FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda bar u kupu vidimo Zinedina, Dala i ove ostale mlade igrače, čisto da vidimo ima li kuveta u njima. Da ne ispadne da je Tobe u pravu opet i za Hadžiju i za bekove, a pojedini jedva dočekaju da mu šta lanu. I za Husrefa je tako počelo, valjda ovaj put fuli. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A da pri tome nemozes reci da je do igraca Zrinjskog u smislu da su nesto kao bolji.Isti su to igraci koji su igrali pod Zizovicem tako kako su igrali,pojacani sa momcima iz druge HNL(ovaj sto je gol dao dosao iz 10-te ekipe druge lige npr) Dakle nesto drugo je problem zasto mi djelujemo tako a oni tako.joker90 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:32Ne boli me ni kad nema ideje, ni kad fali završnog pasa, ali me boli kad nam je trka ko na terminu. Zrinjski igra presing, ore, gine, naši ko da vodimo 5:0 hladno. Taj mi dio nije jasan sekunde i koji je ono qrac danas bio. Kao da im se nije igralo fudbala ni sekunde, nego samo daj da istrčimo tih 90 minuta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam nesto uvjeren da je kmeljo prodao ovu tekmu za prolaz u kupu, a kontam da nije nemoguce da smo i mi isto uradili
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Preslikana tekma kao protiv Tuzle u prvom dijelu sezone. Očajno, sporo bez trke i presinga. Samo sto smo ga tad nekako ugurali i sacuvali a danas su ga nama ugurali.joker90 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:32Ne boli me ni kad nema ideje, ni kad fali završnog pasa, ali me boli kad nam je trka ko na terminu. Zrinjski igra presing, ore, gine, naši ko da vodimo 5:0 hladno. Taj mi dio nije jasan sekunde i koji je ono qrac danas bio. Kao da im se nije igralo fudbala ni sekunde, nego samo daj da istrčimo tih 90 minuta.
Sada tempiramo formu da proigramo kada nas protivnik stigne na bod - dva 
Salu na stranu, sada u kupu moramo proci jer u slucaju da ispadnemo, onda tek nemamo sanse u Sirokom. Nadam se da ce ovaj vrli sportski direktor barem pokusati naci neku desetku ovih dana.
P.S. Treba reci Vinku da Mesanovic samo ima zelju da bude 1.90m, a ustvari je visok metar i sumska jagoda.

Salu na stranu, sada u kupu moramo proci jer u slucaju da ispadnemo, onda tek nemamo sanse u Sirokom. Nadam se da ce ovaj vrli sportski direktor barem pokusati naci neku desetku ovih dana.
P.S. Treba reci Vinku da Mesanovic samo ima zelju da bude 1.90m, a ustvari je visok metar i sumska jagoda.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 06 mar 2021, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- siroliver69
- Kontakt:
Malo me je prošlo, pa mogu koju...
Prvo, mnogi su se ovdje odricali Kupa unaprijed, pišući da je to kyrac od takmičenja i trofeja. Sad nam pobjeda u Kupu diže samopouzdanje i vraca nas u pozitivu
Drugo, nema veze za poraz
Trece, Vinkec je ziheraš, sad je jasno ko dan, treba li nam dugoročno takav? ne znam
Četvrto, yebo nam je majku svima Celava Ubleha, da cemo dugo, dugo osjecati posljedice toga
Peto, yebo nam je majku C. U. dugoročno...
Prvo, mnogi su se ovdje odricali Kupa unaprijed, pišući da je to kyrac od takmičenja i trofeja. Sad nam pobjeda u Kupu diže samopouzdanje i vraca nas u pozitivu
Trece, Vinkec je ziheraš, sad je jasno ko dan, treba li nam dugoročno takav? ne znam
Četvrto, yebo nam je majku svima Celava Ubleha, da cemo dugo, dugo osjecati posljedice toga
Pejovic je druze karinaš obični.
Na toj poziciji imamo 2 akademca, umjesto mrtvog Adukora je trebao igrat Besic, nista losije ne bi odigrali od ova 2 mrtvaca, pogotovo Pejovica.
Nema Susic s kim igrat, jedino je nesto uspio raditi sa Salcinom kad je ovaj usao, i njemu treba davati vise sanse, Milanovic je bolja opcija na krilo od Krstea i Jukica...
Ma 100 primjedbi se doslovno mogu naci Vinku i to od amatera fudbalskih kao sto smo mi, kad mi vidimo okom da neke stvari ne valjaju, zamisli sad strucnjaci svi koji sve ovo proucavaju, zamisli sta oni vide.
Sami smo se zajebali sa ovim pojacanjima jer nemamo uopste kvalitetno krilo sem Fanima, pa onda daj Oremusa na krilo, daj Hodzica, vadi ovog, vadi onog, Pejovic mrtvi se poceo ubacivat po lijevoj strani, jad oca mi.
Djokanovic kad se zaletio i redom se odbijaju od njega, ono bih izdvojio kao najbolji detalj utakmice.
I Kovine perfektne 2 odbrane.
Na ljeto ih prodat, jer su ovu ekipu, tj. ligu odavno presisali, a nama su svakako krilne pozicije najveci problem.
Boli me samo to sto nismo doveli krilna pojacanja, jer bi dobili ovakvu utakmicu, a ovako nas Govedarica i Bekic i Todorovic probijaju radi nemara pojedinih ljudi, ali eto.
+8 je i dalje pa cemo vidjet kako ce se nastavak odvijati.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mortem daj anketu jesmo li zadovoljni sa radom sd i zadnja 2 prelazna roka? 

