

Nit je ovo ikakav klub, nit smo mi ikakvi navijači ako ovaj trener bude vodio klub narednu utakmicu, neću ime da mu spominjem.

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 06 mar 2021, 22:12

To samo ima kod nas. Izgovor sto neko ne zna ili nece nesto, duguje mi se plata, pa kralju ili tuzi klub i drkaj dok ne dobijes keš, ili igraj srcem, mani me se te price da igras preko kurca jer nisi dobio pare

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 mar 2021, 22:14

LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 22:09
Stvarno mislis da bi se javio i ovako javno prozvao, a da im se duzno toliko i da se nista nije uradilo po tom pitanju od decembra pa ovamo?
Nista se nije uradilo, koliko im se bilo duzno u decembru toliko im se duzno i sada. Ima i druga, ko hoce, hoce, ko nece ne mora. Ali treba shvatiti ljudsku psihu. Ljut sam i ja, **** im od do kad ih gledam kako ih boli ****, ali kad se ohladim, onda sebe pitam, kako bi se ja na poslu ponasao da mi se duguje sedam plata.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 mar 2021, 22:14

LjoZee je napisao/la:
Ili trolaš ili si pao s Marsa. Igračima se duguju 2 plate. Ljudi su se iz petnih žila napeli da se ekipi i stručnom štabu obezbijede najbolji mogući uvjeti u datom momentu.

Amar
Šerbo
Memić
Gušo
Mulaosmanović
Karić
Hidić
Profa

Šta radite koji ****? Kako je moguće da igrači nemaju snage poslije pola sata? Kako je moguće da nemaju 2 uigrane akcije? 8 ljudi u stručnom štabu, koja je vaša uloga ba ljudi?
Željezničar za život cijeli!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 mar 2021, 22:17

Brko inatlija mi cupa zivce tj nemogu da spavam.Veseljko popisam ti se na instagram.Picketino bjezi iz Zelje ima nas podivljalih.Mi smo spremni za Zelju zivot dat.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 mar 2021, 22:18

SudoHusika je napisao/la:
06 mar 2021, 22:14
LjoZee je napisao/la:
Ili trolaš ili si pao s Marsa. Igračima se duguju 2 plate. Ljudi su se iz petnih žila napeli da se ekipi i stručnom štabu obezbijede najbolji mogući uvjeti u datom momentu.

Amar
Šerbo
Memić
Gušo
Mulaosmanović
Karić
Hidić
Profa

Šta radite koji ****? Kako je moguće da igrači nemaju snage poslije pola sata? Kako je moguće da nemaju 2 uigrane akcije? 8 ljudi u stručnom štabu, koja je vaša uloga ba ljudi?
Hahahahhah, popricaj malo sa igracima. Ljudi su oni, raja prava. Cuj dvije plate. Najbolji uvjeti moguci, pripreme u Medjugorju jer Niki moze na dodjem ti. Tereni vidjeli smo svi. Vidjet ces na ljeto kad se krene s raskidima koliko se duzno. Skupljali pare pred derbi ko na buvljaku da u derbi udjemo ne sa dugom od osam nego sedam plata.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, voltron30 i 59 gostiju.