FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
normalno da ce ga raja kriviti kad je klub njegova igracka me pravite se da nije dobro svi znamo da se Amar pita za sve da se ne lazemo il jednostavno vi obozavatelji Amara to necete da priznate da lik je grobar klubalet3 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 00:58Isto tako, ne možeš ni napadati titulu PLBIH ako nemaš para, ako ne možeš dati plate igracima...qrac ce ijedan igrati ako nije placen, zayebite pricu o nekoj ljubavi i tako todelinjo je napisao/la: ↑07 mar 2021, 00:54
Ima ali za dobrog trenera ili ti ga finog skolovanog trenera treba biti solventan finansijski,ne mozes dovesti trenera dzaba kao i igrace i ocekivati da igras grupnu fazu,kod nas u Bosni uvijek mislimo da smo najjpametniji pa da mozemo dzaba nesto za sta ljudi inace milione trose...pustite to, to je možda moglo prije 40 godina.
A ovdje raja Amara kao šefa struke krivi što ovima kasne plate i što im se nije isplatilonidje veze.
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 07 mar 2021, 01:10, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Serija pobjeda je neminovna u nastavku sezone 

Hipotetski, otjeramo tog grobara kluba ili on sam ode, nebitno. Koga bi ti za šefa struke ? a koga za predsjednika kluba?
bilo koga ko nece biti veci od kluba jer Amar uništi sve u zadnje dvije godine jer glumi od cistacice , predsjednika kluba a trener je najmanje tako da ko god dodje da prvenstveno bude trener bice bolji od njega a za predsjednika nece niko normalan doci dok se sa amarom stvari na cistac ne izvuku jer niko nije lud da radi normalno pa ovaj dodje za dvije godine ponovo sa svojim novinarima i poltronima i unisti neciji rad
Nije to vise ni bitno,to ce sve biti kozmeticke promjene dok se ne uradi kvlaitetan restart...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
upravo ovo ... a ne neki upadi pretnje i slicno ...
Pa jesmo li to imali vec ranije ? jesmo li imali Misimovića kao velikog faraona? zar ne ...jesmo li pod vodstvom njegove uprave imali na klupi redom,: Mulalića, Čapljića, Petrovića, Kostića, Krčmarevića, Adžema, Odovića...je li ih Miske mijenjao kao prljave čarape, pa dva trenera nogirao u jednoj sezoni, zar ne...jel bilo tada Amara u klubu ? nije, vec u Kataru.Robust je napisao/la: ↑07 mar 2021, 01:13bilo koga ko nece biti veci od kluba jer Amar uništi sve u zadnje dvije godine jer glumi od cistacice , predsjednika kluba a trener je najmanje tako da ko god dodje da prvenstveno bude trener bice bolji od njega a za predsjednika nece niko normalan doci dok se sa amarom stvari na cistac ne izvuku jer niko nije lud da radi normalno pa ovaj dodje za dvije godine ponovo sa svojim novinarima i poltronima i unisti neciji rad
I? šta bi ? jel se osvojila neka titula u tom njegovom periodu ?
**** ga ti ko priziva megamixa,isto sranje osim ovih njegovih pusikuracalet3 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 01:18Pa jesmo li to imali vec ranije ? jesmo li imali Misimovića kao velikog faraona? zar ne ...jesmo li pod vodstvom njegove uprave imali na klupi redom,: Mulalića, Čapljića, Petrovića, Kostića, Krčmarevića, Adžema, Odovića...je li ih Miske mijenjao kao prljave čarape, pa dva trenera nogirao u jednoj sezoni, zar ne...jel bilo tada Amara u klubu ? nije, vec u Kataru.Robust je napisao/la: ↑07 mar 2021, 01:13bilo koga ko nece biti veci od kluba jer Amar uništi sve u zadnje dvije godine jer glumi od cistacice , predsjednika kluba a trener je najmanje tako da ko god dodje da prvenstveno bude trener bice bolji od njega a za predsjednika nece niko normalan doci dok se sa amarom stvari na cistac ne izvuku jer niko nije lud da radi normalno pa ovaj dodje za dvije godine ponovo sa svojim novinarima i poltronima i unisti neciji rad
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Treba biti posten i pustiti navijace misketa i amara da se marišu
Imal gdje podrska za Želju?
Hajde ba sve zadnje tekme jer kriv samo amar i sudija, ali zna da nas savez mrzi.
Greske sudija brat bratu trpimo minimum 5 godina, znaci savez (sudije) nam rade sta hoce, mi ko piçkice sutimo i svadjamo se medjusobno. Ko male pickice dok savez nas kara **** ti lipu.