-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:34
Uz Djokanovica nam treba igrac tipa Crepulja i prema naprijed konkretnosti. previše imamo ovih sto meljaju loptu Krste, Pejović, Tino, Zinedin a premalo okomiti napada, brzine, agresivnosti.
Tino je bolji 10x od Crepulje, na toj poziciji.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja mislim da nama ćelavi nije **** majku nego Nam. Jbg zapao nas milijarder koji ne misli vele ulagati i to ti je to pogledaj Istru, Osijek, Rijeku i to je to.siroliver69 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:44Malo me je prošlo, pa mogu koju...
Baš tako!Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:49bordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:34
Uz Djokanovica nam treba igrac tipa Crepulja i prema naprijed konkretnosti. previše imamo ovih sto meljaju loptu Krste, Pejović, Tino, Zinedin a premalo okomiti napada, brzine, agresivnosti.
Tino je bolji 10x od Crepulje, na toj poziciji.
Još da Vinko to skonta... pa da ne gledamo više patnju Tine na ceneru.
Ovako dobar Djokanović i Sušić koji je klasa za našu ligu su kombinacija na sredini koja će ko iz šale nadigrati svaki drugi vezni red.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 06 mar 2021, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A opet kad skontam ova igra od veceras je npr u odnosu na prvi dio i utakmice sa Tuzlom,Velezom na Koševu drugi svijet...Ovo nije ni blizu loseg kako je tad fakat bilo i onda vidjeli smo kakve su serije i rezultati doslo poslije toga.Nije to tako crno ,onda je 10x puta gore izgledalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tino obavezno na DMF, pati se na AMF totalno, ne bi to izledalo lose da on ima sa strana igrace kojima moze podvaliti loptu (danas je to mogao uraditi samo Salcinu).
Krsteu par puta salje loptu u prostor, magični stoji ne pomjera se i naravno ispadne loš pas, također sto neko kaze melja loptu, melja jer nema kome da je doda, niko se ne otkriva sem Djokanovica koji stoji na svojoj poziciji, tj. IZA Tine.
Znaci sumirano, Jukic, Krste, Pidro, Oremus. Operisani od ubacivanja u prazan prostor, a to je Suletova glavna odlika kad igra, tj kad je igrao na AMF.
Svi stoje IZA njegovih ledja, u napadu Mesanovic jadan sam, koji također nije bio loš.
Nek mi neko objasni sta Krste radi, lik ima slobodu ko da je Messi **** ti krv, smetalo obicno bgm postao.
Zao mi je, al je tako.
I ovo nije samo veceras, vec kad god smo igrali bez Rahmanovica i Tatara, ****, razmazili su nas, pogotovo Rahman svojim partijama i Benjo golovima.
Krsteu par puta salje loptu u prostor, magični stoji ne pomjera se i naravno ispadne loš pas, također sto neko kaze melja loptu, melja jer nema kome da je doda, niko se ne otkriva sem Djokanovica koji stoji na svojoj poziciji, tj. IZA Tine.
Znaci sumirano, Jukic, Krste, Pidro, Oremus. Operisani od ubacivanja u prazan prostor, a to je Suletova glavna odlika kad igra, tj kad je igrao na AMF.
Svi stoje IZA njegovih ledja, u napadu Mesanovic jadan sam, koji također nije bio loš.
Nek mi neko objasni sta Krste radi, lik ima slobodu ko da je Messi **** ti krv, smetalo obicno bgm postao.
Zao mi je, al je tako.
I ovo nije samo veceras, vec kad god smo igrali bez Rahmanovica i Tatara, ****, razmazili su nas, pogotovo Rahman svojim partijama i Benjo golovima.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 06 mar 2021, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
7 POBJEDA i 5 REMIJA i pravac Vjecna vatra
Za moje drugove @Sedrenik,@Robertkosar,@fera i @sekac
Za moje drugove @Sedrenik,@Robertkosar,@fera i @sekac

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 06 mar 2021, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
keno83 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:51Ja mislim da nama ćelavi nije **** majku nego Nam. Jbg zapao nas milijarder koji ne misli vele ulagati i to ti je to pogledaj Istru, Osijek, Rijeku i to je to.siroliver69 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:44Malo me je prošlo, pa mogu koju...

+ 8 je. Neka adzije dozivotno

Realno, kad smo vidjeli da su nam danas Krle i Jukić krila, odmah smo svi znali da nas hargijanje čeka...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta je ovo druze, vise mladjih igraca u derbiju kod Kona nego u nas.
Djokanovic i Kovacevic igraju jedino, i to vec podosta, nikog ne izbacuju.
Igra AdukTor, a Besica akademca nigdje.
Nije ovo dobro mescini druze

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Zbog važnosti ovosezonske titule i svih benefita koje ona donosi, morali smo odraditi vrhunski prelazni rok, a mi odradili možda i najgori, uz rame sa onim Ješičevim iz 2016.Nevjerovatno.keno83 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:51Ja mislim da nama ćelavi nije **** majku nego Nam. Jbg zapao nas milijarder koji ne misli vele ulagati i to ti je to pogledaj Istru, Osijek, Rijeku i to je to.siroliver69 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:44Malo me je prošlo, pa mogu koju...