Imal gdje podrska za Želju?
Hajde ba sve zadnje tekme jer kriv samo amar i sudija, ali zna da nas savez mrzi.
Greske sudija brat bratu trpimo minimum 5 godina, znaci savez (sudije) nam rade sta hoce, mi ko piçkice sutimo i svadjamo se medjusobno. Ko male pickice dok savez nas kara **** ti lipu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
pa isto mozes sad reci i za amara evo trecu upravu mijenja a rezultata nigdje bio Selimović, bio ustamujic, rahmetli predsjedniku da je ostao ziv isto bi letio, badzak svi krivi samo Amar nije koji se vec 2.5 godine zajebava sa klubom kao da je njegova prcijalet3 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 01:18Pa jesmo li to imali vec ranije ? jesmo li imali Misimovića kao velikog faraonma? zar ne ...jesmo li pod vodstvom njegove uprave imali na klupi redom,: Mulalića, Čapljića, Petrovića, Kostića, Krčmarevića, Adžema, Odovića...je li ih Miske mijenjao kao prljave čarape, pa dva trenera nogirao u jednoj sezoni, zar ne...jel bilo tada Amara u klubu ? nije, vec u Kataru.Robust je napisao/la: ↑07 mar 2021, 01:13bilo koga ko nece biti veci od kluba jer Amar uništi sve u zadnje dvije godine jer glumi od cistacice , predsjednika kluba a trener je najmanje tako da ko god dodje da prvenstveno bude trener bice bolji od njega a za predsjednika nece niko normalan doci dok se sa amarom stvari na cistac ne izvuku jer niko nije lud da radi normalno pa ovaj dodje za dvije godine ponovo sa svojim novinarima i poltronima i unisti neciji rad
a sto se tice rezultata boli me racku za misimovicem al u zadnjih osam godina samo pod njim je osvojeno nesto i to kup al ako cemo gledati po tome otkako je Amar tu tri puta kone ga ponizavaju posebno ove godine na godisnjicu posebno boli
kako vi ljubitelji jednog i drugog lika ne shvatate da nas libo racku za njim dvojicom bitan je klub jednog smo otjerali otjerati cemo i drugog jer unistava klub veoma jednostavno za shvatiti

-
- Kontakt:
FuTbOl
Hahahah ima li gdje ovih amarovih poltrona? Evo vidim poceli su izlazit iz rupe dok se glava ohladila

Hahahah ima li gdje ovih amarovih poltrona? Evo vidim poceli su izlazit iz rupe dok se glava ohladila

Zeljeznicar ale
-
- Kontakt:
Zna li neko slucajno koliko prijelaznih rokova moramo dati sefu strucnog staba da bi pripremio ekipu za fUtBoL i da bi okupio igrace koji "znaju sta je Zeljo" i koji moraju objasnit "sta je Zeljo" ovima sto dodju sa strane? Pitam onako. 
Zeljeznicar ale
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Koliko piva popiti da izbrišem današnje snimke iz glave?
Limenke oko mene, bukvalno bruka ih... a ja još o jednoj stvari mislim.
Yebem li vam od do pi.čke !
Limenke oko mene, bukvalno bruka ih... a ja još o jednoj stvari mislim.
Yebem li vam od do pi.čke !
- PointBlank
- Kontakt:
Sta je misimova kuko? Nicu vam profili ko gljive poslije kise. Sve neki dobromislioci Zelje kad se belaj desi, upirete prstom i serete. Nista bolje nije bilo ni od 2015, pa na dalje. Jedan kup, i pun k. sramote.Anakonda1921 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 02:11FuTbOl
Hahahah ima li gdje ovih amarovih poltrona? Evo vidim poceli su izlazit iz rupe dok se glava ohladila![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Vidis ovog par postova iznad mene ovu zmiju e zbog njega i slicnih nije grubo ni najmanje. Niko na svijetu nema vise dusmana u svojim redovima i zbog toga pusimo. A ocigledno necemo prestat pusit.Ritamreda je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:37Malo grubo receno, ali potpuno ispravno. Samo citam psovke i komentare "e jesam vam rek'o", "eto vam sampanjac", nevjerovatna kolicina retardiranosti kao sad se trebamo nesto nasladjivati i kontrirati. Zbog takve sujete i nacina razmisljanja smo tu gdje jesmo. Sreca pa se zna ko se pita i donosi odluke, a takvi krelci su podaleko od kluba.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:12Svakom covjeku koji navija za Želju a želi loše klubu, koji se naslađuje u lošim trenucima, koji želi loše klubu da bi dokazao neku poentu a pogotovo svakom ko je kriv sto smo u ovakvoj situaciji želim da ga rak izjede. Sve vam ****.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Miskee vracaj se, sve ti halalimooo!!!!! I Krcmarevic je bolji od ove ublehee!!!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta kazu klosari, Amar grobar kluba. I onda se cudimo sto smo kao drustvo u totalnom kurcu. Nece Amar nigdje, treneri se nece mijenjati svaka tri mjeseca. U krizi smo, proci ce, izvuci cemo se.
Hajd ba komsije..vidi nas..mi ko 1 a samo zahvaljujuci vama I konkurenciji..I mi smo za 5 mjesta..cudan je ovo grad ,na obje strane miljacke se tjera trener I pljuju igraci
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], zeljovolimte i 50 gostiju.